letty smit munnik 13-03-07 15:21:53

Hallo ik ben sinds 1986 whiplash patient en heb destijds het initiatief genomen om een stichting op te richten voor whiplash patieneten. dat werd de NSWP. Nu heb ik onlangs een weblog aangemaakt, "Is er leven na de Whiplash". Ik wil u dan ook vragen deze eens te bezoeken en eventueel een reaktie achter te laten
http://nekletsel.web-log.nl

Heleen Joppe 05-03-07 15:43:38

Hoi allemaal

Ik ben Heleen en heb sinds 1993 whiplash. Met grote tussenpozen bezoek ik de inloopochtenden, waar ik altijd steun vind, maar emotioneel ook zwaar. Al jaren heb ik pijn en kramp in armen en benen,en pijnlijke knieen, wat niemand kon plaatsen onder
whiplash.Om de week ga ik naar de fysio waar ik dit maar eens meldde. Hij zei dat ik het hypermobiliteitssyndroom had,hypermobiel ben ik mijn hele leven al. Na eerst wat lacherig te reageren ging ik toch maar eens op internet zoeken, en het klopt allemaal.Niet dat dit mijn leven nu verandert maar je kan het een en ander beter plaatsen. Dit wou ik zomaar even kwijt.

groetjes Heleen


maartje 05-12-06 14:56:36

Hallo
Ik ben Maartje en ben 25 jaar. Op dit moment ben ik aan het afstuderen voor fysiotherapeute. In 2000 heb ik een auto ongeluk gehad en daar een whiplash aan overgehouden.
Mijn afstudeerscriptie gaat hierover en met het doel therapeuten bewuster te maken van de emotionele problemen die je ervaart als je een whiplash hebt. Mijn ervaring is dat therapeuten vaak voorbij gaan aan de emotionele aspecten die je als patiƫnt ervaart.
Ik zou graag willen weten of dit ook herkenbaar is voor jou en zo,ja welke ervaringen jij in deze hebt. Deze ervaringen kan ik dan gebruiken voor mijn scriptie.
Ik zou diegene die dit ook is overkomen willen vragen hun emotionele ervaringen op te schrijven en mij te mailen. Daarbij zou het fijn als je deze emoties in een tijdlijn zou willen beschrijven. Met welke medici je deze ervaringen had en hoe het nu met je gaat. Alle namen en verhalen blijven anoniem ik gebruik alleen voorbeelden van jullie verhalen en geen namen!

Ik hoop dat je me kunt helpen,
Met dank en vriendelijke groet,
Maartje van Moesdijk
Email: maartjevdm34@hotmail.com

hanneke danklof 23-10-06 11:09:26

hallo iedereen

ik heb een auto ongeluk gehad in 2001
naar lang touwtrekken willen ze me afkopen maar een krijg door het ongeluk geen voorledige arbeids ongeschiktheid verzekering.
zon verzekering zegt in het begin we gaan je helpen en wat vervelend allemaal maar als het er op aan komt willen ze zo snel mogelijk van je af . de situatie waar ik nu in zit is flink balen groet hanneke

bob 23-08-06 19:32:11

marian,
als je dit leest mail mij dan prive je email adres zodat we kunnen kijken wat er te doen valt.
b.klip@home.nl je mag ook bellen 0167-56 78 60

bob

marian 23-08-06 18:41:45

Geweldige site hoor, maar helaas vind ik nergens info over schadevergoeding na geweldsmisdrijven. Ik heb al heel lang de formulieren liggen, maar krijg ze niet ingevuld, De persoon alwaar ik de Wiplash aan te danken heb heeft inmiddels zelfmoord gepleegd, dus zit ik nu al twee jaar in de bijstand. Onterecht, daar ik niet meer in staat ben normaal te kunnen werken, huishouding te doen of wat dan ook. Ben hierdoor mijn werk kwijtgeraakt, na een jaar ziekte (mocht niet werken) in de WW gekomen. Die wilden mij niet, omdt ik ziek was en niet werken kon. Toen maar weer ziekgemeld en was er onenigheid tussen het UWV en de WW waardoor ik met 2 kinderen dik vier maanden helemaal geen inkomen meer had. Bijstand heeft het tijdelijk overgenomen, maar ik denk dat ik er nooit meer uit kom.
De rest van mijn leven in armoede moet zien door te brengen. Ik word hier echt deprie van, want ik heb als vrouw er niet om gevraagd om door een beer van een kerel met een alcohol probleem bijna vermoord te worden.
Hij kon hier niet langer mee leven en heeft er een einde aan gemaakt.
Lekker makkelijk, maar ik heb drie kinderen en kan ze niet in de steek laten.
Wie vergoed mijn gezin iets????
Ik ben wel arbeidsgehandicapt verklaard, maar ik vraag me af wat je hier aan hebt. Helemaal niets dus!
Heeft er nog iemand met zoiets dergelijke ervaring? Of met het aanvragen van een schadeclaim via geweldsmisdrijven?
Heel veel sterkte allemaal,

Marian

Bob 20-08-06 11:54:51

Hallo Bop, Ik heb al een lange tijd geleden een bericht achter gelaten in het gastenboek.
Ik heb twee jaar geleden een auto ongeluk gehad.Waar ik onder ander een zware whiplease heb aan over gehouden heb een half jaar in het revalidatie centrum gelegen in wijk aan zee Heliomare.Ben nu nog steeds bezig met revalidatie.Zou graag wat met mensen willen praten die het ook hebben ik heb wel iedere dag pijn.Mijn leven is echt honderd graden hierdoor veranderd. Met vriendelijke groet Sylvia van Koningsveld. E-mail dolfijn-48@hotmail.com

Marloes 13-08-06 00:00:03

Cool site, I come back soon! Regards, Marloes


real great cars

Fanny 07-08-06 11:09:46

ik heb trouwens deze site via de bode..

Toppie..

Fanny 06-08-06 12:39:32

hallo iedereen..
ik heb op 18 mei 2006 een auto ongeluk gehad.
ik stond dus achter een auto die een fietser voor liet gaan die voorrang had de auto achter mij letten niet op en knalde met een enorme vaart achterop mij waardoor ik naar voor schoof op de auto voor mij..
direct na het ongeval kreeg ik last van mijn nek en werdt ik erg misselijk. nu een aantal maandjes later heb ik nog steeds last, bv als ik de auto gewassen heb krijg ik een uurtje erna erge hoofdpijn en moet ik paracetemol innemen en gaan liggen.. de fisio zegt dat er nog niet vastgesteld kan worden of het een whiplash is..
de tijd zal het verder uitmaken..

groetjes Fanny.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies