Jos Stavelmans 06-11-18 11:32:22

Wat moet ik zeggen van uw website? Met stomheid ben ik geslagen. Bent u een Multi talent?

Groet van Jos


Reactie:
Hartelijk dank voor uw bericht.
Groet, Laurens Windig

Ingrid Mijnes 02-04-18 10:31:47

Ik heb het boek "Dolend in de mist" in een adem uitgelezen.
Wat een fantasie heb jij toch Laurens! Er gebeurt zoveel dat ik het nog een keer ga lezen. Het zou zomaar een mysterieuze film kunnen worden met afwisselende settings en vreemde wezens en mensen. Spannend en sprookjesachtig tegelijk.

Jan de Waal 26-02-18 12:01:50

Dromend in een sluimerend bewustzijn reist de hoofdpersoon Ivar samen met zijn alter ego op een tandem door de mist. Mist die hen in de meest bizarre schijnwerkelijkheden brengt. Ontmoetingen met personages en situaties die door beiden dromend en levensecht worden verbeeld. In de meest bizarre situaties en op de meest uiteenlopende plekken komen de onderlinge verhoudingen tussen Ivar en zijn alter ego tot werkelijkheid. Een schijnwerkelijkheid welke de lezer meevoert in de beelden welke beide personages ervaren. Dolend door de Mist is een boek dat je blijft boeien, en dat je in één ruk uitleest.

Jan de Waal

Klaas Kater 21-02-18 17:23:28


Hallo Laurens,

Je boek 'Dolend in de mist' heb ik aangeschaft en ook meteen een paar hoofdstukken gelezen. Man hoe kom je op zo'n indringend maar ook humoristisch verhaal, mijn petje af hoor. De cover greep mij ook meteen. Veel succes met dit boekwerk.

Klaas


Reactie:
Dank je Klaas, zo'n bericht in mijn gastenboek ontvang ik graag. Wat extra reclame voor me maken is natuurlijk helemaal te gek

Jan van Overveen 16-06-17 08:37:21

Een paar snipperdagen heb ik nog wel om deze site eens goed te bekijken

dimph 28-04-17 13:32:30

Lieve Laurens, ben nog niet in de gelegenheid geweest je nieuwe boek te bestellen maar dat ga ik na het schrijven van deze reactie doen.
Ik geniet van al je creativiteit en zo af en toe je heerlijke telefoontje.
Laat het jullie goed gaan.
Warm liefs dimph

Ingrid Mijnes 13-04-17 10:38:07

Ik heb je tekeningen/schilderijen net bekeken. Prachtig en veelzijdig Laurens! Het schilderij van Ren met de kids aan het strand is ook geweldig! Complimenten.

Caetano Carvalho 14-03-17 10:08:06

Mijn trip op uw website was lang, maar niet vermoeiend.
Veel succes gewenst, Caetano

Johan Vandervoort 28-01-17 00:23:54


Uw boek 'Lokkend bed, Vinnige vinnen en Vrouwen van Gustav Klimt.' heeft me heel wat leesplezier verschaft. Mijn hartelijke dank daarvoor.


Reactie:
Hartelijk dank voor uw reactie. Laurens Windig

Karin Meulmans 16-01-17 18:55:49

Uw boek 'Lokkend bed, Vinnige vinnen en Vrouwen van Klimt heb ik gelezen. Het lokkende bed vond ik grandioos en ook zo Vinnige vinnen. Persoonlijk houd ik niet zo van pozie maar de verhaallijn is bijzonder. De vrouwen van Gustav Klimt zijn erotisch op een tedere, niet vulgaire wijze geschreven. Uw boek over Geef mij maar Amsterdam zal ik zeker bestellen.

Vriendelijke groet, Karin


Reactie:
Dankuwel voor uw bericht in mijn gastenboek. Het doet mij goed!
Met een vriendelijke groet. Laurens Windig

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!