Emilia Eigenhuis-Meuleman 19-03-18 20:14:23

In april 2016 hebben we Corry ontmoet en waren we zo blij met haar, dat ik Corry meteen heb gebeld toen ik wist dat ik zwanger was. En ik had geluk! Corry kwam ook bij ons tweede zoontje. Wat waren we blij! Corry is een topper die niet alleen komt helpen met de baby en alle klusjes, maar ze laat je echt lekkerder in je vel zitten. Ik kon heerlijk met Corry kletsen en lachen, zo fijn! Corry weet precies waar ze kan helpen, nog voor ik het kon vragen. En ook onze oudste, die normaal niks van vreemden moet hebben, kon heerlijk met Corry spelen. Corry is gewoon een topper en ik ben heel blij met alle hulp die wij hebben mogen ontvangen! Ik heb veel over kraamzorg gehoord, maar Corry is absoluut de beste!!

Nick en Angelien 25-01-18 13:57:35

Voor de komst van ons tweede kindje hebben wij Corry weer mogen ontvangen. Wederom weer super! Goede zorg en daardoor een fijne kraamweek. Bedankt Corry!

eefke 06-12-17 17:16:40

Hoi Corrie,Wij hebben een leerzame week gehad met allerlei tips en tricks!!Super bedankt !!!!Knuffel van Tess

Mariska, Leo en nick 02-10-17 14:51:19

Hoi Corry , Je was maar drie dagen in ons gezinnetje omdat Nick in het ziekenhuis moest blijven.Maar wat heb je ons daarna goed opgevangen.! De volgende keer vragen we je zeker weer.Dikke knuffel van Nick

abbey, marco en simone 02-10-17 14:48:43

Het lijkt wel of we het over twee verschillende mensen hebben .Wij hebben een top week gehad!! alles liep op rolletjes en niks was teveel.Heerlijk gewoon.Ps, als je negatieve kritiek wil schrijven, waarom dan geen naam!!

'R' 28-09-17 14:35:45

Wat een vreselijke 3 dagen hebben wij met Corry gehad!!! Om maar wat te noemen:
- kindje in bad doen met alle ramen en deuren op bovenverdieping open (!!!) kind heeft het uitgeschreeuwd, heb meerdere malen gezegd dat het veel te koud was maar naar mij werd niet geluisterd, ik zou me wel niet goed voelen zei ze.
- kindje geen mutsje op, anders zou ze als tiener zijnde nog met een muts lopen. Ze moest maar meteen leren dr temperatuur op peil te houden.
- kindje op de tocht leggen (heeft daarna weken vreselijke prutoogjes gehad, thuis geboren dus geen ziekenhuis bacterie)
- moeder was lichamelijk zwak na de geboorte. Corry praatte haar aan dat ze richting een depressie aan het gaan was.
- Corry heeft in onze persoonlijke spullen zitten neuzen. Aan het einde van de kraamweek (met GELUKKIG andere kraamhulp) moesten alle papieren ingevuld worden. Mijn verzekeringsnummer stond al ingevuld. Wat ik gek vond want ik had niemand iets doorgegeven. Het bleek ook niet mijn nummer te zijn. We snapten er echt helemaal niks van. Ergens in een kast lag een stapeltje met oude pasjes uit mijn portemonnee. Een daarvan was een heel oud verzekeringspasje. Blijkt dus dat dit nummer ingevuld was. Niemand anders dan Corry kan dit gedaan hebben terwijl wij sliepen.
Ik kan nog wel even doorgaan (advies VK niet opvolgen, wc nie5 schoongemaakt, schone kraamverbanden op vieze vensterbank leggen, KV advies geven terwijl de BV fantastisch liep, pakken KV in huis zetten, ze wist al lang dat zij de volgende dag bij een voorkeursgezin ging kramen want alle spullen van haar bleken weg die ze de dagen ervoor wel liet liggen. Maar niks gezegd en 's avonds even een sms'je gestuurd).
Nooit naar dan ook nooit meer Corry!

Sander, Lisanne en Sem 05-03-17 22:43:02

Lieve Corry,

Na twee nachten in het ziekenhuis te moeten blijven was het erg prettig om de derde dag thuis te komen met jou als kraamhulp. We hebben dankzij jou een hele fijne kraamweek gehad.
Met je handige tips en goede uitleg heb je ons binnen no time op weg geholpen als kersverse ouders van ons eerste kindje.

Heel veel dank!

Liefs,
Sander, Lisanne en Sem

Kelly en Ken 22-02-17 19:19:41

Na de geboorte van onze dochter is Corry als kraamzorg gekomen. Wat een topper! Haar tips, hulp, aandacht en zorg hebben er mede voor gezorgd dat Semmie het ontzettend goed doet. Ook mama is goed hersteld in de kraamperiode door de goede zorgen.
Ze is een topper waar we met plezier aan terugdenken!

Ping 11-10-16 09:43:16

beste corry, het was zo fijn dat je onze dochter phebe en mij met alle liefde en aandacht hebt verzorgd. Vooral onze zoon Iler kon zo goed met jouw vinden.. Hartelijke dank.
Phebe slaapt nog steeds goed en groeit ook goed.
Groet, Familie Yang

Emiel, Marijn en Jilles Roelev 20-07-16 09:47:51

25 juni is Jilles in het ziekenhuis geboren. Na een dag en een nacht in het ziekenhuis mochten we naar huis. De eerste dag thuis hadden we wat betreft de kraamzorg een 'valse start', het ging niet zoals we gedacht hadden met de kraamzorg die eigenlijk bij ons zou komen. Gelukkig hoorden we die avond dat Corry de volgende dag zou komen! En wat een opluchting toe ze er eenmaal was! Corry begreep waar we behoefte aan hadden, was warm en liefdevol en wist van aanpakken. Ze hielp ons heel goed met alles wat moest gebeuren, en ze ondersteunde mij als kraamvrouw ook heel erg goed op medisch gebied. Corry was lekker gestructureerd, waardoor we al snel een prettig ritme te pakken hadden. Lieve Corrie, het was zo fijn dat je er was, we denken nog elke dag aan je tips en verhalen, heel erg bedankt! Groetjes, Marijn (en Emiel en Jilles)

1 2 3 4