mannes en anna nijverdal 11-08-12 22:44:21

het was alweer 2 jaar geleden dat wij op de camping stonden .
ze hebben daar niet stil gezeten er stond een prachtige blokhut in de hoek.
en de fam was nog altijd even vriendelijk.
we gaan er zeker weer naar toe.voor de prachtige ruime plekken en schoon sanitair en de mooie fietsroettes.
arno en astrid en kits ga zo door.

fam hooper 03-08-12 22:27:39

we zijn er een weekend geweest,een zeer mooie blokhut.we komen er zeken nog een keertje terug.gr fam hooper

Marianne 01-08-12 09:49:20

Nog 10 dagen en dan mogen we weer. Fijn naar Camping Natuurplezier. Het was vorig jaar ZO ontzettend gezellig dat we wel terug MOETEN. Ik moet nog wat fiets route's fietsen die we vorig jaar gepland hadden maar vanwege een val van de fiets niet door konden gaan.
Tot volgende week!!!!

Silvia 15-07-12 14:02:10

Hallo Astrid en Arno,
Wij hebben naar de foto's van de blokhut gekeken, nou dat ziet er weer prachtig uit. Jullie hebben weer hard gewerkt.
Groetjes van ons allemaal.

Harry Hoogervorst 24-06-12 10:14:33

Mooie rustige camping met uitstekende terrein verzorging. Gelegen aan een mooi natuurpark waar het goed fietsen en wandelen is. ook bijvoorbeeld Roermond kort bij is, ook per fiets door het bos.

jan en elly ruisch 17-06-12 11:22:26

Beste mensen,
Wij staan voor het 4e jaar op deze geweldige camping.Wij kunnen iedereen , die van een nette, schone, en gezellige camping houdt deze camping aanraden !!!!Ook de omgeving is geweldig !! Maar het meest bijzondere hier zijn de mensen die de camping runnen !!!!Een geweldig fijn gezin, met een hartelijk woord voor de gasten, en een luisterend oor !!!Bedankt Astrid , Arno en kids. Ga zo door en graag tot ziens !!!!! Elly en Jan Ruisch


Netty en Martin 16-06-12 20:04:34

Astrid en Arno en kids
Wat is het weer geweldig op jullie mooie camping. Het wordt ieder jaar mooier en beter. Dit keer een mooi chalet erbij geplaats en het groepsgebouw heeft een mooie opknapbeurt gekregen.En natuurlijk de award van Zoover.Het enigste wat niet goed was is Astrid enkel. Ga zo door we komen zeker terug
Groetjes Netty en Martin

Arno,Astrid,Sjuul,Kim en Iva 17-12-11 12:47:15

Hallo lieve kampeervrienden,
Nog even en dan is er weer een jaar voorbij. Een jaar waar wij met veel plezier en tevredenheid naar terug kunnen kijken. Een jaar ook waarin we onze trouwe bezoekers weer hebben mogen verwelkomen en ook een jaar waarin we weer nieuwe kampeervrienden hebben mogen ontvangen. Fijn dat het jullie allen zo goed bij ons bevalt en dat jullie er ook zulke mooie reclame over maken dat doet ons natuurlijk heel erg goed.
Momenteel zijn we even aan het genieten van de rust om weer nieuwe energie op te laden voor het volgend jaar.
Wij wensen jullie allen dan ook hele fijne Feestdagen en wintermaanden toe.
Heel graag tot ziens in het nieuwe seizoen van 2012.
namens Arno, Astrid en onze super kanjers
Sjuul, Kim en Iva Camping Natuurplezier


Agnes, Jan en Cato 22-10-11 10:48:02

Hallo Astrid, Arno en kids,Heerlijk tijd gehad op de camping in september. Vooral voor onze airedale terrier Cato was het uitlaten heel prettig. Mooi gewandeld in het depot en rondgereden in de omgeving. Het zwarte katertje dat wij meegenomen hebben van de camping heet nu Remy en doet het goed met onze hond en onze abessijn Bjorn. Verdrieting is het verlies deze week van onze heilige birmaan Fabio van 14 maanden. De voorzieningen op de camping vonden wij uitstekend, vooral het kunstgras voor de caravan was een absolute topper.heel veel groeten uit Broek op Langedijk.

Ben en Ada 21-10-11 12:50:19

Hallo Astrid, Arno en kids,
Half september zijn we weer als gast bij jullie op de camping geweest.Wat een mooi nieuw toiletgebouw is er nu!We hebben weer volop genoten van jullie gastvrijheid, de rust en de mooie natuur.Nieuw was voor ons het roepen van de uilen s,nachts.Voor jullie een fijne ontspannende wintertijd toegewenst en tot een volgende keer.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!