Weber 09-09-15 12:31:44

Geachte heren .
ik ben een zwart P.M vest kwijt is het mogelijk dat iemand die gevonden heeft ik weet dat dit niet de geschikte plek is om er naar te vragen ,maar jullie moeten maar zo denken komt er toch nog wat in het gastenboek .
Fons

Weber 27-08-15 14:28:21

We staan weer aan de vooravond van het nieuwe seizoende keu,s worden gecontroleerd en evt pommerance,s vervangen ,zit het krijtje en krijthouder met schuurpapiertje nog in de tas ,ok ik ben er klaar voor ,na een matig vorig seizoen ,met toch wel een goede afsluiting in de pk,s .Toch ook leuk om te horen dat een team genoot na toch ook geen al te braaf seizoen pk Libre kampioen is geworden .zo pakken we bij T,hoekje toch nog een paar feitjes mee.Maar goed het nieuwe seizoen staat voor de deur en op Maandag 7 September gaan we weer van start ,ik wens een ieder veel succes ,en we komen elkaar weer tegen.verder wil ik Wil Wassink bedanken want de site ziet er weer gelikt uit,klasse Wil.
Groeten Fons

Willem Wassink 12-05-14 22:05:20

Dit is jammer,,

De Host Provider heeft het gastenboek totaal van de site laten verdwijnen oftewel er staat geen
letter meer op.. het onderhoud ervan was te veel werk,voor de Host Provider vandaar dat ik maar zelf een gastenboek heb gemaakt.

Vandaar dat ik maar weer als een van de eerste de eerste letters hier tik betrekking tot de uitleg hiervan.

Ik hoop dan ook dat ik het Gastenboek snel in het nieuws mag plaatsen betrekking tot
de leuke ervaringen in de F.B.H.O.

Mvg

Willem Wassink

Web Disigner ontwikkelaar.


Zoeken
Terug naar homepage