Noreen 10-02-10 10:34:16

Wij zijn afgelopen weekend met de familie in het huisje geweest. Het was erg gezellig! Het huisje is heel mooi en de openhaard was met dit koude weer ook heerlijk! Zelfs de slaapbank in de huiskamer (waar ik lag) was erg fijn om in te slapen.

Ook erg handig dat er een aantal dingen voor de baby waren zoals een kinderstoeltje om in te eten.

Kortom: een harstikke leuk weekend en voor herhaling vatbaar!

Groetjes Noreen

Marcel 27-06-08 11:01:22

Eerst een weekend met vrienden in jullie huisje gezeten, valkjes gehuurd in Heeg, heerlijk gezeild, huisje om te BBQ'en, slapen en het EK te kijken (jammer hoor, dat de Russen ons nou net die avond moesten verslaan

Prachtig mooi weer gehad, en dan is het inderdaad heerlijk vertoeven! Fijn dat alles zo compleet is, en ook de twee douches doen het erg goed als je met zoveel man bent!

Met de auto binnen 5 minuten op het strand en Workum in om boodschappen te doen: ideaal!

Leuk stadje ook, Jopie Huisman museum echt een aanrader! Gezellige terrasjes voor een relaxed kopje koffie.

De rest van de week met de kinderen door gebracht: ook dan blijkt het een prima plek te zijn: afwisselend naar de speeltuin, poedelend in een pierebadje (zelf meegenomen), rondrennend in de tuin en af en toe naar het strand.

Kortom, een TOP weekje!
Dank!
Groetjes,
Marcel

Marlies en Nico 04-07-07 15:22:06

Hallo Fam. Hoefs
Wij waren ook een week te gast in jullie fantastisch mooie huis.Helaas ook heel slecht weer gehad,veel regen,zelfs hagelbuien en zeer harde wind.Maar ook die harde wind leverde een waanzinnig mooi schouwspel op toen we over de dijk liepen in Stavoren en het water heel onstuimig tegen de kant beukte.
Gelukkig hebben we het smiddags nog redelijk droog gehouden en hebben hele leuke dorpjes in de omgeving bezocht.Hindeloopen is erg leuk,maar Workum zelf is ook zeker de moeite waard om eens doorheen te wandelen,vooral als je zelf op ontdekkingstocht gaat.
Jullie huis is echt van alle gemakken voorzien,heerlijk terras,hengeltje uitgooien, hoe heerlijk moet het zijn als het echt lekker warm is buiten!! Wellicht komen we
nog een keertje terug,vooral omdat we onze bejaarde 4voeters mee mochten nemen, we doen onze honden die toch al een eindje oud zijn liever niet meer in een pension.Ze hebben de hele week heel braaf op hun eigen deken gelegen en uit kunnen rusten ;-)
Het havenrestaurant is een echte aanrader,we hebben er heerlijk gegeten.
Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen en begeleiding,wij wensen jullie zelf ook een hele fijne vakantie toe!
En wellicht tot ziens
Marlies en Nico

AART EN JOLANDA VAN VELDHOVEN 29-04-07 23:20:22

HALLO FAM HOEFS

WIJ ZIJN EEN WEEK TE GAST GEWEEST IN JULLIE MOOIE VILLA DE EETKAMER VONDEN WIJ ERG LEUK
VEEL LICHT EN ZON HEEL GEZELLIG OM AAN DIE TAFEL TE ONTBIJTEN OF EEN SPELLETJE TE DOEN
DE PLAATS IS GEWELDIG AAN HET WATER EN TOCH ZOVEEL RUST
BEDANKT VOOR U GASTVRIJHEID OOK NAMENS DE DRIE KLEINE EN EEN GROTE HOND WANT ZIJ MOGEN NIET VAAK ALLE VIER MEE IN EEN VAKANTIEWONING

martin&lucinda en myra de vrie 10-10-06 21:25:03

we zijn er geweest van 6okt-9oktober 2006.
we hebben echt van jullie vakantiehuis genoten,we voelden ons ook echt thuis.
We werden erg leuk ontvangen,en jullie zijn vriendelijke mensen.
Maandag begonnen ze met het verbouwen,wordt vast erg mooi,we komen zeker nog een keer,want friesland is toch echt geweldig

groetjes uit twente(hengelo)

Wim en Alei 14-08-05 12:08:13

Hallo Hans en Christien:

Het is ons goed bevallen in jullie huis, we hebben 2 dagen slecht weer gehad voor de rest was het voor ons in ieder geval prima vakantieweer omdat we niet echt mensen zijn die de hele dag aan het strand in de zon gaan liggen.
Onze zoon die helemaal verknocht is aan het vissen kon zo vanuit de achterdeur zijn hengel in het water gooien en heeft er vissen bij de vleet gevangen, van kleine voorntjes tot palingen van 1 meter lengte en Brasems tot 10 pond
Hij heeft al gezegd om volgend jaar maar weer julie huis te bespreken zo goed is het hem bevallen.
We hebben in Workum een sloep gehuurd waar we mee over de Friese wateren gevaren hebben een hele mooie ervaring voor ons die zoiets nog nooit eerder gedaan hadden.
Al met al voor herhaling vatbaar.

Wim en Alei

Josje en Gerrit Kleinsma 01-06-05 20:04:21

(25.04-29.4.05)We hebben het ontzettend leuk gevonden in jullie villa. Ook nog mooi weer gehad.
Leuke plaatsjes bekeken in de omgeving.
Het was trouwens nog erg rustig, misschien gaan we nog wel een keertje als het wat drukker is.
Gerrit was helemaal gek van al die mooie boten die in de jachthaven lagen. Een toekomstdroom misschien. Eerst nog maar een paar jaartjes
werken.

Paul en Nel Bergman 02-02-05 09:25:21

Natuurlijk willen we onze vakantie-ervaringen in dit gastenboek schrijven. We hebben 3 fantastische dagen gehad en het weer was inderdaad uitstekend.
Het huisje (nou ja, meer een vakantievilla vonden wij) was prachtig en we hebben genoten van alle luxe. Normaal zijn wij echte kampeerders, dus dit was voor ons doen een luxe korte vakantie.
We hebben gewandeld en gefietst en hebben de sauna in Joure (Woudfennen) bezocht. Het Jopie Huisman museum was een indrukwekkende ervaring. Het eten in "de huiskamer van Jopie" viel ons wat tegen. We zijn zeker van plan om in de toekomst nogmaals gebruik te maken van jullie vakantiewoning, alleen dan wel wat langer en zullen dan zeker ook gaan zeilen in de omgeving.

Familie Boonakker 02-02-05 09:19:34

Dag familie Hoefs,

juli 2004
De waterbungalow vinden wij heel mooi.
Het weer valt een beetje tegen, maar dit is helemaal niet erg, daar wij bij de zeilschool DeMorra ongeveer 8 uur per dag op de meren of op zee zijn. De kinderen vinden deze aktieve vakantie heel tof.

Familie Karsbergen 02-02-05 09:13:40

Zomer 2004 waren wij te gast bij jullie. Wat een heerlijk en gezellig huis. Je kunt aan alle kanten in de zon of in de schaduw zitten al naar gelang de stand van de zon en de weersomstandigheden. De tuin is perfect en mooi onderhouden. Wij hebben in de droge periode met emmers de beplanting en het gras water gegeven. Ook heeft de tuinman een dagje een pomp aangezet. Vooral de horren voor de deuren en ramen waren een uitkomst in de warme dagen.

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!