Rob Nanninga 02-12-07 17:40:36

=========================================
DIT GASTENBOEK IS NIET MEER IN GEBRUIK.
NIEUWE REACTIES ZULLEN WORDEN VERWIJDERD.
=========================================

Dit gastenboek werd geopend op 13 februari 2007 en was bedoeld voor reacties op een serie analyses van het tv-programma "Op zoek naar het zesde zintuig": www.skepsis.nl/zesdezintuig-intro.html

Voor actuele discussies verwijzen we je naar www.skepsis.nl/blog

Rob Nanninga 26-07-07 12:38:03

Beste Claudia,

Bedankt voor de aanvulling. Richard zei dat Sjaak jou zijn sterretje noemde. In de uitzending werd de indruk gewekt dat dit klopte. Er waren velen die dit de meest treffende uitspraak van de vierde aflevering vonden. Maar de KRO heeft blijkbaar essentiële informatie weggelaten.

Nu blijkt dus dat iemand anders Sjaak een sterretje noemde. Maar dat was pas (lang) na zijn dood. Het is niet ongebruikelijk om iemand die jong is overleden als een sterretje voor te stellen (vooral in een gedicht). Het zou opmerkelijker zijn geweest als het woord "sterretje" al voor zijn dood was gebruikt en niet op Sjaak maar op jou betrekking had, zoals Richard in de uitzending zei.

Hartelijke groet,
Rob

 Richard Engelen 16-07-07 23:23:28

Claudia, dank je wel voor je reactie.
Zou een van de heren van Skepsis hier op willen reageren?

Dank u.

Richard Engelen
Deelnemer: "Op zoek naar het zesde zintuig"

C. 11-07-07 03:43:23

Grappig, kijk je op Google vind je opeens een hele site waar je naam een aantal keer op voorkomt...

Ik ben dus Claudia, ik heb meegedaan aan het programma en wil 1 ding verduidelijken.

Richard zei inderdaad sterretje en ik reageerde daar emotioneel op. De reden hiervan heb ik na afloop van de opnamen uitgelegd maar helaas is dit niet uitgezonden. Ik noemde hem stekel, ja dat is waar. Ik noemde hem niet sterretje oid maar ik had die week een armband gekregen met daarbij een gedichtje en die ging over een ster. Aan het armbandje hingen sterren en de maan. 1 vd sterren was/is Sjaak. Zo kom ik er makkelijker doorheen, door dit alles, door te denken dat ie op mij neerkijkt als een ster.

Kan dus wel zeggen dat Richard een gevoelige snaar raakte en meer dingen goed had. Meer zeg ik er niet over maar dit wou ik toch even nader toelichten.

Groetjes Claudia

Piet 01-07-07 12:55:04

Pas nu ontdekte ik deze website en nam kennis van allerlei meningsverschillen betreffende het zesde zintuig.
Soms heb ik een ESP, een extrasensorische perceptie, getoetst door diverse psychiaters, die erkenden dat het geen illusies of hallucinaties geweest zijn.
Voor zo'n programma van de KRO had ik bedankt als ik uitgenodigd was.
Mijn interesse in doden bestaat uit contact met de nabestaanden.

liesbeth 28-06-07 18:40:03

Het is misschien vragen naar de bekende weg; maar heeft Marchien B. nog gereageerd op het aanbod van Skepsis om de winnares van het Zesde Zintuig te 'hertesten'?
Ben ik blij dat ik niet gewonnen heb zeg!

 Sten Oomen 30-05-07 10:56:27

Bij toeval leuke filmpjes gevonden waarin je kunt zien hoe Sai Baba de meute bedriegt met zogenaamd paranormale, bovenzintuigelijke kunsten, maar ze hebben niets met een zesde zintuig of een wonder te maken:

http://home.hetnet.nl/~ex-baba/films.html#02.

 Sten Oomen 26-05-07 23:08:48

Uri Geller was afgelopen donderdag weer bij Jensen. En of Robert is erg vergeetachtig of hij was te beleefd om er iets van te zeggen (Jensen??), maar Uri vertelde exact dezelfde dingen als de vorige keer. Dat hij een rechtszaak had gehad door een vrouw die claimde zwanger te zijn geraakt door het kijken naar Uri's metaal verbuigkunsten (haar spiraaltje was verbogen, het sperma kon zijn doel bereiken) en over het 'buitenaardse' ei dat hij van John Lennon had gekregen. En alsof dat al niet genoeg geherkauw in dezelfde (!) show was, kregen ook weer over zijn intieme banden met Michael Jackson (en Madonna) te horen, die volgens hem geen kwaadwillende pedofiel was.
Jezus hee, zijn ze nou zo dement, hij vroeg aan Jensen: "Heb ik je dat al verteld?" Jensen keek glazig. Ik niet. Het was gewoon weer drie keer hetzelfde (en meer). En dan de voorspelbare wending naar Staya Erusa II, de eerste vond ik een draak van een film. De oproep vooral de dvd te kopen.
Ik blijf twijfelen aan Uri, hij zei: "Vroeger was ik een egotripper." Maar volgens mij is hij het nog steeds?

 Sten Oomen 24-05-07 00:18:05

Voor Skep: het betreffende artikel zou kunnen heten: creatief met klei.

 Sten Oomen 24-05-07 00:15:34

Ik vond iets raars, iets voor de nieuwe Skep?

http://argusoog.punt.nl/?id=366263&r=1&tbl_archief=&

Er is een skelet van een elf gevonden.

Helaas, ik denk niet dat het echt is, het ziet eruit als kleiwerk.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies