Johny 05-10-18 15:19:41

Hoi,
Mooie website! En wat een prachtige gereedschappen maak je! Puur genieten voor het oog!
Johny

Ron Verbeek, Biljartkeureparat 11-02-13 21:41:26

Hallo Wilco,Allereerst de complimenten voor je prachtige website, een perfecte afspiegeling van de kwaliteit van je schitterende werkstukken, echt uitzonderlijk mooi en zeer fraai afgewerkt, chapeau.Zelf houd ik me bezig met de reparatie en restauratie van biljartkeuen, vari๋rend van het vervangen van beentjes en pomeransen tot volledige restauratie van oude biljartkeuen met veelal emotionele waarde.
Voor mijn werkstukken heb ik behoefte aan een mogelijkheid om te signeren maar zie niet veel heil in pyrografische apparatuur, daar heb ik onvoeldoende werk voor.Op je site las ik dat jij voor stempels op zoek was gegaan naar een vakman op NCzone.nl, en met succes.Omdat ik het wiel niet voor de tweede keer wil uitvinden vroeg ik me af of je me de contactgegevens van je leverancier zou kunnen mailen, dat is wellicht de kortste weg.
Voor de moeite heb ik nog een mooi oud stuk gereedschap liggen, een zeer oude (twee-persoons) trekzaag van circa 130 cm lengte een een sterk getand blad van circa 13 cm hoog. Het zaagblad is wel krom en sterk geoxideerd maar jij zou er nog iets moois van kunnen maken. Ik stel voor dat we verdere details via e-mail uitwisselen.
Alvast dank voor de genomen moeite.
Met vriendelijke groet,
Ron Verbeek

Jeannot 24-01-13 15:59:41

beste, prachtig werk.heb vroeger zelf een opleiding gevolgd als schrijnwerker,meubelmaker maar slechts kort als beroep uitgevoerd.Ik ben ook een verwend liefhebber van alles wat hout betreft.Zou zowat alles in hout willen hebben (behalve een vrouw)Nu ik met pensioen ben wil ik de draad zowat terug opnemen .Werkbank en materiaal in orde gebracht of nieuw aangekocht.Ook een houtdraaibank staat op programma. (HBM variabele ? ) Hebt u eventueel tekening met maten van uw prachtige werken van handvatten en hamers en andere? graag dan een seintje en alvast veel succes in uw mooie hobby.met vriendelijke groeten,jeannot.


Reactie:
Hallo Jeannot,

Ook jij hartelijk bedankt voor je complimenten. Mooi dat je de weg naar het houtbewerken teruggevonden hebt, een goede keuze!

Stuur mij even een mailtje op wilco/at/hobbyhoutbewerking.nl (Vervang /at/ door @ in verband met spam) met daarin van welke handvatten en gereedschappen je graag een tekening zou willen ontvangen.

Ik hoor graag van je.

Vriendelijke groet,

Wilco Flier

Caro 23-01-13 21:26:24

HoiIk vind het werkelijk fantastisch hoe je heel je ziel en zaligheid ligt in het hout bewerken het is supermooi
Verder heb ik een vraag Eerlijkgezegd 2De eerste zou je voor onze vereniging ook zo' n mooie voorzitters hamer willen maken?Ten tweede ben ik ook al heel lang op zoek naar een adres voor een brandstempel om idd te signeren en jij hebt voor een leuk bedrag er een gevonden
Zou je mij het adres kunnen verstrekken
Alvast bedank En ga door met hout een leven te geven


Reactie:
Hallo Caro,

Hartelijk bedankt voor je complimenten!

Ik kan zeker een voorzittershamer voor je draaien! Stuur me even een berichtje op wilco/at/hobbyhoutbewerking.nl (Vervang /at/ door @ in verband met spam).


Dan zullen we de overige dingen via mail bespreken!

Vriendelijke groet,

Wilco

Roger Smith 07-01-13 22:08:59

Hi Wilco, Sorry I cant speak Dutch, too old to learn at 70! really great site nice to see such skills still exist all the best for 2013


Reactie:
Hello Roger, No problem, I can speak English as well, (kind of) ;-) Thanks for your compliments and I wish you all the best for 2013 too!

Johan De Pauw 27-11-12 14:20:57

Gewoon schitterend!
De link staat al bij mijn favorieten!
Ik ben al jaren bezig met houtbewering o.a. vioolbouw en ben nog steeds op zoek naar een goedkope brandstempel die zelf te verhitten is om mijn gereedschap te personaliseren.
Ik lees op jouw site dat je de oplossing hebt gevonden: Kun je mij enkele adressen van brandstempelmakers bezorgen ?
Bij voorbaat dank,
Jo De Pauw
B- 9111 Belsele

piet 22-11-12 23:46:39

hallo wilco
wat een mooi werk maak je toch echt klasse
ik zie dat je mijn brandstempel ook gebruikt leuk hoor
groeten piet

Hans almere 30-07-12 17:21:54

Wilco, wat een informatieve website. Leuk opgebouwd

Hans

Pieter 12-05-12 14:58:01

Hallo Wilco,
Ik ben onder de indruk van hetgeen jij maakt en restaureert, ziet er zeer goed uit, ga zo door.

Martine 03-04-12 21:53:22

Hee Wilco,
Je hebt talent! Geweldig mooie dingen maak je!
Groeten Madame Paneeldeur in church

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!