Linda 23-01-07 14:18:46

Hallo Daniëlle,

ik wil je hierbij bedanken voor de reikibehandeling. Ik zit meteen eens stuk beter in mijn vel. Fijn ook je te leren kennen, je bent een krachtig en goed mens! Alle liefs voor jou en je gezin!

Groetjes Linda


Reactie:
Hallo Linda,

Wat een verrassing om van jou een berichtje te mogen ontvangen. Ik ben blij dat je een stuk lekkerder in je vel zit. Neem de tijd ervoor de 2 dagen. Laat het lekker op je inwerken.
Ook van mijn kant, was het zeer aangenaam om kennis met je te mogen maken. Het was fijn om jouw Reiki te mogen geven, het voelde goed. Veel geluk met je vriend en je 'zoontje'. We gaan ervoor!

Liefs en knuf, Daniëlle

 Jolande 31-12-06 13:15:40

Hoi Lievie,

Wij wensen jou en je gezin een heel goed uieinde en een gezond en gelukkig 2007. Dat al jullie wensen en nog meer dan dat mogen uitkomen.

Liefs, dikke kus Jolanda


Reactie:
Dank je wel Sweety,

Ook jij heel veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar. En alles wat je wenst mag uitkomen.

Dikke kus, Daniëlle

Raymond 31-12-06 12:52:17

Ik wens je heel veel liefde en een goed 2007

Je man


Reactie:
Dank je wel lieverd, ik wens je ook alle liefde en heel veel gezondheid voor 2007. Dat al onze wensen mogen uitkomen.


Je vrouw

 Jolanda 24-12-06 23:02:09

Lievie, hele Fijne Feestdagen en een Gezond 2007.

We zien elkaar na de Kerstdagen, dus nog net in het oude jaar.

Dikke kus, Jolanda


Reactie:
Hoi Sweety,

Dank je wel voor deze wensen en natuurlijk wens ik jou ook hele fijne dagen toe en een heel gezond 2007.

Liefs en dikke kus, Danielle

 Jolanda 15-10-06 20:16:53

Hoi Lievie,

De parabeurs was een geweldige ervaring, dit moeten we zeker nog eens herhalen. Wel jammer dat er niet zoveel bezoekers waren maar dat weer houdt ons er niet van om het vaker te doen. Zeker zo met zijn alle bij elkaar. Het brengt je toch op de een of andere manier weer wat dichter bij elkaar. En tja andere mensen begrijpen het niet altijd maar onze energie zoekt elkaar altijd op. Het voelt altijd warm en als thuis aan. Zelf op zo'n parabeurs waar de energie van andere ook rijkelijk stroomt is er tussen die van ons niet tussen te komen door een ander. En ik geloof dat jij dat ook zo ervaart????

Dikke kus en knuf Jolanda


Reactie:
Hoi Sweety,

Het was zeker een juiste keuze om dit te doen. Niet te vaak, maar wel voor herhaling vatbaar. En onze energie die gaat heerlijk zijn eigen weg.

Wel merk ik dat ik moe ben van vandaag. Maar dat heeft meer de oorzaak van weinig slapen. Dus volgende keer eerder bedje in.

Dikke knuf Daniëlle

 Jolanda 25-09-06 00:04:41

Hoi Lievie,

Wat ben ik blij voor jou dat je deze geweldige ervaring hebt mogen ervaren met je master inwijding 3a. Laat het maar lekker op je inwerken en dan voor 3b gaan. Je krijgt het vanzelf door wanneer dat is. En tegen die tijd dat je helemaal klaar bent en je er zelf aan toe bent ben ik de eerste die bij jou op de stoep staat.

Dikke kus en knuf Jolanda


Reactie:
Dank je sweety, het was een hele ervaring vandaag. En ik mag mezelf tot de masters noemen. Het is een hele eer om zover al te mogen zijn. Nu inderdaad nog mijn 3b. Maar dat zal nog wel een tijdje duren.

Je komt maar.

Liefs Daniëlle en dikke kus en knuf

 Jolanda 17-09-06 21:44:00

Hoi lievie,

De video workshop QT is mij uitstekend bevallen en kan het zeker aanraden. Ook het samen beleven met jou van QT is weer een ervaring rijker. Zo zijn er wat dingen bevestigd die wij al wisten, maar nog niet samen hadden ervaren en wat nieuwe dingen bij gekomen. Het heeft ons zo wie zo op spiritueel gebied weer dichter bij elkaar gebracht en dan heeft in de praktijk ook zijn uitwerking.

Dank je wel Daniëlle dat ik deze ervaring met jou heb mogen mee maken.

Liefs Jolanda


Reactie:
Hallo Sweety,

Wauwwwww wat een ervaring is dit toch weer. Ik wist al dat het heavy kon zijn, maar met jouw energie erbij is het nog een stuk sterker. Ik heb je het met liefde gegeven, zodat je kon ervaren wat ik al eerder had ervaren. Gebruik het in de praktijk met liefde voor de medemens.

Liefs en dikke knuf, Daniëlle

Josje 21-08-06 13:19:57

Hoi Scheet,

Ik kom even langs om alle nieuwe dingen te lezen en even te laten weten dat ik jou en je gezin geweldige mensen vind.
Grote klasse en bedankt voor alles wat jullie doen.

Heel veel liefs van Josje 12


Reactie:
Dag lieverdje,

Wat ontzettend lief van je dat je even de update komt bekijken. We doen het graag voor jullie hoor, en ik moet zeggen, we hebben zaterdag 19/8 een fantastische dag gehad zo met z'n allen.


DIkke kus, Daniëlle

Wil 13-08-06 19:25:49

Hoi Danielle Heb even zitten lezen hier en ben onder de indruk. Ook hoe de site is opgezet. Heel veel succes verder hiermee. Liefs Wil


Reactie:
Dank je wel Wil,

Wat ontzettend leuk dat je hier een berichtje achter hebt gelaten. Dat had ik niet verwacht.

Dank je wel, knuf Daniëlle

Jolanda 13-08-06 19:17:42

Hoi Lievie,


We hebben fijn samengewerkt afgelopen zaterdag!! De massage in samenwerking met Reiki was een succes.
En ik ben super blij dat we samen naar de Paramarkt gaan op 15 oktober in Warnsveld. Mogelijkheden tot massage, Reiki en Quantum Touch voor de bezoekers. Dat moet gewoon lukken. Dat iedereen het kan ervaren hoe heerlijk die reiki stoelbehandeling van jou is.

Dikke kus Jolanda


Reactie:
Ja de samenwerking afgelopen zaterdag ging perfect. Zijn heel goed op elkaar afgestemd, en dat merkt de cliënt dan ook. Het was een goede Massage/Reiki behandeling.

Natuurlijk ben ik ook blij dat wij samen op de beurs staan 15 oktober in Warnsveld. Dit gaat zowel voor ons als voor de bezoekers een geweldige ervaring worden. Let maar op het wordt iets moois, Reiki, Quantum Touch en Massage op een beurs dat kunnen ze niet voorbij laten gaan.

Dikke kus, Daniëlle

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies