Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 -Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


Joop de Jong 12-02-15 13:40:23

"De top van de Britten incl het Koningshuis is heel anti-simitisch."Dat op zich is niet zo vreemd, het huis Windsor heette vroeger von Saxen Coburg. Dat was voor het geval dat...!

Correctie, von Saxen Coburg moet zijn von Saxe Gotha.

Joop de Jong 12-02-15 01:07:17

Jan Verheul schreef;

"Je schrijft dat Amerika zich tegen de comm. keerde, maar volgens Sutton hielpen de bankiers de comm aan de macht."

Dit lijkt mij evident. De bankiers hielpen ook de NSDAP in het zadel, waarna de Amerikanen achter Hitler aangingen. Ook Jan Verheul maakt een denkfout.

Joop de Jong 12-02-15 00:55:21

Beste Willem,

"Als ik het juist zie... dan zijn zowel de Palestijnen als de Zionisten
slachtoffer van een heel smerig spel van Londen wat reeds voor of
tijdens de Eerste Wereldoorlog is begonnen."

Ik denk dat hier de denkfout zit, je moet zionisten vervangen voor Joden. Joden en Palestijnen zijn slachtoffers van de zionisten. Zionisten zijn geen slachtoffers maar juist de aanstichters. Rothschild is een zionist en als je "De Boogeyman" gelezen hebt dan weet je ook dat de FED een conglomeratie is van diverse private banken, die in stand wordt gehouden door interhuwelijken.

" Ik verwijs gemakshalve naar het Faisal-Weizmann-akkoord. Daarin werd
overeengekomen dat Joden en Arabieren samen 1 staat zouden vormen op
voet van gelijkwaardigheid. Het zijn de Engelsen geweest die daar een stokje voor hebben gestoken."

In de Balfour declaration uit 1917 wordt gesteld, dat het aan de zionisten zelf wordt overgelaten hoe zij met die gelijkwaardigheid omgaan.

"De top van de Britten incl het Koningshuis is heel anti-simitisch."

Dat op zich is niet zo vreemd, het huis Windsor heette vroeger von Saxen Coburg. Dat was voor het geval dat...!

"Voor zover ik het kan nagaan hebben vooral zij bankier Rothchild voor vieze karretjes gespannen."

Nee, het is net andersom.
[Vervolg]

Joop de Jong 11-02-15 21:28:22

Hallo Willem,

In grote lijnen kan ik het met je eens zijn, ik denk echter dat een Derde Wereldoorlog onafwendbaar is. Daarvoor zijn de Amerikaanse belangen in Europa te groot en liggen Europese politici te veel aan de 'chantage' ketting van de VS. Dat Europa zich van de VS afscheidt zie ik ook niet gebeuren, zeker niet op een vreedzame wijze. Daarbij zal het initiatief toch vanuit de Europese bevolking moeten komen, wat wederom gepaard zal gaan met veel geweld.

In je reactie op Jan Verheul noem je het boek "De Boogeyman" van Peter Stuivenberg, dat vond ik wel grappig. Ik heb in vrij intensief contact met Peter gestaan m.b.t. zijn boek en de rol van de zionisten daarbij in de geschiedenis. Dat wordt in je presentatie een beetje onderbelicht of genegeerd, terwijl zij toch een hele grote invloed hebben op het wereldgebeuren.
Ik zal je graag enige linken toe spelen.


http://www.davidicke.com/headlines/they-dare-not-speak-its-name-rothschild-zionism/http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

Groet, J.d.J.


Reactie:
Beste Joop,
Hartelijk dank voor een zeer belangrijke bijdrage in dit gebeuren. Als we het boek die Deutschen, die Juden und das 20. Jahrhundert van Peter Haisenko erbij halen, en we wat verder graven in de geschiedenis dan komen we er achter dat inderdaad "de Joden" overal de schuld van krijgen, maar in feite wordt het mij steeds meer duidelijk dat "de Joden" voor smerige karretjes worden gespannen vanuit Londen en New York. Thans ben ik wat meer aan het spitten in het onderscheid tussen Ashkenazi en Sefardische Joden. Als ik het juist zie... dan zijn zowel de Palestijnen als de Zionisten slachtoffer van een heel smerig spel van Londen wat reeds voor of tijdens de Eerste Wereldoorlog is begonnen. Ik verwijs gemakshalve naar het Faisal-Weizmann-akkoord. Daarin werd overeengekomen dat Joden en Arabieren samen 1 staat zouden vormen op voet van gelijkwaardigheid. Het zijn de Engelsen geweest die daar een stokje voor hebben gestoken. De top van de Britten incl het Koningshuis is heel anti-simitisch. Voor zover ik het kan nagaan hebben vooral zij bankier Rothchild voor vieze karretjes gespannen. Het is de bedoeling om de haat op Israël te kunnen concentreren om straks de drempel heel laag te maken voor b.v. Iran om een rake klap aan Israël uit te delen. Het zelfde is met Servië gebeurd evenals de 2de Republiek Polen. Keurig door Londen van te voren opgezet. Daarmee is absoluut niet gezegd dat ik een grote fan van Israël ben....

Hartelijke groeten

Willem Zweers

Frenk Bouwhuis 10-02-15 01:39:46

Boeiende en complete site..
ik kan weinig toevoegen wat de kennis daarvoor ontbreekt mij ,maar ik leer elke dag van site,s zoals deze!
word er niet blij van helaas wel vechtlustig.
ik merkte dat de nuttige links knopje bij mij niet werkte.

ik heb genoeg voor 1 dag maar ik zal nog wel wat uurtje moeten rondkijken hier bedankt voor de energie die u er in gestoken hebt.
mvg frenk.


Reactie:
Beste Frenk,
Hartelijk dank voor je reactie.
Het simpele feit dat mensen dit soort site's bezoeken en opzetten betekent dat er gelukkig een groep mensen is die verder kijken dan de neus lang is. Helaas zeer versplinterd, helaas een "ieder voor zich" wereld. Samen zouden we veel meer kunnen bereiken. Maar om zeer begrijpelijke redenen blijft dat achterwege.
Hartelijke groeten

Willem Zweers

linda bakker 28-12-14 15:51:47

Boeiende site. Foutje ontdekt: u spreek van de family Faisal maar dit moet zijn family Al Saud. Faisal was een van de zonen van de stichter, was een zeer verlichte koning en heeft daar met zijn leven voor moeten betalen.met vr. gr. l.bakker


Reactie:
Beste Linda,
Hartelijk dank voor je reactie. Je hebt inderdaad gelijk. En zoals je ziet heb ik het inmiddels aangepast.
Nog meer suggesties ? Graag !

Groeten
Willem Zweers

Wilfred 24-07-14 00:15:29

Met veel belangstelling heb ik naar je filmpjes gekeken. Terecht begin je bij de Franse/Duitse oorlog van 1870. Alhoewel je nog verder kan gaan bijv. de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring. De macht van de VS van 1776 tot aan de Eerste Wereldoorlog is opmerkelijk. Doordat steeds meer staten (en dus ook meer grond en bevolking) werden samengevoegd werden de VS steeds maar machtiger en machtiger. Een absolute wereldmacht werd gemaakt en was voorbereid al in 1776. Mijn vermoede is dat o.a de Napoleonse oorlogen een rookgordijn waren voor de opkomende macht van de VS. Misschien moet je de VS als beloofde land beschouwen!? Zou je dit eens willen onderzoeken? Gezien je op het berichtje van rbq schrijft ''maar als je een suggestie hebt..wie weet'' zou graag dit als suggestie willen aanraden? Ook de Amerikaanse-Spaanse oorlog van 1898 lijkt mij een interessant om eens onder de loep te brengen. ik ben benieuwd naar je reactie. Nogmaals je filmpjes waren boeiend. Groet.

rbq 06-04-14 21:48:34

bedankt voor de uploads op YouTube ik vond ze interesant hoop op snel meer


Reactie:
Dank voor je reactie
Voorlopig blijft het hierbij. Maar als je suggesties hebt... wie weet

 Willem Zweers 18-01-14 17:46:17

Laat ik zelf maar de spits afbijten... Wie volgt ?

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies