Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 -Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


Bob 15-06-18 18:48:46

Hallo Willem,

Ik ben sinds Trump president is me meer in het nieuws gaan verdiepen, en ik vind het erg lastig dingen te relativeren , en lekker te leven alsof er niks aan de hand is. Ook zie ik nu dingen gebeuren waar u het al eerder in uw filmpjes over had (de 3 traps raket, fase 1 economisch conflict)

Mijn vraag is, hoe gaat u daarmee om, en hoe veilig kan ik me in Nederland voelen, bent u bijvoorbeeld bezig met waar u beter zou kunnen zijn 'voor het geval dat '? Sorry voor de lastige vraag, maar aangezien u er veel tijd en kennis in heeft opgedaan, leek u me de juiste persoon om dit te vragen .

Vriendelijke groet,

bob van der Tholen

Rens van den Bulck 27-09-17 10:00:05

Dag Willem. Ik ontdek je website omdat ik met verschillende mensen (oa wat journalisten) een eenmalige papieren krant over Rusland en Putin aan het maken ben, met een inhoud die aardig aansluit bij wat jij schrijft. Kunnen we het daar eens over hebben?
groet
Rens

 Rudie J. Gouvernante 15-09-17 15:28:37

De enige manier om vrede te krijgen op Aarde is dat, alle landen zich met zijn eigen zaken gaat bemoeien. Niet meer klieren in andere landen, laat staan daar de baas te willen gaan spelen. We kunnen zaken doen met mekaar, we kunnen als toeristen mekaars landen bezoeken, en er misschien zelfs gaan wonen als vrienden. Maar niet dat andere land chanteren met dollarkoers sancties boycotten stroregeringen en bommen, als we onze zin niet kunnen krijgen. Daarom is het jammer dat de NAVO de VN en de EU maffiaorganisaties zijn geworden, dit heeft niks meer te maken met de wereldbevolking beschermen. Die worden nu gewoon behandeld als, slaven en kanonnenvoer.

Anoniem 21-03-16 22:59:23

Dag meneer Zweers,
Stel dat europa bondgenoot wordt van het verre oosten. Waarom zou dan in het verre oosten niemand op slinkse wijze de boel proberen te misleiden om ook een wereldmacht te vormen zoals Amerika dat volgens u doet. Is het niet gewoon zo dat de mens niet met macht om kan gaan en dat het in ieder land kan gebeuren als dat land daar de mogelijkheid voor heeft?Ik ben beniewd


Reactie:
Hallo,

Even in het algemeen… niet specifiek voor U bedoeld…..Met alle respect voor uw bericht, maar…..
Wat leven we toch in een ontzettend vrij land wanneer een zo onschuldige vraag anoniem gesteld moet worden. Voor de lezers hiervan is dit echt iets om op 4 mei om 20.00 uur eens over na te denken. Helaas zitten miljoenen mensen in die zelfde positie als U. Een teken aan de wand…. Wie kan mij uitleggen wat vrijheid van meningsuiting is… Bestaat dat wel ? Waarschijnlijk niet op school, het werk, het verenigingsleven enz enz , ja zelfs in families is die vrijheid soms ver te zoeken. Maar dat even terzijde.

Dan uw vraag:
Wie mijn site doorgespit heeft kan nergens vinden dat ik een bondgenootschap met onze oosterburen nastreef. Wel sta ik bijzonder goede betrekkingen & harmonie met hen voor. Handel, cultuur, uitwisselen van studenten, economische samenwerking, enz enz.
Ik ben een voorstander van een gedegen zelfstandige defensie van Europa, maar dan wel BUITEN NATO-verband.
Een Europees uitreden bij de NATO trekt in feite alle gevaarlijke tanden uit de muil van een monster die een regelrecht gevaar is voor de wereldvrede.

Een zelfstandige koers van een geloofwaardig Europa - niet aan enige grootmacht gebonden - resulteert in een situatie dat er in feite minimaal 3 krachtige partijen in de wereld-economie en wereld-politiek actief zijn. Dat maakt de verleiding voor Anglo-Amerika + de bijbehorende financiële wereld vele malen kleiner om doldrieste avonturen te beginnen met mogelijk onbeheersbare uitkomsten.

Daarnaast is het een vast gegeven dat de US$ haar dekking vindt in olie & grondstoffen die buiten het grondgebied van de US$ in de grond zitten alsmede de slagkracht van de NATO die de eis dat olie en grondstoffen (goederentermijnmarkt) in US$ betaald worden kracht bij moet zetten. In feite een constructie die verdacht veel op gangsterpraktijken lijkt. En daar moeten wij dan braaf aan mee doen ?

Moeten we nog langer met lede ogen toezien dat het inleveren van onze koopkracht / voorzieningen in feite er toe dient om het chronisch giga-tekort op de handelsbalansen van Anglo-Amerika te compenseren en alsmede hun defensie-inspanningen te financieren ? Daar al eens over nagedacht ?
TTIP en TiSA zijn ervoor bedacht om die gang van zaken meer te structureren.

Terecht dat U opmerkt dat er ook andere partijen zullen zijn die overwegen een wereldmacht na te streven.
Machtsstreven zit nu eenmaal in onze d.n.a . Maar de keuze is dan aan een Vrij - Democratisch - en Ongebonden Europa om zich daarin wel of niet te laten meeslepen.

Blijft echter overeind staan dat de huidige ontwikkelingen - met onveranderd beleid - in de richting van een confrontatie gaan die we - denk ik - geen van allen willen, uitgezonderd enkele belanghebbenden.

Hartelijke groeten

Willem Zweers

Guus den Hollander 11-01-16 18:25:46

Bedankt voor uw website en uw vertalingen.De films die ik zag verbeterde mijn inzicht in een en ander.
Het is wel spijtig, dat u geen fan van Israël bent, zonder een redelijke reden, dan de roomse propaganda die u voor waar aan neemt. Ook moet ik afstand nemen van uw mening inzake het Huis Windsor, als de machthebber op de planeet, want de leden daar zijn slechts Maltezer Ridders onder orders van het Vaticaan en haar machtige geheime diensten.
Het verschil tussen Sephardim en Askenazi is tamelijk eenvoudig: Askenazi komen uit Europa, velen uit Polen en Duitsland, Rusland. Sephardim komen uit Noord Afrika, vooral Marokko en Spanje. Verder is er weinig verschil, dezelfde Joodse achtergrond. Veel Nederlandse Joden zijn, of waren, in wezen Sephardim, veel uit Portugal. De oorspronkelijke Joden in ons land waren gevlucht voor de Katholieken ten tijde van het ontstaan van ons land. Ook de Hugenoten, de Pilgrims, ze waren gevlucht voor de werkelijke machthebbers op de planeet, die u ontkende dat te zijn, als antwoord op het commentaar van Jack Verheul.
Ik stoor me verder niet aan uw onwetendheid, want ik kom veel mensen tegen in dit land die nog veel koppiger en onwetender zijn dan u. Maar Koningin Elisabeth de Tweede als de as van het kwaad zien, veel Canadezen vertellen dat ook, het onjuist. Het is onjuist en de werkelijke machthebbers willen juist dat u zulks gelooft.Net zoals inzake Israël, gelooft u precies de zaken die de machthebbers achter de schermen u vertellen. Wat toch wel jammer is, want u heeft leuke producties op internet staan. Welke ik ook niet geheel vrij van propaganda zie, want macht, oorlog en vrede, deze beschrijven zonder enige aandacht aan de rol van de Jezuïeten Orde inzake, het toont iemand die geen begrip heeft van enige politiek conflict, maar inderdaad zoals met Israël en het Britse koningshuis, de leugens van de Kardinalen gelooft. Ik hoop dat u dit nog eens gaat begrijpen. En hoe sneller hoe beter, u wilt mogelijk zaken veranderen in uw publicaties, als u gaat begrijpen wat Jack Verheul en ik u trachten uit te leggen.


Reactie:
Beste Guus,

Hartelijk dank voor uw bijdrage op dit gastenboek. Waar te lezen zou zijn dat ik geen "fan van Israël" ben…. ik heb het gastenboek nog eens nagelezen… maar helaas. Israël in haar huidige vorm met al haar problemen is - in mijn optiek - een product van de Britten. De Kop van Jut van het Middenoosten. Willens en wetens zo opgezet dat het moeilijkheden moet opleveren met de andere omringende volken. Rond 1963 zei een overlevende van de holocaust tegen mij (zijn hele familie was vermoord): "Wij Joden hebben momenten dat we de Britten nog meer haten dan de Duitsers". Als U mijn werk op deze site en op YouTube goed gelezen hebt kunt U merken dat die opmerking hierin heel goed verwerkt is. Het is 1 van de pijlers waarop ik mijn zoektocht heb gebaseerd. En wat betreft het overige: Ieder heeft zo zijn of haar mening. Hokjesgeest / etiketten plakken /generaliseringen & vooroordelen kunnen tot vergissingen leiden, zo ook zeker in dit geval.
Groeten
Willem Zweers

berryblankenstijn 06-12-15 18:16:25

Goede informatieve site die ook inderdaad mijn gedachte bevestigd. Tien jaar gediend en ben twee keer in Afghanistan geweest en een aantal andere kleine missies. Leerzame, mooie en soms moeilijke tijd. Ik ondersteun de gedachtegang van de heer Zweers. Keep going the good work!


Reactie:
Beste Berry,

Van een ervaringsdeskundige dit compliment.... Wat kan ik me nog meer toewensen ?
Hartelijk dank, dit geeft de burger moed!
Groeten
Willem Zweers

Gerard Stalo 29-06-15 16:50:53

Geachte Hr. Zweers,fantastisch uw webte, heldere uiteenzettingen. Is Griekenland met al zijn hebben en houden nu eigendom van het IMF? Wie wordt het volgende slachtofferland in dit anglo-amerikaanse treurspel? Zonder het te weten belande ik eens in het kasteel van Loyola. Vanwege mijn interesse in de geschiedenis van de Tempeliers kwam ik daardoor in kontakt met iemand die ook ervaring had met jesuieten. Die beweerde dat de jesuiten de figuren als Rotschild etc in dienst hebbhen als financiers een uiteindelijk over de hele wereld de dienst uitmaken


Reactie:
Beste Gerard,
Hartelijk dank voor de reactie. Fijn dat de boodschap zo duidelijk overkomt. Vertel het voort…zou ik je willen vragen.
Wat betreft de Jezuïeten, Tempeliers en andere geheime clubs. Voor mij zijn het getemde ratten die voor een gemeenschappelijk doel roven t.b.v. hun baas de rattentemmer. Die ratten hebben ook een eigen agenda en dus bijten ze elkaar zo af en toe de staart af, want het blijven ratten. Maar dat vindt de rattentemmer niet zo erg… competitie moet er zijn.... toch? Op enige dag hebben de ratten alles geroofd wat er te roven was voor de rattentemmer, de koek is op. Dat is het moment dat de rattentemmer tegen de ratten zegt: "I thank you for everything, but all the world is mine" De ratten worden gezamenlijk in een grote kuip gelokt en het hele zootje wordt verzopen, beton er over.. klaar is de rattentemmer. Waar die rattentemmer woont ?…. ik denk zo in Buckingham Palace… Als ik zo de puzzelstukjes bij elkaar leg lijkt het er steeds meer op.
Groeten,
Willem Zweers

Kari Nouwen 16-06-15 21:11:13

Misschien iemand een idee. Hoe gaat het er uitzien voor New Zeeland Indonesie Phillipijnen.....


Reactie:
Beste Kari,
Goede vraag. In economische zin flirten Indonesië en de Filippijnen met BRICS. Nieuw Zeeland volgt braaf de buitenlandse politiek van Australië die op de hand van de USA is.
Dit deel van de Pacific is vooral voor China van groot strategisch belang. Het beste kan ik U verwijzen naar de vertaling van Die einzige Weltmacht. Amerikas Strategie der Vorherrschaft die U onderaan de pagina [Agenda Bilderbergconferentie] kunt vinden en downlaoden. Brzezinski gaat er in zijn boek uitgebreid op in.
Hartelijke groeten,
Willem Zweers

Kari Nouwen 16-06-15 14:55:23

Hallo Mijnheer Zweers,Wat een geweldig mooie en goede webpage! Een must voor iedereen om te lezen. Helder en duidelijk. Ik ben alleen bang dat u gelijk gaat krijgen. Ik vermoede het al dat het zal gebeuren maar nu begrijp ik waarom het gaat gebeuren. Het enigste wat zou kunnen om dat te verhinderen is eindelijk een Europese alliantie met het oosten aan te gaan. Nogmaals dank voor uw webpage!MvG Kari Nouwen

 Len 31-03-15 21:20:39

beste Heer Zweers,ik vind uw filmpjes zeer interessant maar en want,
hoe weet u dit allemaal?
Met groet,Lennart

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies