Rini de Kleijn 04-09-16 22:06:03

Lieve Jan en Maria, Bedankt voor alle mooie camping jaren. Eerst samen daarna alleen, we hebben genoten van jullie warmte en gezelligheid.De vakantie ga ik nu op een andere manier invullen. We houden contact.

Jan, Jennifer en kinderen 04-08-16 22:42:45

Hallo Maria en Jan,

We willen jullie graag bedanken voor jullie gastvrijheid en tips tijdens ons verblijf jullie camping met veel plezier hebben onze kinderen zich vermaakt op de camping maar ook daarbuiten. Drenthe heeft veel te bieden voor kleine kinderen, daar zijn we zeer zeker achter gekomen. Wij willen jullie nog speciaal bedanken voor de hulp voor het repareren van de koppelingskabel van ons zijspan en dat die altijd in de schuur mocht staan waar die niet nat regende. We zijn nu heel thuis gekomen met de gerepareerde koppelingskabel maar we vinden het jammer dat we geen persoonlijk afscheid hebben kunnen nemen, dus doen we het op deze manier.

Hartelijke groeten,

John, Junior, Jen en Jan

Ine & Bennie Leushuis 24-06-16 18:54:10

Hallo Maria en Jan,
Wij zijn vandaag weer thuis gekomen na 3 onvergetelijke weken op jullie fantastisch verzorgde camping in Borger. Wij hebben geweldig genoten van jullie gastvrijheid en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Henk en Wynanda 07-06-16 19:50:04

Hallo lieve zus Maria en zwager Jan,

We zijn al weer een paar dagen thuis na een eerste weekend met de caravan bij jullie in Borger! Heel verrassend; maar het is ons heel goed bevallen!
Vooral jullie gastvrijheid; de fantastische verzorgde camping en de leuke buur-caravan bewoners die ons zo behulpzaam waren!
Tot augustus, dan zie je ons weer!

Henk en Wynanda

Rini de Kleijn 08-10-15 19:55:15

Lieve Jan en Maria
Het was weer een heel fijn seizoen.Over het algemeen mooi weer, alleen dit jaar veel wind uit de verkeerde hoek.
Nu genieten jullie van een welverdiende vakantie.
Tot volgend jaar.
Liefs Rini

Aloys & Loes Soullié 24-06-15 15:54:32

Héél mooi terrein in een nog mooiere omgeving. We hebben - al waren het vorige week maar twee nachtjes - (beetje koud in ons tentje) erg genoten. Borger is een heel leuk plaatsje en je kan er heerlijk eten. We komen zeker nog eens terug. Graag weer het plekje naast Rini de Kleijn en doe haar de groeten.

Dorita & Gerard 21-06-15 13:42:19

Nog 4 nachtjes slapen en dan zijn we er weer.we gaan genieten op een mooi plekje op de camping met landelijk uitzicht. De sfeer het heerlijke boerenijs, de vriendelijke gastheer Jan en de vriendelijke gastvrouw Maria. De omgeving kennen we al, met het boomkroonpad , hunebedden museum,en het dorpje zelf en daarom komen we ook steeds weer terug, want wat kun je hier zalig fietsen op goede fietspaden en dan wandelen waar je word begroet door de kudde schapen.Moe en voldaan gaan we terug en genieten van de rust. Tot gauw Borger

Maria tiehuis 20-12-14 13:41:30

Het jaar loopt ten einde De camping is gesloten!!We kunnen terug kijken op een SUPER SEIZOEN.Hierbij willen wij iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om zo gezellig seizoen af te sluiten.Gezellige Kerstdagen en een Gezond 2015.En voor vele ook die nu al geboekt hebben tot ZIENS in 2015,,

Rini de Kleijn 13-09-14 18:39:58

Lieve Maria en Jan,
Bedankt voor het fijne seizoen. Het weer zat mee en was geweldig.Jullie ook,bedankt voor de goede en warme opvang. Het was af en toe best moeilijk maar jullie hielpen me er doorheen.
Ook alle bekende campinggasten bedankt voor jullie warmte en belangstelling.
Misschien tot volgend jaar, aan mij zal het niet liggen.
Groetjes Rini

tinus en simone (gouda) 16-08-14 12:21:42

wij huren al een aantal jaar de carevan en het bevalt ons prima.Wij noemen het ons hutje op de hei.Het is er altyd heel gezel- lig en we vermaken ons er prima echt een aanrader je voelt je er thuis.je word er gastvrij ontvangen dikke pluim groetjes van Tinus en Simon