erik ebbinge 09-10-13 18:10:02

Mooi daj d'r weer even op keek'n hebben. Ik bin er zundag neit west, was bij Roon. Nou, de groeten eerst maor weer

erik.ebbinge 09-10-13 14:07:40

Nog iets Gerdina, dat van facebook. Daarom ben ik ook overgestapt van Hyes, om de buitenlandse contacten. Maar ja, al die Hyves-mensen hebben ook die stap gemaakt.....Ik heb maar een paar buitenlandse contacten

erik ebbinge 09-10-13 14:03:23

Ha Gerdina, wat leuk, je reactie. Het blad Noordenveld-plus krijgen wij ook, maar dat is toch voor 50-plussers. Hoewel dichtbij, voel ik dat nog niet...Leuk dat je ook in de schrijfwereld en fotografie actief bent. Nou, hopelijk tot een volgende keer.

Jan v.B. 04-10-13 20:37:14

Nau door ben ik dannn keer weer . tis huile tied leednn dat ik keekng heb en kzal probeernn om dat voaker te dauwnn. Dus totnn volgende moal dan . Zundag op t'voetbalveld zijn wij mekoar denk ik wel. Winn hoop ik . Moi hur.
Jan v.B. oet Paais.

Gerdina Kleiker-Visser 21-09-13 22:58:23

Alweer HOI! Toevallig dat ik je nog herkende van het voortgezet onderwijs in Roden, en leuk je even gesproken te hebben. (Ceintuurbaan Zuid Roden, Rodermarktoptocht) Je ben ook van de "schrijverige" dus, net als ik. Ja, en wie schrijft die blijft, en schrijven is schrappen, dat is vaak het moeilijkst eraan, regeltjes , hoeveelheid woorden! Maar het is ook voor mij een mooie hobby, samen met fotografie, natuur, dieren .... Jij hebt je draai er in gevonden lees ik, leuk dat je van je hobby meer kan maken! Ik schrijf ook veel en vaak, en schrijf altijd een soort van column in het huis aan huis bezorgde blad "Noordenveld Plus". Ouderen info magazine. Mijn ding daarin is natuur en dieren...en af en toe iets afwijkends. Op Facebook ben vaak alleen maar "in gesprek" met mensen buiten Nederland, en schrijven in de Engelse taal is ook erg leuk. Zingen was ook een passie, heb veel opgetreden, zelfs in de Rodermarktfeestweek in de grote Beurstent. Ik wens je veel succes met alles, je toekomstige boeken misschien, en het schrijven op zich! Groet uit Een. Gerdina

Kashif Younas Sehgal 25-01-11 03:39:52

Dear Sir/Medem ,.

Being specialized in Sports Goods industry we take an opportunity to contact with you in order to supply you our quality products with reasonable prices and best services. Our main focus is on the following items which we can perfectly supply to you:
SPORTS BALLS
( Match balls , practice balls , promotion balls & Mini Balls ,Volley Balls & etc products )
http://www.alliedent.net

Our manufacturing is equipped with latest machinery, skilful labors and most experienced management. Our IT department is always ready to pass information on urgent basis to our world wide clients. Our designing department always shows efficiency to meet with requirements of our worthy buyers.

If you need our services please feel free to contact us and enable us to serve you. Inquire samples, prices from us for your evaluation.

Your favorable reply will be highly appreciated.

Thanks & regards
ALLIED GROUP OF COMPANIES

Kashif Younas Sehgal
C.E.O

Ghoushallah road , Moh.Islamabad ,
Sialkot 51310 Pakistan.
Tel # + 92-52-3610058
Fax # +92-52-3543839
Cell # +92-300-7157570
Live : alliedkas@hotmail.com
Sky Pe : alliedkas1
http://www.alliedent.net

erik ebbinge 11-04-10 21:54:15

Hoi Jan,

Bedankt voor je leuke reactie. Site wordt binnenkort vernieuwd. Jij ook succes bij Sorbo!

jb 11-04-10 21:38:03

hallo erik,

website ziet er prima uit!!

Succes verder!

gr Jan Brens

erik ebbinge 01-01-10 21:58:35

Hallo Bert,

Ook een gelukkig nieuwjaar en bedankt voor je bezoekje. Wat de kantine onder de FC betreft, dat lijkt me voorlopig niet aan de orde. Zo gezellig is het daar momenteel niet...

bert alphenaar 01-01-10 13:42:46

nog even wat van deze kan.

wat was het gezelig he bij het nederlands eltal in heerenveen hebben we wel even genoten,maar er werden geen doelpunten gemaakt maar ach we hebben het leuk gehad zonden van die olifanten toeter dat die niet mee naar binnen mogen, maar goed we hebben wel genoten en een leuke avond was het ook,en onder de tribunne was een helegroten kantine en dat was ook heel mooi daar moet FC groningen ook maar eens wat aan doen wat wij daar hebben is niet veel en daar moet maar eens wat aan gedaan worden vind je ook niet.

dus schrijf eens een stukje naar de FC of ze daar ook wat aan kunnen doen (kantine onder de tribune.

oke dan de groeten van deze kant

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!