eefke 06-12-17 17:16:40

Hoi Corrie,Wij hebben een leerzame week gehad met allerlei tips en tricks!!Super bedankt !!!!Knuffel van Tess

Mariska, Leo en nick 02-10-17 14:51:19

Hoi Corry , Je was maar drie dagen in ons gezinnetje omdat Nick in het ziekenhuis moest blijven.Maar wat heb je ons daarna goed opgevangen.! De volgende keer vragen we je zeker weer.Dikke knuffel van Nick

abbey, marco en simone 02-10-17 14:48:43

Het lijkt wel of we het over twee verschillende mensen hebben .Wij hebben een top week gehad!! alles liep op rolletjes en niks was teveel.Heerlijk gewoon.Ps, als je negatieve kritiek wil schrijven, waarom dan geen naam!!

'R' 28-09-17 14:35:45

Wat een vreselijke 3 dagen hebben wij met Corry gehad!!! Om maar wat te noemen:
- kindje in bad doen met alle ramen en deuren op bovenverdieping open (!!!) kind heeft het uitgeschreeuwd, heb meerdere malen gezegd dat het veel te koud was maar naar mij werd niet geluisterd, ik zou me wel niet goed voelen zei ze.
- kindje geen mutsje op, anders zou ze als tiener zijnde nog met een muts lopen. Ze moest maar meteen leren dr temperatuur op peil te houden.
- kindje op de tocht leggen (heeft daarna weken vreselijke prutoogjes gehad, thuis geboren dus geen ziekenhuis bacterie)
- moeder was lichamelijk zwak na de geboorte. Corry praatte haar aan dat ze richting een depressie aan het gaan was.
- Corry heeft in onze persoonlijke spullen zitten neuzen. Aan het einde van de kraamweek (met GELUKKIG andere kraamhulp) moesten alle papieren ingevuld worden. Mijn verzekeringsnummer stond al ingevuld. Wat ik gek vond want ik had niemand iets doorgegeven. Het bleek ook niet mijn nummer te zijn. We snapten er echt helemaal niks van. Ergens in een kast lag een stapeltje met oude pasjes uit mijn portemonnee. Een daarvan was een heel oud verzekeringspasje. Blijkt dus dat dit nummer ingevuld was. Niemand anders dan Corry kan dit gedaan hebben terwijl wij sliepen.
Ik kan nog wel even doorgaan (advies VK niet opvolgen, wc nie5 schoongemaakt, schone kraamverbanden op vieze vensterbank leggen, KV advies geven terwijl de BV fantastisch liep, pakken KV in huis zetten, ze wist al lang dat zij de volgende dag bij een voorkeursgezin ging kramen want alle spullen van haar bleken weg die ze de dagen ervoor wel liet liggen. Maar niks gezegd en 's avonds even een sms'je gestuurd).
Nooit naar dan ook nooit meer Corry!

Sander, Lisanne en Sem 05-03-17 22:43:02

Lieve Corry,

Na twee nachten in het ziekenhuis te moeten blijven was het erg prettig om de derde dag thuis te komen met jou als kraamhulp. We hebben dankzij jou een hele fijne kraamweek gehad.
Met je handige tips en goede uitleg heb je ons binnen no time op weg geholpen als kersverse ouders van ons eerste kindje.

Heel veel dank!

Liefs,
Sander, Lisanne en Sem

Kelly en Ken 22-02-17 19:19:41

Na de geboorte van onze dochter is Corry als kraamzorg gekomen. Wat een topper! Haar tips, hulp, aandacht en zorg hebben er mede voor gezorgd dat Semmie het ontzettend goed doet. Ook mama is goed hersteld in de kraamperiode door de goede zorgen.
Ze is een topper waar we met plezier aan terugdenken!

Ping 11-10-16 09:43:16

beste corry, het was zo fijn dat je onze dochter phebe en mij met alle liefde en aandacht hebt verzorgd. Vooral onze zoon Iler kon zo goed met jouw vinden.. Hartelijke dank.
Phebe slaapt nog steeds goed en groeit ook goed.
Groet, Familie Yang

Emiel, Marijn en Jilles Roelev 20-07-16 09:47:51

25 juni is Jilles in het ziekenhuis geboren. Na een dag en een nacht in het ziekenhuis mochten we naar huis. De eerste dag thuis hadden we wat betreft de kraamzorg een 'valse start', het ging niet zoals we gedacht hadden met de kraamzorg die eigenlijk bij ons zou komen. Gelukkig hoorden we die avond dat Corry de volgende dag zou komen! En wat een opluchting toe ze er eenmaal was! Corry begreep waar we behoefte aan hadden, was warm en liefdevol en wist van aanpakken. Ze hielp ons heel goed met alles wat moest gebeuren, en ze ondersteunde mij als kraamvrouw ook heel erg goed op medisch gebied. Corry was lekker gestructureerd, waardoor we al snel een prettig ritme te pakken hadden. Lieve Corrie, het was zo fijn dat je er was, we denken nog elke dag aan je tips en verhalen, heel erg bedankt! Groetjes, Marijn (en Emiel en Jilles)

Pieter en Wendy van der Bent 12-07-16 12:44:23

Corry heeft onze kraamtijd tot een heerlijke periode gemaakt. Corry is recht door zee, maar niet opdringerig. Vanaf moment 1 begon Corry adviezen te geven die wij eigenlijk allemaal ter harte hebben genomen en die ons hebben geholpen om gewend te raken aan het ouderschap. Omdat mijn bevalling nogal pittig was, kon ik de eerste dagen helemaal niets anders met onze zoon Jack doen dan hem voeden. Corry heeft mijn man Pieter daarom alles geleerd en ons vertrouwen gegeven om het ook zelf te kunnen doen als Corry naar huis was. Twijfel je ergens over, een appje aan Corry en je krijgt zelfs dan advies. Verder heeft Corry ons ontzorgd door het huishouden bij te houden; wassen, strijken, stofzuigen, schoonmaken van badkamer en wc, etc. Al met al; Corry is een heerlijk mens met een flinke portie humor, heel veel kennis en ervaring, altijd opgewekt en erg betrouwbaar! Heb je Corry als je kraamhulp, dan feliciteren wij je met de Jackpot!

 Emilia Eigenhuis 30-06-16 15:52:56

Beste Corry,
Eigenlijk zouden we een andere kraamverzorgster krijgen, maar die kon de eerste paar dagen niet komen vanwege persoonlijke omstandigheden. Eerst vonden we dat erg jammer, maar daar was jij! En meteen wist ik, ik wil niemand anders. Gelukkig kon je de hele week bij ons blijven! Je was geweldig en ik weet zeker dat als er ooit een tweede kindje komt, ik meteen jou bel.
Je was er echt voor ons, met alles. Jouw aanwezigheid heeft mij heel goed gedaan. Dat je ook hielp in het huishouden, was mooi meegenomen, maar vooral je tips en je persoonlijke aandacht stel ik (stellen wij) heel erg op prijs. Je engelen geduld als ik er even doorheen zat, je babbeltje om even te lachen en niet te vergeten je super handige tips waren echt top! Ook hield je me op de juist momenten tegen zodat ik niet meteen te veel deed.
Dankzij jou kon Boyd weer vlot aan het werk zonder zich te veel zorgen te maken op ons (met een eigen bedrijf heb je helaas niet de luxe om lang niks te doen). Ook kon mijn moeder mijn oma ophalen uit het buitenland omdat ze (en ik citeer) "wist dat Emilia en Tomasz in goede handen zijn".
Het is inmiddels twee maanden geleden dat je bij ons was, maar we hebben het nog vaak over je
Je bent een topper!
Liefs van ons gezinnetje en de doezen en poezen

1 2 3 4