Andi Palakka 28-07-17 13:31:33Wij
hebben ons het afgelopen jaar verdiept in waar uw vereniging voor staat. Dat
moest ook wel, want patiƫnten wendden zich tot onze vereniging!

Erkent
u het wetenschappelijk bewijs van cilia, de trilhaartjes die aan iedere cel
zitten, al? De inwerking van deze aan de grondslag van celdeling liggende
organelles zijn bepalend voor onze gezondheid.

De
wetenschap is inmiddels zover dat bepaalde syndromen als ciliopathie worden
aangemerkt. Wij boeken in onze praktijk goede resultaten met het genezen van
mensen, die bij uw vereniging zijn aangesloten.

Over
dit succes zouden wij graag contact met u willen hebben. Graag worden wij uitgenodigd
om van gedachten te wisselen.

Met vriendelijke
groet,De Nederlandse Ciliopathie Vereniging: Curefuturum.nl


Monique 17-10-12 11:50:06

Inmiddels enkele jaren geleden heb ik enkele info bijeenkomsten bezocht. Deze zijn heel waardevol voor me geweest. Ik heb zeer nuttige tips gekregen omtrent behandeling en advies betreffende behandelaren. Zodoende bij een revalidatie therapie terecht gekomen waar ik veel baat bij heb gehad. Tevens werd me een betrokken en ervaren advocaat op gebied van whiplash geadviseerd. (Ook bij mij verliep afwikkeling via schadeburo door verzekering tot dan toe zeer stroef).
De heren die de presentatie gaven kwamen zeer deskundig op mij over, waren zeer goed op de hoogte van alles omtrent whiplash. Via deze weg: zeer bedankt daarvoor!

Inmiddels ben ik 5 jaar verder. Schadeprocedure is op goede wijze door de advocaat afgewikkeld en afgerond. En door de goede revalidatie ben ik weer in staat om genoeg uur te werken zodat ik onafhankelijk van uitkeringen kan funktioneren. Restgevolgen van de whiplash zijn er nog, inmiddels heb ik geaccepteerd dat dit waarschijnlijk niet meer verdwijnt. Wat ik als doel had heb ik bereikt: de whiplash beheerst mijn leven niet meer. Ik heb de regie over mijn leven weer terug.


anja van der meer 20-10-11 16:02:21

Vanmiddag kennis gemaakt met Bob, veel info gekregen ondanks dat ik al veel had gelezen en door therapeuten en doktoren was voorgelicht.
Ben zelf via ARAG rechtsbijstand sinds augustus/ september 2009 bezig om schade te verhalen op de tegenpartij na auto ongeluk (Deze heeft toegegeven) maar alles verloopt heel stroef en moeizaam, ook willen zij het medisch dossier hebben, om onder meer vast te kunnen stellen, dat de whiplash voort is gekomen uit dat ongeval enz. Veel vertrouwen heb ik daar niet in en omdat Bob zelf vanuit zijn ervaring werkt, kan hij zich in onze problemen inleven, dat geeft een goed gevoel. Erkenning van whiplash!

puri 25-12-10 18:12:02

IK zoek iemand verkeer ongavalen in Belgie
Hefft ervarring over belgie verkeer om te gaan
Laten mij wetten
GR

simone 26-07-10 18:59:01

ik heb in 2001 een zwaar auto ongeluk gehad.Ze hebben me inhet pasagiesgat waar normaal je voeten zitten terwijl ik achter het stuur zat met man en macht eruit gerukt want de auto stond al in de rook.Allemaal niet eens mijn schuld maar loop nog steeds te dokteren.Ziekenhuis kan ik al van binnen en buiten reveletatie centra`s je wordt er gek van.Ik dacht als zo velen dat het wel over ging ben in 2007 maar weer begonnen want dat moest van het uwv.Zo gezegd zo gedaan met 7 pijnstillers op zak.Ben 5dagen gaan werken maar je raad het al dat werden er al snel 3.Tot september 2009 toen was de accu leeg.En werd meteen gekort met 70% over die 3 dagen.Ik stond in een kledingwinkeltje.Daar wordt je echt niet vrolijk van want me baas heeft gelijk zeggen ze Ja maar nu komt nog het mooiste ik kom uit de reintegratie nou weten ze allemaal niet wat dat inhoud zels de arboarts niet ze zeggen dat je binnen een jaar weer ziek moet zijn ik heb gehoord dat dat binnen 5 jaar is.Nou schiet mij maar in een kastje.Wordt er zo moedeloos van.Ik hoop dat iemand ook deze ervaringen heb mischien kunnen we elkaar een beetje steunen.

Frank Renkema 08-04-10 17:11:21

Hallo ik ben Frank,
In 2008 heb ik 3 maal een auto ongeluk gehad. 1x omgeslagen met een betonmixer (mankement) 2x van achteren aangereden. Ik heb toen een whiplash opgelopen, maar heb dit onderkend en gedacht het gaat wel weer over. Uitendelijk ben ik in September 2009 in de ziektewet beland en ben ik in 2010 gaan revalideren bij DBC in Alkmaar.
2 April 2010 weer in de file van achteren aangereden, weer een wiplash. Ik was nog niet eens genezen van de anderen 3 ongevallen en nu dit weer. Ik heb de hele dag veel pijn in mijn nek en rug veel hoofdpijn, kan mij moeilijk concentreren, heb kracht verlies in mijn rechter hand, heb veel pijn in mijn rechter arm, ik zie slechter en ben veel duizelig. Kan iemand mij vertellen hoelang dit kan gaan duren en/of dit ooit over gaat.
Groetjes Frank

debbie 18-01-10 17:53:05

Hallo,

Ik heb 2,5 jaar geleden een auto ongeluk gehad meerdere revalidatie programma's ondergaan, maar zonder resultaat. Nu vandaag naar een pijnkliniek geweest en er werd mij en Epidurale injectie aanbevolen, maar garantie kan er niet gegeven worden dat het helpt.
Kan iemand mij iets vertellen over haar/zijn ervaringen ermee? En of het iets is voor iemand met een whiplash?
Ik hoor het heel graag
groetjes
debbie

rino 24-05-09 19:55:12

Beste meneer klip,ja ik heb een advocaat ,moet u wel zeggen dat de zaken qa ongevallen zijn afgesloten!Nu zit ik met de nasleep ervan en ja ik twijvel ook aan mijn advocaat hij is er niet in gespeciaalliseerd !Moet 2 juni naar rechtbank ivm uwv!Hij zei al ga er maar vanuit dat we verliezen ,ik weet niet meer wat ik moet doen ik ben vaak zeer moe en kan het allemaal niet meer volgen!Ik weet niet of u mij kunt helpen .Maar dit is zeer frustrerend allemaal ik krijg geen rust in mijn leven!Ik weet het niet meer!tel:045-5250959!

rino 23-05-09 12:10:39

Ik moet mijn klachten ten opzichte van het uwv hard maken voor de rechtbank !Waar sta ik dan terwijl de medici het niet eens kunnen ?Heb nog meerdere malen geprobeerd te werken maar hield t niet vol ik werdt doodziek en de klachten verergerden alleen maar !uwv arts zei gaat u maar terug naar u oude werkplaats u kunt dat wel!Ik vecht ongeveer 10 jaar voor erkenning!Ik kan echt niet meer werken nog niet eens meer via licom !Iedere dag is weer een verrassing hoe ik mij voel!Wijzijn geen aanstellers ,dat maken ze ervan om van je af te zijn !

rino 23-05-09 11:59:37

Hoi ik ben 4 keer van achter aangereden ,het is een oneerlijk en doodvermoeiend gevecht !

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies