Laura 13-06-06 13:25:55

Lieve Wofosi,
Ik weet nog steeds niet hoe je het doet, maar weer gaat het beter met Boy.
Hij krijgt wat meer lucht heb ik de indruk, want hij rochelt niet meer, oke de kuur die hij kreeg zal ook een andeel hebben, maar hij is weer vrolijk en vanmorgen reageerde hij weer enthousiast op zijn vrienden op de dijk. En dat ondanks de hitte.
Nu ligt hij heerlijk te slapen in de hal vlak bij mij, daar is het lekker koel en toen wij terug kwamen heb ik gelijk even zijn poten afgekoeld met wat water en even een natte handdoek over hem heen gelegd, maar ik heb de indruk dat hij dat niet echt prettig vind, maar zijn vacht is voor even weer vochtig.
Dit alles wil niet zeggen dat ik niet uitkijk naar het moment dat je hier komt voor reiki voor ons beide.
Liefs Laura


Reactie:
Lieve Laura,

Wat een fijn bericht lees ik hier!
Ik ben dagelijks bezig om Boy te behandelen. Elk moment dat ik even tijd heb, en even aan Boy denk, geef ik Reiki/Tera Mai. Ik ben blij te lezen dat het iets beter gaat met hem gaat. Ik blijf doorgaan, en tot heel gauw.

Liefs en knuf Daniëlle

Laura 07-06-06 23:25:55

Lieve Wofosi,
Het is lang geleden dat ik je hier schreef.
Boy heeft weer gewoon voedsel kunnen eten, doet dat nog steeds trouwens en mocht hij een keer diarree hebben dan is het gelijk met een dag al weer weg. Wel wordt hij echt ouder nu en alles wordt wat strammer en stijver, maar gelukkig heeft hij jou nog om alles dragelijk te blijven vinden en hij heeft volgens mij nog steeds wel plezier .
Als het echt goed gaat komt hij zelfs af en toe met zijn speelgoed bij mij en wil even spelen, een minuutje of 10, dan is hij weer uitgeteld.
Maar ik ben je ontzettend dankbaar voor alles wat je hem geeft.

Dank je wel, Kus Laura


Reactie:
Lieve Laura,

Fijn om te horen dat het nog steeds goed gaat met het eten bij Boy. Mocht het langer aanhouden, gelijk weer aan de bel trekken. Dan stuur ik nog wat Reiki. Ja, hij is al een oude opa aan het worden. Dat hij snel moe is, is logisch nu met zijn longen en hart. Ik ben blij dat ik hem Reiki mag sturen, zodat hij zich lekkerder voelt. Geef hem maar een dikke knuffel van mij.

Liefs en dikke kus Daniëlle

Linda 31-03-06 18:17:36

Nou, ik wist niet wat me overkwam. Zoveel liefde en warmte. Dat doet een mens goed. De volgende keer weer hoor.


gr. Linda


Reactie:
Dank je wel voor je reactie. Fijn dat je het zo ervaren hebt. Je kan me altijd bellen voor een afspraak.

Liefs Daniëlle

Josje (de Pom) van Berkel 14-02-06 00:24:49

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je Golden Age. Ik wist dat je het kon.
Heel veel lieve groetjes van "Pommerlis".


Reactie:
Wow lieverd, dank je wel.
Ja, je zei het al, maar iedereen zou het kunnen doen.
Binnenkort ermee aan het werk.

Liefs en dikke kus, Daniëlle

Twingelding 13-02-06 21:35:40

Hoi lieverd,

Wil ik wel geloven dat het zo'n inpact op je heeft, en je weet je stuurt maar hoor ontvang het met veel liefde van je.

Liefs Twingelding

Twingelding 13-02-06 21:03:00

Hoi lieverd,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je Golden Age Certificaat. Dit is weer een stapje dichter bij je doel.

Liefs Twingelding


Reactie:
Dank je wel lieverd,
Het was een mooie ervaring. Wel heftig, dat zeker. Ik merk het vandaag ook nog, zo 1 dag na de inwijding. Als je wilt zal ik je wel eens sturen.

Liefs en dikke kus Daniëlle

janny 05-02-06 21:35:47

hoi danielle. je vroeg mij om mijn suiker in de gaten te houden. heb net nog gemeten en is 7.2 dus lager dan normaal om deze tijd in de avond. het hangt ook van de beweging af die ik die dag gedaan heb want hoe meer beweging des te beter, maar ik houd het goed in de gaten. liefs janny


Reactie:
Heel goed. Als je het niet vertrouwd, even langs de huisarts gaan natuurlijk. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen. Dat doe je gelukkig ook. Hou het even in de gaten met de Zweedskruidenbitter, dat je niet te laag gaat zitten he? Anders stoppen met de kruiden.

Liefs Daniëlle

janny 05-02-06 21:28:31

hallo danielle. afgelopen vrijdag een tafelbehandeling van je gehad en moet bekennen dat het een hele ervaring was. ik had dit nog nooit meegemaakt. heel ontspannen(dacht ik)lag ik op de tafel en dacht zelf ff dat ik wegzakte.je begon met mijn hoofd en eerlijk, ik heb lang niet alles gehoord wat je zei. ik liep lekker met man en honden over het strand.de zee in mijn oren heerlijk.
je hebt werkelijk alles meegenomen, was er soms versteld van. bij mijn benen begon ik plots te huilen. en het was ook zo weer weg.
emoties die loskomen waarvan ik dacht dat het over was. pijn in mijn been is aanzienelijk minder , ik ben heel rustig geworden, zodat zelfs mijn broer er rustiger van werd vandaag. daan heel erg bedankt.


Reactie:
Hoi Janny,
Ik ben blij dat ik het heb mogen doen voor jou. Ja het is een hele andere ervaring als dat de stoelbehandeling was in de kantine. Hihi, ik hoop dat de pijn nog minder zal worden en na een afstandsbehandeling zal het nog wel iets beter gaan. Hou je wel je suiker in de gaten? En als er iets is, gelijk melden hoor? Ik ben er voor je.

Liefs Daniëlle

Laura 26-01-06 15:51:01

Lieve Daniëlla, Hier even verder want ik had geen ruimte genoeg.
Je vroeg ook of hij honger had en ik kan dat bevestigen, want hij is van 3 bakken rijst met vis nu weer overgestapt op 1 keer zijn oude voer: rijst met lam en overdag smorgens 1 en smaddags 2 oude boterhammen, ik denk dus dat hij veel minder kaloriën binnen krijgt dan toen met de rijst, want toen de diarree over was ging hij groeien en omdat te voorkomen, heb ik hem langzamerhand weer op zijn oude patroon gezet.
Liefs Laura


Reactie:
Hoi Laura,
Wat fijn dat het toch zo goed met hem gaat. Ja, ik had echt zwaar vermoeide kaken. Maar ik zal nog even doorgaan hoor met de behandeling, denk nog 2 x. Dan maar een tijdje even niet, dan zien hoe hij zich houdt. Je trekt maar aan de bel hoor, als hij het nodig heeft.
Ik doe het graag.

Liefs Daniëlle en dikke knuf voor Boy

Laura 26-01-06 15:46:59

Lieve Daniëlla,
Hierbij weer een verslagje van je behandeling van Boy op 21-01-2006.
Tijdens de behandeling was er weinig te merken aan Boy, behalve dat hij mij op een gegevn moment met grote ogen aankee, mnet of hij wilde vragen: wat overkomt mij nu?
Wel moest ik later die dag vreselijk lachen, want hij lag voor mij het kleed te likken, iets wat hij nooit doet, en ineens schoot zijn achterlijf omhoog tot 3 keer toe.
Het was geen gezicht en ik moest er wel om lachen.
Op je vraag: wat heeft hij gegeten wat ik heb een zwaar gevoel in de kaken, is het antwoord eenvoudig: Hij speelde vlak voor de behandeling nog met zijn knuffel en daar kauwt hij altijd heel erg op.
groetjes Laura

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies