Mariska 23-03-05 07:19:36

Ik wil een kaarsje branden voor alle slachtoffers, en hun nabestaanden, van zinloos geweld. En spreek de wens uit dat het geweld eens zal stoppen.

Voor Trudy 21-03-05 14:02:45

Beste Trudy, dit kaarsje wil ik graag branden voor jou. Ik vind het jammer wat er allemaal fout is gegaan en dat wilde ik je graag via deze weg laten weten. Wel hoop ik dat je ook wilt inzien wat er nou werkelijk fout is gegaan en dat soms emoties te veel kunnen worden. Wens een betere toekomst.

Hoop dat alles goed met je gaat en wil je alvast een hele fijne verjaardag wensen.

Liefs, H.A.

Anne 20-03-05 10:20:49

Wil graag even een beterschap wens uit spreken voor een zeer geliefd en waarde volle vriendin.Lieve Anne van harte beterschap en ik hoop van uit mijn hart dat je maar snel weer op de been mag zijn,want jij bent geen mens om ziek te zijn dus hoop ik dat je weer snel hersteld bent hoor.Liefs een viendin en nog maals heel veel sterkte gewenst

een groet Greetje.

een vriendin 18-03-05 15:39:49

dit schrijf ik voor twee hele bijzonder mensen die mij heel erg aan het hart liggen en dat ik ze wil vertellen dat alles op zijn pootjes terecht komt.Wens op recht van uit mijn hart dat wij er samen komen,heel veel strerkte en alle goeds gewenst.
liefs een vriendin.

Martie 18-03-05 11:57:07

Dit kaarsje steek ik op voor de kids van mijn vriend. Ik hoop dat de scheidings- en familieperikelen hen niet teveel schade aanrichten. Als ze willen mogen ze de andere kant van het verhaal ooit lezen... maar alleen als ze willen! Ik hoop dat ze van pappa blijven houden, want hij is een échte toffe vader (ook al willen boze tongen anders doen geloven)!

Voor Greetje 13-03-05 13:27:26

Deze kaars steek ik op voor Greetje, omdat ik me zorgen over haar maak. Oprecht wil ik haar heel veel gezondheid wensen en hoop dat het heel snel beter mag gaan. Een goede gezondheid is zo belangrijk in dit leven, daarom dit kaarsje om te laten weten dat ik aan je denk en je al het goede wens.

Liefs, H.A.

Theo 13-03-05 10:01:53

Graag steek ik een kaarsje op voor IEDEREEN en hoop echt dat de zon gaat schijnen zowel figuurlijk als letterlijk.
En dat er dan meer gelachen mag worden


Reactie:
Hier sluit de webmaster zich graag bij aan.

Voor H.A. en A.S. 10-03-05 13:59:25

Lieve h.a en a.s,

steek een kaarsje voor jullie opin de wens dat het weer wat beter met jullie mag gaan.

En dat jullie straks lekker kunnen en mogen genieten van het mooie lente cq zomerweer wat er straks aan komt

Liefs, een dierbare vriend

lotgenoot 09-03-05 20:54:14

Graag wil een kaarsje opsteken voor alle slachtoffers van gestoorde ex-partners. Heel veel sterkte allemaal!

Voor mijn moeder, Theo, Greet 06-03-05 14:06:51

Deze kaars wil ik graag branden voor drie zeer dierbare mensen, mijn moeder en vrienden Theo, Greetje. Bedankt voor jullie lieve woorden en wensen. Theo ik hoop oprecht dat voor jou snel een betere tijd mag komen en dat je wat innerlijke rust zult vinden. Greetje wens ik veel sterkte de komende tijd en heel veel beterschap.

Een grote, speciale welverdiende dank is voor mijn moeder. Het is te lang om hier te beschrijven waarom ik je allemaal wil bedanken, maar gelukkig weet je zelf wel waarom en dat ik erg waardeer wat je voor me doet. Love you, H.A.

<< < 44 45 46 47 48 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?