migret 27-02-09 22:40:23

Hoi Muria, wat een dotjes zeg die pups van jou. Mooie site heb je. Groetjes Migret

 Arvin, Yvette en Naomi van Zut 18-01-09 21:40:46

Dag lieve Muria,
Al even niets weer gehoord van ons. De koude winter doet mijn lichaam helaas niet zo goed. Mijn lichaam zat mij ook tegen toen op de shih-tzu dag helaas. Het lijkt erop dat de pijn nu weer wat draagbaarder begint te worden zodoende dat ik ook weer even lekker stukje kan tikken hier bij jou! Je site blijft altijd genieten en zag pups... Oh wat geweldig! Ze zien er prachtig en zooo lief mooi uit! Met Naomi gaat alles echt heel erg goed. Ze is echt een schat van een mooie grote meid! Onze liefje, verwend liefje, maar dat geeft niet! Ze is ons alles en ze verdiend het om zo verwend te worden. Ik hoop dat er snel weer een keer een shih-tzu dag is en dat Arvin, ik en natuurlijk Naomi wel kunnen komen en we even gezellig mogen zien. Naomi wilt dolgraag jou wel even lekker een knuffel en een natte kus komen geven, dat weet ik zeker!
Ga je deze week even proberen te bellen gezellig! Ook even horen hoe het allemaal met je gaat enzo...
Tot snel, dikke knuffels van Arvin, Yvette en pootje van Naomi!! (had je onze kerstkaart nog ontvangen met de mooie Naomi erop?)

 Marion 01-01-09 21:36:38

Lieve Muria
Een heel goed en gezond 2009!!

Groetjes Marion, Fred en de woeffies

 Diny 01-11-08 20:56:20

Hallo Murria hoe gaat het met je, je bent weer druk in de weer met showen heb ik wel gelezen morgen ook naar Bleiswijk? Hebben zich verschillende teruggetrokken heb ik wel gehoord. Had wel ingeschreven al tegelijk met Zwolle (voor de zekerheid ) Maar nu gaan we niet Fleur is zover klaar. Alleen nog eens in de kampioensklasse voor de fun als er een show in de buurt is en de clupmatch natuurlijk. Is altijd zo gezellig met alle shih tzu mensen. Als je morgen wel gaat wens ik je heel veel succes en we zien elkaar wel weer op show. Lieve groetjes Diny

francisca 11-09-08 21:39:12

Lieve Muria,
Als ik deze site zie denk ik aan de fantastische tijd die ik met jou heb beleeft . Ook weet ik dat ik je gemist heb, ik zie je snel.
Veel liefs jouw hulpje.

Gerard van Laar 27-05-08 20:15:58

Hoi Muria,
laat je niks wijs maken.......
want.............
achter de wolken schijnt echt de zon......

ook voor jou, natuurlijk...zeker weten...

Gerard van Laar 11-05-08 03:14:46

Beste Muria, lieve zus,

Gefeliciteerd. Tweede Prijs in Arnhem binnengehaald! Weer erkenning van jouw presaties als topfokker. Fantastisch....

Gerard 03-05-08 06:54:39

Hoi Zus,
de teksten in dit gastenboek van 4 februari en 9 maart heb ik er niet zomaar opgezet. Dat geldt indezlefde mate als mijn twee laatste e-mails die ik rechtstreeks aan jouw adres zond.

Lees ze nog er eens op na. Groeten en succes!

Gabriella 27-04-08 21:55:12

Hallo mevrouw Madjid,

Regelmatig kijk ik op u site en droom over een nieuwe Shih Tzu. Dus een beetje jaloers ben ik wel als ik al die mooie hondjes van u zie. Hopelijk heeft u snel weer een hondje voor mij, ik mis mijn De-Si nog steeds heel erg.

Liefs Gabriella

 Diny 25-03-08 23:57:07

Hallo Murria,
Kom bij toeval op je website terecht, wist helemaal niet dat je al online was anders had ik al veel eerder een bezoekje aan je mooie overzichtelijke site gebracht. Hartelijk gefeliciteerd met je resultaten van gisteren op de Paasshow in Leeuwarden. Veel succes in de toekomst met de nieuwe generatie. Knuffel Diny

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies