joep 01-02-05 16:45:45

hallo ik ben joep een draadhaar fox ben nu 3jaar oud woont sinds 2.5 jaar bij jacqueline ik heb het erg naar mijn zin bij haar. ik ben erg leergierig en vooral speels. zo ben ik ook erg dominant vooral naar grote honden toe het kan mij niet schelen al zijn ze 2 meter hoog!! ik ga niet voor ze opzij.ik ben ook een lekkere kroellerd voor al 's avonds op bed bij m'n vrouwtje lekker warm vooral als ik weer geplukt ben dan heb ik het zo koud!ik kijk ook graag naar buiten vanaf de vensterbank ik vind alles interesant voor al de poezen uit de buurt ik breek daar graag de boel voor af. de postbode vind ik ook leuk alleen hij mij niet geloof ik. zo nu genoeg gekletst de groetjes van joep.xxx

Oldenzaal 01-12-04 10:03:37

Jasper, dat is niet erg leuk nieuws. Gelukkig gaat het met die van ons erg goed! Het is (volgens mij, ik ben erg subjectief) de leifste fox van het westelijk halfrond!! Het zijn zulke leuke, lieve, aanhankelijke, nieuwsgierige en vooral ook mooie honden! Ik zou graag nog een keer met hem naar de kennel gaan, en laten zien hoe goed het met haar gaat! Maarja, misschien ooit nog een keer!! Groetjes....

jasper 22-11-04 15:28:18

mijn fox is eergisteren overleden erg he

Willemien Mink 19-10-04 21:11:24

Hallo foxterrier liefhebbers.
Ik heb twee van die eigenwijze draadharen.
Shannon van acht en Soleil bijna twee jaar.Soleil is mijn vierde fox.Samen genieten we elke dag van lange wandelingen of fietstochten.Jagen is hun favorite bezigheid ben ik niet altijd blij mee.Wij zijn lid van de FT club,afgelopen zondag hadden we de jaarlijkse strandwandeling, was erg leukl.
Groetjes Willemien en pootje van Shannon en Soleil.

martine luiting 24-09-04 13:27:01

hallo,


Nog wat informatie over max.
Max zit nu op cursus en het gaat beter.
Hij luisterd al stukken beter dus hopelijk vergroot dat zijn kansen.
Ben eigenlijk opzoek naar een huis voor max waar ook nog een andere hond aanwezig is want max is gek op gezelschap waar hij lekker gek mee kan doen.

mlluiting@yahoo.co.uk voor meer informatie.

Ingrid Wildschut 20-09-04 17:44:05

Indien iemand wil reageren op een berichtje kun je op de naam klikken dan is het mogelijk om een persoonlijke email te sturen naar de persoon.

martine 10-08-04 10:57:34

hallo mijn naam is Martine en ik heb een foxterrier en die heet Max.
Max is een hele lieve, beetje drukke, hond.
Maar sinds 7 maanden heb ik een zoontje en heb ik niet meer zoveel tijd om uren met hem te lopen. Ik merk aan hem dat hij niet al te happy is. En hij moet echt op cursus want hij kan nog al trekken vooral als hij water ziet want het is een echt waterrat.
Ik zoek dus een lieve nieuwe eigenaar voor Max. Liefst iemand die al een hond heeft zodat hij een maatje heeft. Max kan met kleine en grote kinderen opschieten en met katten ook.webmaster 18-07-04 14:42:32

De website van Brittlewyre is nu aangevuld met een intro. Deze intro is gemaakt in flash.

danielle 16-06-04 08:41:08

hey leuke site joh
ik heb zelf ook een fox en hij is een schatje
maar leuk dat jullie dit doen
kisssssss daantje :)

sylvia verloop 26-05-04 15:18:40

hoi
ik heb ook twee fox teriers gehad ze waren heel lief voor de kids en we mis ze heel erg en we willen er zo een hond terug en hoe veel zal ze nu kosten ,ik hoor zo veel verschillende prijzen van een fox terier . ik hoop dat er iemand mijn daar mee kan helpen . want ik denk steeks aan mijn hond en ik mis haar heel erg he .
groetjes jokkys21

<< < 17 18 19 20 21 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies