ilona sluiter 29-03-14 19:59:42

Hallo,
Vandaag heb ik een beginners cursus gedaan waar ik absoluut geen spijt van heb.. van niks van mijn cameraaf te weten tot nu mijn camera helemaal naar mijn zin handmatig kunnen instellen. Er is gigantisch veel informatie op mij afgekomen maar heel veel duidelijkheid. Ik raad dit mensen echt aan om te doen! Ik ga zeker nog een vervolg cursus volgen hier! Groetjes ilona

Hennie Fictorie 29-12-13 13:10:20

Ook ik heb de basiscursus gevolgd en heb best veel bij geleerd. Ik heb al een opdracht gemaakt voor iemand. Ik heb zelfs een fotowedstrijd gewonnen, met een mooie foto van onze Berner op Terschelling . Toch zou ik heel graag de vervolgcursus willen doen (4 avonden in 1 week). Zijn er meer die dit willen gaan doen?? Het schijnt in elk geval moeilijk te zijn om mensen voor deze vervolgcursus te krijgen. Dus mensen als jullie willen, geef dan even een seintje. En daarnaast, als je het werkelijk wilt, dan is die week ook zo voorbij. Ik wil in elk geval dolgraag.Ik hoop dat Huib deze workshop dan wil gaan oppakken. Op mijn FB-pagina (hobbyfotograferen) Hennie Fictorie, staan de foto's die ik op de cursus gemaakt heb. Daarnaast ben ik gaan vogelen met de waterpartij achter ons huis en natuurlijk foto's van een kennis (opdracht). Laat maar weten wat jullie er van vinden.

Roland Steenvoorde 18-08-13 15:29:52

Ik heb op 17 augustus 2013 deelgenomen aan de workshop Digitale fotografie voor beginners. Hoewel ik al jaren fotografeer met mijn Canon 400D bleek ik nog heel wat bij te kunnen leren. De workshop bestond uit een gedegen uitleg van de techniek gevolgd door het hoe en waarom van de belangrijkste parameters bij het fotograferen (sluitertijd gevolgd door diafragma en iso). s'middags veel aandacht voor de praktijk met ook hier steeds een heldere uitleg en een doorvertaling van het geleerde naar het eigen toestel.
Als alles goed gaat maak ik vanaf nu vaker een perfecte foto!
Een aanrader!

Tonny Janssen 13-04-13 21:41:15

Vandaag 13 april 2013 heb ik met mijn Fuji HS 30 EXR meegedaan aan de workshop en ben ik er - voor wat betreft het fotograferen - wijzer uitgekomen dan ik er ingegaan ben. Een gastvrije en ongedwongen ontvangst. Een heldere en rustige uitleg met daarbij genoeg tijd en ruimte voor allerlei vragen over mijn eigen camera, maar ook over de spiegelreflex camera. Aan de andere kant van de tafel iemand die er duidelijk verstand van heeft en weet waar hij over praat en dat is prettig. Buiten bij het praktijk gedeelte zag ik gelijk wat ik binnen in de theorie opgestoken had. Ik begrijp nu in ieder geval waar het allemaal om draait bij het maken van een 'goede' foto. Kortom, wil je eindelijk eens van die automatische stand op je camera af en daardoor veel mooiere foto's kunnen maken, dan is dit absoluut de moeite waard.
Groeten, Tonny Janssen Coevorden.

Johan Elfrink 25-11-12 21:33:17

Na jaren van fotograferen in de programmastand 'Automaat' met een compactcamera, heb ik me met mijn eerste nieuwe SLR aangemeld bij cursusleider Huib. Had mijzelf voorgenomen, als ik een SLR aanschaf wil ik wat meer weten van fotograveren. Afgelopen zaterdag 24 november vol verwachting naar de workshop toe gegaan. De uitleg van Huib was zeer duidelijk wat betreft de onderlinge relatie tussen diafragma, sluitertijd en ISO waarde. De groep die er zaterdag was, was zo leergierig dat wij aan het praktijkgedeelte niet toegekomen zijn. Toen werd er een suggestie gedaan, om een praktijkdag te plannen. Misschien is het een idee om deze praktijkdag te houden in het Bargerveen bij Zwartemeer. Slotconclusie, het was een zeer leerzame dag.

A. Rave 15-04-12 13:43:58

Na jaren van fotograferen in de programmastand 'Automaat' en het gevoel hebbend dat er meer moet zijn tussen zoeker en afdruk, heb ik me met mijn nieuwe SLR aangemeld bij cursusleider Huib. En het moet gezegd; Huib is een meester in het duidelijk maken van de essentie van fotografie, de onderlinge relatie tussen diafragma, sluitertijd en ISO waarde en de resultaten van het variƫren hiermee. De instapcursus is wat mij betreft ook een aanrader voor diegene die van plan is een toestel aan te schaffen.

Marion Oosting 20-03-12 12:34:41

Afgelopen zaterdag 17-3-2012 ben ik naar de workshop geweest voor digitale fotografie. Het was een erg leerzame dag en heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Uitleg was duidelijk, een goed verzorgde dag en een gastvrij ontvangst. Kan deze workshop zeker aanraden voor wie zich wil verdiepen in de digitale fotografie. Veel succes verder met de workshop!!

Dini de Jonge 17-03-12 23:48:14

Vandaag, 17 maart, heb ik de workshop digitale fotografie gevolgd.
Een fantastische dag. Ik heb veel geleerd en ook de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit wat betreft mijn kennis van fotografie. Ik kan nu nog meer genieten van mijn hobby.
Absoluut een aanrader.
Een enthousiaste workshopleider, een gastvrij ontvangst en een prima verzorgde dag.

Luit Timmer 11-12-11 13:27:02


Ik heb de afgelopen zaterdag 10-12-2011 de Instapcursus Workshop Digitale Fotografie gevolgd Het was voor mij een leerzame dag.Een goede en duidelijke uitleg van wat de basisbegrippen inhouden. Het uitproberen in de praktijk was voor mij heel leuk, en de instellingen wat en waarom werd ook duidelijker. Nog bedankt voor de gastvrijheid. Het is een aanrader voor wie meer wil weten over digitale fotografie in zijn algemeen.

Bert Drijfhout 07-02-11 22:00:05

De workshop heeft volledig voldaan aan de doelstelling die ik had n.l. wat kan ik met fotografie en wat wil ik voor eisen stellen aan een volgende camera.
Bedankt voor de zeer goede uitleg en het enthousiasme waarmee de workshop en gastheer/vrouw schap is uitgevoerd.
Ben zeker van de partij 23 April.
Bert Drijfhout.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies