Mevrouw L.Schotel 29-05-06 12:17:26

Dank zij een kennisje,ook een whiplashpatiënte,heb ik uw site ontdekt.Ik hoop er veel aan te hebben en contact te krijgen met andere whiplashpatiënten.
Met vriendelijke groeten teken ik,
Hoogachtend,
Mevr.L.Schotel

bob (webmaster) 28-04-06 19:50:55

beste gasten,

laat aub een e-mail adres achter waarop u te bereiken ben. Diverse mensen zijn naar elkaar opzoek maar ik kan ze niet helpen omdat ik geen adres heb. Dus aun opgeven.

groeten
bob

Joop 28-04-06 17:34:29

Hallo
Ik ben dan wel whiplashpatient maar heb er wel veel mee te maken omdat mijn vrouw whiplash heeft.
zo'n 18 jaar geleden opgelopen bij een auto ongeval en daarba nog eens 2 maal van achter aangereden als of het na een maal niet genoeg was.
De problemen die wij al 18 jaar meemaken zoals bij iedereen de onbegrip van mensen - doktoren en medici en ook niet uit te sluiten de regering die het ook vindt dat whiplash een mode ziekte is en geen echte aandoening.
Ik vindt jullie site erg mooi en duidelijk en vind ook dat jullie veel goed doen dus ga zo door.
Ik zelf heb ook pas een mailinglijst opgericht zodat iedereen die een whiplash heeft of er mee te maken heeft ervaringen en leed met elkaar kunnen delen en steun kunnen vinden aan elkaar.

elly 27-04-06 17:13:21

Hoi, Johan en Bob. Vanmiddag het inloop spreekuur bezocht voor de eerste keer, ben heel wat wijzer geworden. Goed dat het er is Bedankt hiervoor en ik val wel vaker binnen, hoop ik.
Stop hier maar niet mee want jullie doen goed werk, en helpen tenminste!!!!!

Richard 20-04-06 09:34:22

In 2000 een whiplash opgelopen (nu 6 jaar en 16 dagen... maar wie telt de dagen?) Daarna niet meer kunnen werken, dus 'lekker' thuis zitten tot je bijna gek wordt. Toen ben ik in contact gekomen met een patient die mij wees op 'dagbesteding' ... sindsdien heeft mijn leven weer een beetje kleur gekregen. Echt een aanrader voor mensen die, net als ik, niet stil kunnen zitten en graag iets nuttigs doen. Dagbesteding valt onder het kopje vrijwilligerswerk dus geeft geen problemen met de uitkering. Ik ben er bij toeval achter gekomen dat zoiets bestaat, en ik ben er heel blij mee. Jammer alleen dat het op de inloop weinig ter sprake komt.
Bob en Johan.... jullie doen uitstekend werk!

Richard.
(kan niet meer op de inloop komen omdat ik niet op woensdag kan )

Johan van Hekken 05-04-06 11:12:44

Johan en Bob, jullie hebben mij fantastisch geholpen vorige maand! Ik heb het mentaal tot meer dan 2 jaar na mijn ongeval goed aangekund, maar opeens was het over; totaal op. De werkdruk, de arbo-arts, de advocaat etc. het werd me teveel. Toen gestopt met werken, s.o.s. aan arbo en advocaat. Arbo-arts vond dat ik toch nog wel wat kon werken, advocate wilde nog geen actie richting verzekeraar ondernemen. Ja, wat dan? Je voelt je dan zo eenzaam. Gelooft niemand je? Zelfs je partner - die mij overigens prima steunt - schrikt als je stopt met werken. Gelukkig was ik in januari naar jullie info-middag geweest. Had ik dat maar eerder geweten. De advocaat die jullie mij adviseerden begreep mijn situatie en begeleid mij prima. Nogmaals bedankt!
(hekrsd@concepts.nl)

Wilma Polderman 04-04-06 21:36:43

Ik heb sinds 1998 na een auto ongeluk een Whiplash opgelopen waar ik dagelijks nog veel hinder van heb. Ik ben vanaf 1998 tot heden aan procederen met de AMEV via een letselschade-advocaat en nog steeds niet tot een schaderegeling kunnen komen, de AMEV haalt steeds nieuwe argumenten aan om maar niet te hoeven betalen. Zijn er misschien nog meer personen die zo'n zelfde ervaring hebben?

Gr.Wilma Polderman

Arthur Hartog 31-03-06 16:25:44

Ik ben gisteren bij jullie geweest op het inloopgesprek ,wilde even laten weten dat jullie goed werk verrichten ..petje af
Ik hoop dat ik met jullie hulp en ervaring iet wat wijzer word in het doolhof van whiplash!!
groetjes Arthur

marianne 20-03-06 12:55:16

Mijn dochter heeft sinds jan. 2005 een wiplash opgelopen. Zij is nu bij een Ned. fysiotherapeut in Duisland geweest. De therapie die hij toepast heeft cranio ostheopathie. De stelling is dat de schedel iets verschoven kan zijn waardoor je allerlei klachten krijgt. Het is onvoorstelbaar. Ze is op een zaterdag geweest en zondag was ze al erg opgeknapt. Haar ogen stonden weer veel helderder. Het geheugen werd veel beter. Minder moe en minder pijn.Ik durfde het haast niet te geloven was bang dat ze toch weer een terugval zou krijgen. Maar we zijn nu een paar maanden verder en het gaat nog steeds goed. Ik snap niet dat deze therapie niet in Nederland is.

Marc. 09-02-06 21:15:05

Er is al een dik aantal jaren (via d3e media) een 'hetze' aan de gang jegens verkeers cq whiplashslachtoffers die al dan niet objectiveerbare klachten -ja zelfs hersenletsel- ondervinden! Die zich hier aan schuldig maken 'werken' juist in de beroepsgroep cq geneeskunde waar je het juist niet van verwacht! Vanuit de KNGF, husartsengeneeskunde, revalidatiegeneeskunde, ja zelfs psychiatrie, wordt 'whiplash' als psychogeen, ziektewinst, ja zelfs met gekneusde ekels vergeleken die als "onlogisch" wordt omschreven indien klachten na 6 maanden aanhouden! Een hetze waar verzekeringsmaatschappijen 'garen bij spinnen' zonder rekening te houden met de enorme psychologische gevolgschaden indien daadwerkelijk sprake is van objectiveerbare schade/klachten die gemakshalve niet onderzocht werden!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies