De Keyser Glen 11-11-20 23:59:48

In naam van de Familie wens ik jullie oprecht te danken om ook aan ons overgrootvader en grootvader te denken en het aanbreng van het symbool. er zijn veel mooi momenten geweest als kleinkinderen maar ieder jaar op deze dag is het een traditie voor me dat ik even langs de rustplaats loop om dat oma me er altijd op wijsten dat haar vader de gruwel van oorlog heeft mee gemaakt ook zij ons opa altijd dat hij opgeÃĢist was toen hij overleed zij oma uitdrukkelijk dat we nooit mogen vergeten wat een inpakt dit heeft gehad op hem en uit respect voor hem hun vind ik dat ik traditie moet verder zetten en ieder jaar een groet gaan brengen aan hen die voor vaderlandse liefde hebben gestreden dank u aan hen die hier voor hun liefde hebben gegeven; Glen

Res Luitenant De Meirsman 10-07-15 09:53:56

Proficiat met de stijlvolle en stemmige herdenking t.g.v. de 30.000 Last Post. Blijf aan de jeugd doorgeven wat oorlog kan teweegbrengen en welk leed dit veroorzaakt aan de ganse gemeenschap. Kijk niet enkel naar het verleden, maar roep ook op om de toekomst in vrede veilig te stellen.

Arnold Deprest 27-10-10 09:56:27

Gefeliciteerd met uw site.Meegaan met de tijd is de grootste handicap die de vaderlandslievende verenigingen thans hebben, maar gelukkig komen we langzaam maar zeker op gang.Nogmaals proficiat.Met vaderlandslievende groeten.A. DeprestSecretaris N.C.P.G.R. Gewest Brugge.


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies