joris 30-12-20 13:24:34

Mooie website hebben jullie!

Matisse du Grand Tendre 15-04-16 14:23:53

Bonjour, ami(e)s du Patou!Even een berichtje van mij, Matisse (du Grand Tendre) en mijn vrouwtje, Maya. Leuke website hebben jullie! Maar elke website over Pyreneuzen is leuk, net zoals elke Patou met een geschikte, toegewijde, intelligente, prettig gestoorde, evenwichtige, humorvolle, stevig-in-de-schoenen-staande, kortom Pyreneese Berghond-waardige compagnon, baasje of hoe je het ook wilt noemen.Ik ben een heertje van 3 jaar en 2 maanden, verzorg naast Maya ook nog twee ragdoll-katten en waak ook over een klein dorpje op Walcheren. Mijn beste vriend is de Newfoundlander van de buurvrouw. Mijn grootste plezier is het vrouwtje uitlaten in Veere en Middelburg, alwaar deze heer van stand veel bewondering krijgt van de lokale inwoners en toeristen. En verder ben ik een gewone Pyreneese Berghond, met alle goede karaktereigenschappen die Lot, Noor en Raya ook hebben...Een hartelijke groet aan allen,Matisse

de groen 21-02-16 17:34:47

Hoi,
Mijn naam is Corina en ben de trotse eigenaar van Appa, een grote witte Pyrenee.Hij is nu 2 jaar en 3 maanden. Hij heeft de ziekte van Lyme gehad en daardoor hersenvliesontsteking opgelopen waardoor zijn zenuwen in zijn achterpoten niet helemaal zijn volgroeid.Hij staat overstrekt. Gelukkig hebben we hem nog en het is zeker een wit wonder. Wat een heerlijke hond. Hij is ongelooflijk lief en speels tegenover alle 'loslopende' honden en voor zijn gezin.Voor deze hebben we ook een Pyrenee gehad, Tank, ook ongelooflijk lief. We hebben afscheid moeten nemen na 10 jaar. Hij had kanker. Absoluut vreselijk.Deze was ook licht autistisch. Was wel vaak erg grappig.Ik heb verschillende honden gehad, maar vind de Pyrenee toch het meest bijzonder.
Gr Corina

Betty van der linde 30-10-15 17:36:51

beste Maud, ik heb heel lang je dagboeken gelezen. Eerst van Noor en later ook van Raya. Nu lees ik tot mijn grote schrik op de site van alta colina dat Noor er opeens niet meer is. Wat erg, ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies en heel veel geluk met jullie nw pup en vriendinnetje voor Raya.Gr betty


Reactie:
Noor is inderdaad overleden. Dank je wel voor het medeleven. Op een gegeven moment valt er niet meer zoveel te schrijven als de honden eenmaal volwassen zijn. Ik ben verder gegaan op een weblog. Dat was makkelijker.

Hier staat het in memoriam voor Noor: Noor ~Afscheid | Farewell

Saskia Feenstra 19-10-15 11:10:48

Goedemorgen,wat schrijven jullie leuk over de Pyr.ik ben er al sinds mijn 6de gek op, sinds de serie Belle et Sébastien, ik zal niet de enige zijn van mijn generatie.elk jaar voor mijn verjaardag vroeg in een grote witte wolk op 4 poten. ook Sinterklaas werd bestookt met dat verzoek. mijn moeder vond het prima, zodra ik een eigen woning had. het heeft door allerlei omstandigheden heel lang geduurd, toen ik het geld ervoor had, geen tijd want fulltime baan. nu alle tijd maar geen geld. heb nu een teefje geadopteerd uit Spanje, ze komt a.s donderdag. ze heeft geen stamboom maar dat hoeft voor mij niet. ik ga haar een liefdevolle plek geven zodat ze leert dat het leven ook fijn kan zijn.groeten,Saskia

Carina van Vliet 17-02-15 09:37:37

Hoi,
wat fijn dat jullie de moeite hebben genomen om een dagboek bij te houden van de OCD periode van Noor. Heel fijn en duidelijk om te lezen.Wij hebben een Oud Duitse Herder van ruim 6 maanden en gisteren is vastgesteld dat zij ook OCD heeft.Fokker en wij in tranen maar het komt goed. De ´schuldvraag´ is heel herkenbaar, dat heb ik nu ook. Wat hebben we verkeerd gedaan. Fijn dat dit hier ook genoemd werd. Heel blij dat Noor zo goed is opgeknapt, geeft ons ook goede hoop. Bedankt.

Walli de Oude 30-07-14 18:32:56

Hallo heb van jullie site genoten. Ik heb een kruising Berner Sennen Pyreneese Berghond. Hij heet Marley en is nu anderthalf jaar oud. Hij is een hele mooie grote hond met een dikke kraag en de Berner Sennen tekening in het rood met veel wit. Hij heeft alle kenmerken van een eigenwijze lieve Pyr. Maar helaas loopt hij heel graag weg. Is er echt niets tegen te doen ? Kastreren misschien ? Bedankt alvast voor een antwoord. Groeten Walli

Aranka 06-07-14 22:41:27

Hallo!
Wat een leuke site om te lezen! Zoveel informatie en op een goede manier gebracht. Wat zijn het toch diamantjes he. Zodra ik weer wat meer vastigheid in mijn leven heb en een wat groter onderkomen dan weet ik wel waar mijn hart naar uitgaat!

Bedankt voor de leuke verhalen over jullie mooie schatjes.
Groetjes,
Aranka

Leonie 02-05-14 14:04:05

Hallo,
Ik heb met veel plezier alle informatie op deze website over de pyreneese berghond gelezen. Wij hebben zelf ook een pyreneese berghond. Ze heet Noah en is 9 jaar. Het is grappig om de karaktereigenschappen die zo mooi beschreven staan te herkennen in onze hond. Noah heeft ook echt een voorkeur voor bepaalde mensen en ze houdt er ook niet van om gecommandeerd te worden.
Een tophond dus haha. Leuke website!

Aad en Cathie Keus 10-04-14 11:40:03

Goedemorgen, Wij hebben via de mail een vraag gesteld. Indien mogelijk en tijd graag een reactie.Dank.


Reactie:
Hallo Aad en Cathie. Ik heb een email gestuurd maar dan lijkt het erop dat hij niet is aangekomen. Ik heb hem nu voor de zekerheid doorgestuurd naar het andere emailadres.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies