Cor en Jolanda Veen, Nijkerk 06-08-13 11:11:33

We zijn weer thuis. Wat gaat de tijd toch snel. 13 juli kwamen wij weer aan bij de ons inmiddels welbekende kampeergelegenheid in het mooie Reuver, Camping Natuurplezier. Een warm welkom door Astrid en Arno. We voelden ons gelijk weer thuis. Van te voren hadden we niet kunnen bevroeden dat we drie zulke fantastische weken zouden beleven op de camping. De temperatuur was fenomenaal, hadden we geen enkele invloed op, maar hebben er wel volop van genoten. Veel bekenden kwamen ook dit jaar weer naar Natuurplezier. Een feest van herkenning dus, voor allen. Het was warm, heet soms, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een grote groep jeu de boulle gespeeld, maar later ook kubbe, een Zweeds spel. De spellen werden vrijwel iedere avond gespeeld, na achten. Het hoogtepunt van deze kampeervakantie was de meer dan gezellige barbecue, waarbij meer dan 60 gasten van de camping aanwezig waren en er lekker werd gegeten, gedronken en nader kennis met elkaar werd gemaakt. Wederom een vakantie die wij niet zullen vergeten en die ons nu al weer doet vooruitzien naar de volgende keer, zomer 2014.
Astrid en Arno en zeker ook Sjuul, Kim en Iva, bedankt voor jullie grootse gastvrijheid. Echt iets waarop jullie trots mogen zijn en blijven. We hebben het eerder gezegd, wij ervaren het als een voorrecht om bij jullie op de camping te mogen verblijven. Met hartelijke en dankbare groeten,
Cor en Jolanda

Netty & Martin 26-06-13 21:27:04

Dag fam aan de Brugh het was weer super de tijd is voorbij gevlogen we komen volgend jaar zeker weer terug Het was te zien dat jullie mooie camping erg gewaardeerd wordt moge dit zo blijven veel succes en mooi weer toegewenst komende zomer Netty en Martin

Jan en Henny Kamping 03-06-13 00:22:48

Hallo Arno en Astrid en de kinderen. We hebben weer 2 fijne weken gehad bij jullie op de camping, ondanks het koude weer en toch wel veel regen hebben we ons best vermaakt. De sfeer op "ons" veldje was weer prima! Volgend jaar komen we gewoon weer, dank zij jullie gastvrijheid en de leuke mensen op de camping. Door wat minder mooi weer laten we ons niet weerhouden. Leven de koi karpertjes nog? Groetjes van Jan en Henny Kamping.

Toon en Nel 19-05-13 21:22:21

Het zit er weer op. Fijne pinksterdagen, met MOOI weer. We hebben fijne dagen gehad op jullie camping. We genieten iedere keer weer. Tot weer een ander keer. Groetjes Toon en Nel Pietje en Ciske

Jan en Sieneke Veenstra 02-05-13 19:47:06

Hallo Brughjes. Maak je borst maar nat want Wildervank gaat op pad. De Grunniger kouke zit al in de tas. Ik zou willen dat het al zaterdag was. tot zaterdag Jan en Sieneke.

Marianne en Peter van der Vlug 12-04-13 16:07:57

Hallo allemaal,

Het weer knapt en zier er voor de komende weken helemaal niet gek uit.Langzaam aan gaan we de kleding die we mee willen nemen uit de kast halen. De caravan krijgt zijn jaarlijkse beurt. Ons hoofd is al in Reuver. Kortom nog maar 1 weekje dan zijn we er weer. KAN NIET WACHTEN

Astrid,Arno,Sjuul,Kim en Iva 30-03-13 21:32:49

Hallo kampeervrienden,
Het seizoen gaat weer eindelijk van start de eerste gasten zijn al weer geariveerd en geinstaleerd het beloofd een gezellig Paasfeest te worden ondanks de kou zijn er gelukkig nog echte doorzetters die hun Paasweekend hier bij ons willen doorbrengen. Super gewoon. Wij kijken dan ook met veel vreugde, plezier en energie uit naar een nieuw seizoen. Heel graag tot ziens in ons gezellige Reuver. groetjes Arno, Astrid, en natuurlijk onze kanjers Sjuul, Kim en Iva

Astrid,Arno,Sjuul,Kim en Iva 14-12-12 19:23:18

Hallo Kampeervrienden,
Nou dat is mij toch ook wat kom ik tot de ontdekking dat ik het nieuwe seizoen van 2012 nog niet eens geopend had met een welkomst woord.
Nou dan vertel ik maar dat we weer een super gezellig jaar achter de rug hebben. Mede ook door de Floriade hebben we diverse nieuwe gasten mogen ontvangen zelfs vanuit Rusland, Nieuw Zeeland, Australië of Japan. En dan niet te vergeten onze trouwe kampeervrienden die terug keerden of weer zulke goeie reclame hadden gemaakt dat we weer nieuwe gasten hebben mogen verwelkomen super bedankt.
Onze kids hebben ons ook dit weer goed geholpen kanjers wij zijn trots op jullie.
Momenteel zijn we heerlijk aan het genieten van een welverdiende rust periode maar jullie kennen Arno vast wel als ik zeg dat hij ook van de winter niet stil zal blijven zitten.
Kortom kijken we terug op een geslaagd seizoen van 2012
Rest mij om jullie allen hele Fijne Feestdagen en wintermaanden te wensen en heel graag tot ziens in 2013 op onze camping.
Hartelijke groeten van
Arno, Astrid en onze kanjers Sjuul, Kim en Iva
Camping Natuurplezier

Jan en Erna Koobs uit Hoogevee 28-08-12 12:46:23

Ook wij zijn al weer twee weken aan het werk en hebben erg genoten van onze vakantie op camping Natuurplezier. Bedankt voor de gastvrijheid en de ontspannen sfeer die er heerst. Het was leuk om na een jaar hard werken weer terug te komen en de groep van vorig jaar weer te zien; het was net of we weer thuiskwamen. Gezellig was het ook 's avonds gedurende de spellen die we deden. Ook wij komen in 2013 weer terug. Een hartelijke groet uit het mooie Drenthe.

Cor en Jolanda Veen, Nijkerk 27-08-12 22:36:33

Hoi Astrid en Arno.
We zijn inmiddels alweer bijna drie weken thuis en kijken met veel, héél veel plezier terug op onze vakantie op jullie camping. Net als vorig jaar waren we verbaasd over de netheid van jullie camping en de grootse gastvrijheid die jullie beiden, samen met jullie kinderen, ten toon spreiden. Na een jaar terug keren en direct het idee krijgen alsof we niet zijn weggeweest. Wij hebben nog geen camping meegemaakt waar we op deze wijze zijn welkom geheten. Fantastisch gewoon!!! Jullie verdienen wat ons betreft de grootste pluim die er bestaat op dit gebied. Alles was weer goed onderhouden en schoon. Voorwaar een genot om op Natuurplezier te mogen verblijven. Het voelt als een gunst. Dit jaar hebben we mogen ervaren dat veel mensen terug keerden naar jullie camping. En men kwam met een warm gevoel voor jullie, de camping en de omgeving. In onze ogen kunnen jullie niet meer stuk en verdienen jullie alle complimenten voor jullie socialevaardigheden en jullie mooie werk op en aan de camping. Het welkom thuis gevoel staat bij jullie duidelijk hoog in het vaandel en wij zullen dan ook volgend jaar graag weer bij jullie te gast zijn.
Bedankt voor de mooie tijd en de meest hartelijke groeten van Cor en Jolanda en natuurlijk een forse poot van Sammie.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!