Dick Morren 30-04-15 08:26:58

Hallo Henk,

Mooie site met goede informatie, je kunt zien dat dit is opgezet door iemand die kennis van zaken heeft. Alleen als je naar het gastenboek navigeert kom je op een andere site terecht en kun je niet terug navigeren naar het homepagina, of je moet de back button gebruiken van de browser. Als je het op prijs stelt wil ik de site wel eens geheel doortesten, laat het me dan maar even weten.
Bedankt voor de vele info die je geeft over het houden van bijen en het bijhouden van deze mooie site....een hele klus!

Groeten, Dick


Angelique 22-02-15 14:57:11

Hallo iedereen die hart heeft voor bijen. Ik ben zelf geen imker maar een kennis van mij wel. Nadat hij een paar bijenvolkeren was verloren in de winter is bij mij langzaam het idee gaan groeien om een kleinschalige winkel te beginnen in bijen producten. Zowel honing als propollis. Ook de Ambrosia likorette en wijnen.Deze moeten wel van nederlandse bodem afkomstig zijn .Ik ga het niet via webwinkel doen daar ik de mensen op de hoogte wil stellen hoe belangrijk bijen zijn en hoe het nu met ze gesteld is.Ik zoek echter nog imkers die mij kunnen helpen met het bevoorraden van sommige producten.Hierbij kunt U denken aan woudhoning ,heidehonig en andere speciefieke honingsoorten maar ook propolliszalf,creme,hoestsiroop,tinctuur op waterbasis,tinctuur op alc basis zepen shampoo's enz. Als u intresse heeft of vragen dan hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet.

Rene Tuenter 06-05-13 20:25:09

Ik ben geen bijenkenner, maar ook als leek wil ik wel even zeggen dat dit een zeer mooi opgezette site is.
Overigens was ik aan het googlen op bijensterfte toen ik op deze site terecht kwam. Ik vroeg me af of er na afgelopen winter meer volken hebben overleefd.
Ik heb ook een petitie getekend voor de Europese Commissie, tegen het gebruik voor neonicotino´den. Gelukkig heeft de EC besloten voor de drie ziekmakers van bijen en andere insecten, een voorlopig verbod in te stellen van twee jaar. Hopelijk is de angel eruit.
Succes met jullie hobby, passie, werk of hoe je het ook noemt. Niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk.

Groeten, Rene Tuenter Halle

Barbara 15-04-13 19:22:36

Hallo! Ik heb een paar vragen.In ons oude huis in Frankrijk zag deze week ik bijen uit de houten balken kruipen.. Het waren er niet veel, maar tot de zomer zijn we niet meer in het huis. Wat kunnen we doen om een zwerm in huis te voorkomen? Moeten we een Franse imker zoeken? Hebben jullie contacten? Of gaan ze vanzelf weg? ( En komen ze weer terug volgend jaar??)Hopelijk kunt u mij verder helpen,groet, Barbara


Reactie:
Ik heb u een mail gestuurd.
Vr.gr.
Henk Rostohar

willem leusink 06-06-12 23:31:12

Ik ben dan wel geen imker meer en zelfs geen lid. Maar de liefde voor de bijen blijft. Vandaar nog eens een bezoek aan jullie site. Een heel mooie en een heel goede. Henk Rostohar verdient een compliment. Hij heeft in het verleden al veel gedaan voor de vereniging. Ook als penningmeester hield hij er een prachtige digitale boekhouding erop na. En op het terrein van de koninginneteeld heeft hij ook zijn sporen verdiend en dat alles mag wel eens gezegd worden.
Groeten Willem uit Zwolle.

pdehoog@online.nl 03-06-12 14:30:53

Zaterdag 2 juni een heerlijke dag op pad geweest met de Imkervereniging naar de Floriade in Venlo, mooi weer, goed gezelschap en goede chauffeuse. We hebben erg genoten.
Bedankt voor de uitnodiging.
Kiek en Pim de Hoog

gerrit jan 14-09-11 20:49:18

Hallo,
Zijn er veel imkers in de regio elburg/oldebroek actief ? Ik zou graag eens met 1 in contact komen. Ik woon in Elburg.
Groet Gerrit jan


Reactie:
Gerrit Jan,
ik heb je een e-mail gestuurd met antwoord op je vragen.
Vriendelijke groet,
Henk Rostohar

Roos Boum 06-09-11 15:26:00

Met veel plezier uw uitgebreide en informatieve site bekeken. Graag zou ik u een persbericht over mijn nieuwste boek inzake bijen emailen, echter uw contactformulier werkte niet. Ik hoop dat u contact met mij wilt opnemen. Vriendelijke groeten Roos Boum auteur/imker

Pim de Hoog 21-10-10 20:29:21

Met bijzondere belangstelling heb ik van uw site genoten. Goede informatie, duidelijk en informatief.
Pim de Hoog

Dick Hup 09-03-10 21:26:56

Hallo Henk,

Regelmatig kijk ik op onze website, die door jou zo prachtig en zeer overzichtelijk gemaakt is en ik geniet er iedere keer weer van. Ik deel niet zo gauw complimenten uit, maar jij verdient zeker een. hardstikke goed.

Dick

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!