Wim Dehenau 12-10-14 10:56:45

allo,

Proficiat met de voorstelling van Allo Allo.We hebben gisteren genoten van de première. 't Was af tot in de kleinste details !!

Nog veel succes met de 4 komende opvoeringen en hopelijk voor dezelfde massa publiek!

Vriendelijke groeten
Wim

Denny 28-06-12 13:26:27

Dag Filip,
Je presteert terug mooi werk met het vernieuwen van onze web-site.
Alvast bedankt!
Groetjes uit Bao Vista!
Denny

Garamondi Teater 21-03-12 18:14:57

Het bestuur en de leden van Garamondi Teater wensen de leden van de Koningklijke Rederijkerskamer veel succes en een dikke proficiat voor de gevierden!

Denny 11-05-11 19:31:11

Bedankt voor de mooie berichtjes.
Dit doet ons heel veel plezier.

Merci!

De Vodden

Herman en Christelle 01-05-11 12:48:27

Dag Guido,
proficiat met de toneelvoorstelling "Zondagskinderen".
Echt een goed stuk, mét inhoud, met een duidelijke boodschap. Ontroerend ook! Guido, jij hebt het theaterstuk voor het overgrote deel gemaakt; aan de hoofdrolspeler hangt het optreden vast: hij maakt het of hij kraakt het. Met je natuurlijk talent voor acteren, was je schitterend over gans de lijn. Ook de bijrollen hebben je goed aangevuld. Van het begin tot het einde heb ik zonder moeite en ademloos gevolgd, zo boeiend was het voor mij en voor gans de zaal (niemand zien draaien op z'n stoel, het was al de tijd muisstil)!
.Jullie hebben een neus voor sterke theaterstukken. Doe zo verder!
Sorry dat mijn appreciatie voor jullie werk zo laat komt; ik was een tijdje uit het land..................en vandaar! Maar "beter laat dan nooit". Tot jullie volgend optreden.

Groetjes, Christelle

Albert 01-05-11 12:44:55

Dag Guido,
Nadat ik een tijdje geleden in Nederboelare de opvoering van "Zondagskinderen" door de Vodden had bijgewoond, maakte ik het voornemen jullie eens "een duwtje in de rug" te geven: een schouderklopje kan immers nooit kwaad. Waar halen die idealisten de energie vandaan om maanden te repeteren voor nauwelijks enkele opvoeringen? Anderzijds moeten die repetities onder de spelers ook een blijvende band scheppen en hen een onbetaalbaar genoegen verschaffen bij het "spelenderwijs" aanleren van het stuk.

Ook bij de opvoering van "Zondagskinderen" heb ik me de bedenking gemaakt dat dit niet zo eenvoudig stuk een veel diepere betekenis heeft dan ik voordien had gedacht en veel meer toeschouwers verdiende dan op de tweede opvoering die ik meemaakte. Meer dan eens kwamen me, dagen na de opvoering, nog beelden uit het stuk voor ogen: oud worden is veel ingewikkelder -en vaak dramatischer- dan we zomaar zouden denken. Jullie brachten een stuk met een, volgens mij, behoorlijke diepgang.
Om die reden wil ik jou en alle spelers van de Vodden oprecht feliciteren voor de schitterende manier waarop jullie dit moeilijk stuk voor het voetlicht hebben gebracht.
Uit ervaring weet ik dat een schouderklopje zeer zeldzaam is maar toch zo een deugd kan doen.
Volgens mij zijn het in de eerste plaats de belangloze idealisten die zo een duwtje in de rug verdienen. En daar horen de Vodden beslist bij.
Genegen groeten aan alle Vodden en een welgemeend "Doe zo voort!"
m vr gr
Albert

Paul en Liliane 01-05-11 12:39:47

Beste Guido,

Onze felicitaties voor het laatste toneelstuk!
Wij nemen 'onzen hoed af' voor uw prestatie, het was van het beste dat we van jou al gezien hebben. De andere personages waren ook goed gebracht.
En het stuk was een goede keuze. De vergrijzing van de maatschappij, de menselijke ongemakken van het ouder worden,
de sociale omgang tussen de generaties, enz. Het stuk bevat heel wat realiteit, en de toneelbezoeker mag daar eens mee geconfronteerd worden. Dit doet nadenken.
Dit wil niet zeggen dat er geen komedies meer mogen opgevoerd worden. Maar dan goede; geen waarin de kijker na twee minuten weet hoe het gaat aflopen. En niet te veel misverstanden!
Want er is humor en humor. Geen humor op niveau van cafémoppen , maar spitsvondige of visuele humor.
En waarom eens geen bewerking van een klassiek stuk?
In elk geval, 'Zondagskinderen' was een goede toneelopvoering.
Wij kijken al uit naar het volgende stuk.

Groetjes;

Liliane en Paul

Nicole en Luk 30-04-11 18:41:22

Beste Guido,
Een dikke proficiat voor je prestatie in "Zondagskinderen" zonder evenwel je tegenspelers te vergeten. Eindelijk een toneelstuk met klasse gebracht en dit door de mensen van St-Pieters- Vreugd en Deugd. Guido dat had ik van jou echt niet verwacht (verborgen talenten die eindelijk de kans kregen om zich te bewijzen)
Een trendbreuk met de traditie van blijspelen en kluchten.
Het was toneel van de bovenste plank, heel realistisch gebracht en het duwde ons 60-plussers met onze neus op de feiten die sommigen van ons te wachten kunnen staan.
Ook de regisseur verdient een grote pluim. Het Giesbaargs van Mevrouw Jacobs en het Algemeen Nederlands van Stevens gaf een extra dimensie aan het stuk.
Uit gesprekken met andere toeschouwers bleek dat niet alleen wij enthousiast waren en dat het voor tal van toeschouwers een echte verrassing was wat jullie gebracht hebben.
Nogmaals proficiat en doe zo voort.

kelly 17-10-10 14:21:41

Hallo iedereen

Zaterdag was het ons laaste voorstelling. Onze nonnekes en de paterkes hebben dat ZEEEEEEEEEEEEEEER goed gedaan. Jullie hebben er bij de voorstelling een goede lap elke keer opgegeven. En zeker voor de vele mensen die gekomen zijn allemaal MERCIEKES. Want zonder jullie die maassaaaaaal komen kijken zijn ...zou dat natuurlijk voor onze acteurs gene kick geven om er elke keer een stevige lap op te geven. Nu is het op naar de volgende voorstelling. Natuurlijk zijn jullie weer allemaal van harte welkom.

Groetjes

de vodden bende
xxx

Denny 14-05-10 19:18:21

Beste,

Iedereen is welkom bij onze vereniging.
Stuur gewoon een mailtje naar onze prins of naar mij.
En we nemen zeker contact met u op.

Groetejs,

Denny

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda