M.Leussink 23-03-20 15:04:32

Catechisanten, wat ben ik blij met jullie, een geweldige actie om onze ouderen te laten zien dat ze niet vergeten worden. Ik heb nu meer van jullie geleerd dan jullie misschien van mij.
Je hebt op deze manier Gods liefde laten zien en dat zegt meer dan duizend woorden. Dank jullie wel daarvoor. Toppers !!!!

jan en mina roelfsema 22-03-20 18:51:42

mooi gebaar van de catechisanten de cake waslekker

peter / Janneke van der Laan 22-03-20 09:05:56

Chapeau voor de jeugd van onze kerk. erg bemoedigend om hun inzet in deze tijd te zien. Dit is geloof met hoofd EN handen. dat is precies van Jezus bedoeld als Hij zegt geloof zonder werken is leeg. een goed voorbeeld voor ons ouderen.

peter / Janneke van der Laan 21-03-20 23:11:21

chapeau voor de catechisanten, we zien in jullie de bemoediging die we nodig hebben in tijden als deze.
dank jullie wel. Kunnen we als ouderen een voorbeeld aan nemen.

Peter van der Laan 13-03-20 22:21:07

Hallo gemeenteleden, we zullen elkaar de komende weken niet treffen in de erediensten. een groot gemis. gelukkig kunnen we nu informatie uitwisselen via dit gastenboek. hierbij de uitnodiging om elkaar vooral de komende tijd digitaal te ontmoeten en te bemoedigen. namens de kerkenraad wens ik ieder Gods nabijheid ook als u thuis de diensten beluisterd.

M. Leussink 13-03-20 20:00:25

Gemeente, broeders en zusters, helaas moet ik de komende weken het bezoekwerk stil leggen ivm de ontstane situatie mbt het coronavirus. Ook de geplande afspraken kunnen niet doorgaan. Mocht u om dringende redenen toch pastorale ondersteuning nodig hebben kunt u zich tot mij of leden van de kerkenraad wenden. Ik wens u Zijn nabijheid toe in deze zorgelijke tijd.
"Wie zou U niet vrezen Here,en Uw naam niet verheerlijken? Immers U alleen bent heilig. Want alle volken zullen komen en U aanbidden, want Uw oordelen zijn openbaar geworden. Opb 15:4


Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand