nouschka 25-11-09 13:20:12

Groetjes van Nouschka,Ik ben samen met Goran(mijn zoon)uit de nest van zes thuisgebleven
Soms is het duwen wringen om het beste plaatsje aan de venster.Alsook het plaatsje op de benen van ons baasje als ze tv kijken.Wij hebben iets leuk gevonden,de vuilbak leeghalen.Ons vrouwtje ontdekte ons en legt er nu lepels en vorken op zo dat we,als we nu proberen we lepels op de kop krijgen!Deze zomer mee op reis naar Noorwegen heeft onze Goran een slangebeet gekregen,14 dagen antibiotika een dag kliniek,Dus Noorwegen doe je best een antislangenpil mede

poulo 14-10-09 23:05:30

Hoi, wij hebben een leuk draadhaar fox teefje, en wij zouden graag eens een nestje hebben, papieren erbij hoeft voor ons niet,het is zomaar voor een keertje, helaas is de dekreu van onze keuze precies vorige week aangereden en overleden, exact nu mijn hondje loops is..
Wie heeft ook een leuke reu, en heeft intresse om daarmee een dekking te doen?
U kunt mij bereiken op tel.nr. 0642448801

tes 09-08-09 20:42:14

hannes heeft vandaag de Cauberg in Valkenburg
beklommenmartine 21-07-09 08:29:29

ik heb hier al eerder opgestaan.
want ik ben nog steeds opzoek naar iemand die meer tijd heeft voor mijn hondje max
hij is 6 jaar en een gladharige fox.
hij is makkelijk met kinderen en andere honden.
hij is waaks als het moet en niet waaks als het niet moet.
hij is blij om je te zien en geeft veel liefde
ik ben volgend jaar aan de beurt voor een eigen plekje samen met mijn zoontje
nu woon ik nog bij mijn ma in huis en heb ik iemand die max uitlaat als ik niet kan door werk.
Enigste nadeel wat max heeft is dat hij als hij nog niet uitgelaten is en er komt bezoek wat kan druppelen.
maar je kan hem ook even in de tuin zetten of als je weet dat bezoek komt dat voor zijn. maar hij is dan zo blij dat hij dat probleempje heeft.

voor vragen kan je me altijd mailen..
ik vraag er niks voor alleen een goed huisje


martine

Maja Hut 07-07-09 15:01:22

Wij hebben een foxterrier mannetje genaamd Spijker. Het is een hele leuke hond echter in de omgang met andere honden kan hij wel eens bang of juist agressief gedrag vertonen. Nu willen wij met vakantie en zoeken een goed pension voor hem waar ze gewend zijn om met foxterriers om te gaan. Wij wonen in Purmerend (Noord Holland) wie weet een goed adres?

bianca 05-07-09 16:09:57

Hoi kan iemand mij vertellen waar ik puppie nieuws kan vinden van de fox terrier en wat een gemiddelde prijs is voor een puppie,

Alvast bedankt.

GRoetjes Bianca

Susanne van Haaren 11-04-09 17:15:07

Hallo iedereen,

Mijn opa heeft een fox terrier van een jaar of acht. Helaas moet mijn opa naar een verzorgingshuis en mag hem niet mee nemen . Helaas kan ik hem ook niet nemen, omdat mijn hond niet zo goed met hem op kan schieten. Nu zoeken we een nieuw huis voor deze hele lieve reu. Hij heeft wel een een geschiedenis. Hij komt uit een frans fokhuis en heeft tot hij een jaar of 4 was geen buiten gezien. Dus toen hij bij mijn opa kwam moest hij eerst wennen aan een heleboel dingen. Hij was echt heel bang. Maar hij is bijna helemaal nergens meer bang voor. En dat is met zijn training ook. Hij is heel slim en leert snel. . Als je interesse hebt in Sly, laat het dan weten en stuur mij een mail. susannevanhaaren@gmail.com.

Groetjes,

Susanne van Haaren

Gonnie van Buschbach 02-04-09 15:31:46

Enkele weken geleden hebben wij onze foxterrier verloren, hij was 14 jaar geworden. Op zich een prachtige leeftijd, maar vreselijk om hem te moeten missen. Ik mis hem nog ieder moment van de dag, als ik thuis ben. Al eerder honden gehad, die na een mooi leven doodgingen, maar het verlies van onze Fox Bono is het ergste. Het was zo'n trouwe kameraad, overal waar je ging, ging hij ook. Mijn man wil nog even wachten met een nieuwe hond, maar ik wil na de vakantie in begin mei, op zoek gaan naar een nieuwe Fox. Dan hoop ik dat het gemis van Bono iets minder wordt.
Groetjes van een nog steeds treurige
Gonnie

Jos en Aline 16-03-09 21:59:58

Hallo Foxterrier vrienden.....

Wij zijn op zoek naar een jonge draadharig teefje. Ik had 13 jaar een prachtige boerenfox en mijn vriendin had steeds 2 kleine honden. Nu wonen wij samen en denken dat er voldoende ruimte is om een echte Foxterrier in ons huis op te nemen. We wonen aan de bosrand en hebben een grote tuin. We zijn beide altijd thuis dus eigenlijk ideaal voor een hond.

Met vriendelijke groet Jos en Aline

E. 26-02-09 15:00:05

Wij hebben interesse in een draadhaar fox-pup. We hebben in juni een maand vakantie om er alle aandacht aan te besteden en het een goede start te bezorgen.Kunnen we ons ergens inschrijven, zodat we bericht krijgen wanneer er ergens een nestje is, is er een wachtlijst en wat kost een pup (gemiddeld?)

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies