Marian Baas Suid Afrika Reise 21-10-10 08:44:11

Hallo Hilde,
Zou je nog even laten weten hoe de hapjes zijn bevallen. In een woord geweldig. Ze werden op tafel gezet en binnen een mum van tijd waren ze op. Ik zelf vond de mais hapjes wel lekker. De garnalen die zo heet waren zijn echt heel heet. Verder vielen de vishapjes geweldig in smaak. Dus al met al een zeer geslaagd. Iedereen heeft je kaartje meegenomen dus wie weet komt er een vervolg voor jou. Ik hoop het.
Fijn weekend en tot kijks.
Marian en Douwe Baas
Suid Afrika Reise

Jan en Willy Berendijk 22-08-10 05:46:10

Hallo Hilde.
Wij zijn lid van Menvereneging Helderse Voerluu uit Hellendoorn. Via je dochter Nikki kwamen zij voor de hapjes uit bij jou. Waar jij de hapjes hebt kunnen verzorgen op het 30 jarig jubileum van onze club. Iedereen was zeer te spreken over de variatie en de kwaliteit. Ik zou zeggen ga zo door , het consept is prima. Bedankt voor je medewerking.
Jan en Willy Berendijk.

Guido en Esther Hoek 30-06-09 09:17:13

Beste Hilde,
Afgelopen zondag hebben we een geweldig tuinfeest gehad, mede dankzij jouw fantastisch Mezze Maghreb Buffet. Zowel de fijnproevers als de minder culinair avontuurlijken onder onze gasten waren zeer te spreken over het eten en de diversiteit aan smaken!
Het buffet was perfect afgestemd op al onze wensen: een goede mix van vegetarische, vis- en vleesgerechten en ook nog glutenvrij.
Helemaal geslaagd, Dankjewel!

fam. Sinnige 18-11-08 17:30:39

Hallo Hilde,
Gefeliciteerd met het geweldige wereldhapjes idee en deze prachtige site. Het ziet er heel kleurrijk en smakelijk uit (het oog wil Ún krijgt ook wat).
Kortom, het is erg origineel en smaakt naar meer. We hebben al veel bewondering geoogst met jou hapjes en zullen graag nog eens een beroep op je doen. Heel veel bestellingen toegewenst!
origineel en smaken naar meer.

Joke Heubach 13-11-08 21:15:09

Hallo Hilde,
De site is fantastisch, en uit ervaring weet ik dat de hapjes meer dan super zijn echt eens heel wat anders om je vingers bij op te eten!!! Het wordt dan ook allemaal met veel zorg door je gemaakt dat is aan de schalen te zien, Op naar de volgende bestelling !!
Veel sucses groetjes Joke

Janke |Heetebrij 04-11-08 11:38:12

Hallo Hilde,
Als eerste geef ik je een compliment voor al hetgeen je maakt. Het smaakt top en het ziet er ook top uit.
Ik hoop dat je het heel druk zal krijgen.Succes.

Janke


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda