Cor en Jolanda, Nijkerk 12-10-15 18:57:13

Er zijn inmiddels al weer 6 weken verstreken na ons vertrek van de camping. Tijd vliegt. Dat geldt voor de tijd die we op Natuurplezier mochten verblijven, maar dat geldt eveneens voor de tijd erna. Twee manden ieder weekeinde en de laatste drie weken volledig op de camping mogen verblijven. De gastvrijheid was weer groot en Astrid en Arno deden weer hun uiterste best om het een ieder naar het zin te maken. Door privé omstandigheden waren ze er niet altijd, maar dat maakte het verblijf niet minder. We kijken terug op weer een mooi camping seizoen en hopen in 2017 weer terug te komen!! 2017 pas? Ja, want komend jaar hopen wij onze vakantie door te brengen bij familie in Canada. Astrid, Arno en kinderen, bedankt en sterkte met alle minder prettige beslommeringen.Met een welgemeende hartelijk groet van ons, Cor en Jolanda en uiteraard een ferme poot van Sammie!!

Sef en Trudy Hendrikx 28-09-15 14:01:07

Beste Astrid en Arno.Voor de derde keer stonden wij op jullie schitterende camping. Nu waren we het afgelopen weekend niet alleen met onze kleindochter Jolijn maar met de bijna voltallige familie. Wij wederom met onze caravan, onze zus en zwager met hun camper, onze dochter met gezin in jullie schitterende ruime blokhut en onze broer en schoonzus in de knusse sta caravan. Wij konden gezellig met z'n allen bij elkaar op het veldje zitten en zo ook een oogje op onze kleindochters in de speeltuin houden. Vanuit de camping hebben we heerlijke wandel- en fietstochten in het naastgelegen natuurgebied gehouden. Kortom geweldig om zo het familie weekend op deze heerlijke plek door te brengen en van jullie gastvrijheid te mogen genieten. Dankjewel voor alles en wij hopen volgend jaar september weer met z'n allen bij jullie in Reuver te zijn.Groet, Sef en Trudy Hendrikx, Venray.

Ton en Tineke Wever 04-07-15 22:04:47

Astrid, Arno en kinderen. Bedankt voor de gastvrijheid en ook voor het leuke feest voor het 10-jarig bestaan van jullie mooie camping. We hadden het prima naar ons zin, ook samen met de andere campinggasten. We voelden ons er gelijk thuis en komen zeker snel weer terug.

jan en elly ruisch 04-07-15 21:14:40

Weer een geweldig fijne voorseizoen plaats gehad bij Arno Astrid en the kids op hun geweldige camping, Dank voor al jullie goede zorgen en dank ook voor de fijne feestavond bij jullie 10 jarig bestaan !!!! Wij komen zeker terug. Voor mensen die niet weten naar welke camping ze moeten gaan,....... Ga naar Natuurplezier in Reuver !!!!! Nogmaals dank, blijf gezond, en graag tot volgend jaar !!!!!!!!!
Elly en Jan Ruisch

michel sybertsma 04-06-15 21:38:41

Lieve Astrid en Beste Arno,Ondanks matig weer toch weer een relaxte week gehad op jullie fantastische camping, elk jaar is er weer een verbetering te zien en jullie groeien uit naar een echte topcamping met een geweldig achterland.Ook al wonen wij maar 17 km van jullie af, toch krijgen we het echte vakantie gevoel door jullie oprechte aandacht!!Wij kunnen iedereen deze camping aanbevelen, zeker omdat wij veel kampeer ervaring hebben . Wellicht tot het najaar.Succes xxxDoriet en Michel.

jan en sieneke 07-05-15 20:31:37

Ga het gras maar maaienWildervank komt weer aanwaaiende route is bekendwe komen eraan met caravan en tentde drank zit al in de taswij hebben er weer zin in dus morgen geven we flink gas.

The Anthony Singers Nijmegen ( 29-04-15 19:03:44

Wat hebben wij een fantastisch koorweekend hier gehad!Prima ontvangst, keurig nette accommodatie en we voelden ons erg welkom. Na thuiskomst was iedereen nog zeer enthousiast over het fijne weekend wat wij hier met z'n allen hebben gehad. Een aanrader !!!!

Nele Delva 07-04-15 17:57:33

Pasen begon vroeg met de nodige vriestemperaturen tijdens de nacht in onze tent als gevolg. Toch hebben we enorm genoten van ons Paasweekend op jullie camping!Hopelijk tot nog een keer!Nele en Co..

lisette en anouk sijben 21-09-14 12:48:04

Astrid, Arno en de jeugd. Jullie hebben er een super site van gemaakt. Ga zo door. Omdat we ook in het dorp wonen zullen we wel nooit gebruik maken om bij jullie te logeren, maar het ziet er geweldig en gezellig uit. Veel succes verder.

Jos en Olga Drenth 21-09-14 09:19:58

Hallo Fam a.d. Brugh,
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website.Ziet er fantastisch uit.Hopelijk wordt er veel gebruik van gemaakt.Volgend jaar komen we zeker een keer jullie nieuwe appartementje uitproberen.
Groet'n Jos en Olga

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!