FE 18-05-07 03:59:33

Alles over Jomanda Online
http://www.bboard.de/board/fs-92570491nx32253.html

Jan Willem Nienhuys 16-05-07 11:36:02

Dat de man herkenbaar was, hebben meer mensen gemeld, maar de kijkers hadden het voordeel dat ze hem ook nog even zagen zonder pruik, meen ik.

Het is echter goed mogelijk dat de lokale pers extra aandacht aan hem heeft gegeven.

Het is hoe dan ook natuurlijk erg onvoorzichtig om bij iets dat een test moet voorstellen te komen met zulke bekende gevallen.

Elman 15-05-07 16:23:03

Over het zesde zintuig. In aflevering 3 scoorde Johannet erg goed door te raden wie de man was die langere tijd gevangen had gezeten. Jullie schrijven dat ze de man misschien kende omdat hij uit dezelfde streek kwam als Johannet. Echter, deze man zijn verhaal is zo vaak in het nieuws en op tv geweest dat ik hem vrijwwel direct herkende. Ik denk daarom dat Johannet hem ook herkende dat is vermoed ik ook de reden waarom zij letterlijk alles wist van deze man tot en met het land waar hij gevangen had gezeten. Terwijl de andere helderzienden helemaal niets goed hadden.

 Sten Oomen 13-05-07 10:10:26

PS voor degene die het nog niet begrepen had, dat "diepzinnige" was ironisch bedoeld.

 Sten Oomen 13-05-07 10:09:14

In de Story heeft Marchien van Het Zesde Zintuig al enige weken een uitvoerige "Lieve Mona" rubriek, maar dan spiritueel. Ik weet nog goed dat de Story haar tipte als winnares toen het programma nog lang niet afgelopen was, en ik kreeg de indruk dat de Story toen al, op niet paranormale wijze, was getipt over de afloop.

Nu geeft Marchien dus adviezen naar aanleiding van diepzinnige vragen ("Geachte mevrouw (Marchien) Bakker. Graag zou ik van u een tweetal zaken willen weten: 1. Van alles over mij en mijn toekomst. 2. Van alles over een kennis/vriendin van mij en vooral haar adres. Bij voorbaat hartelijk dank! H.J.C. de Wilde, Den Haag", maar als ik zo haar tips lees, vind ik het wel erg multi interpretabel.

Ik vraag me dan ook af hoe lang zij deze rubriek zal mogen handhaven.

Skeppybal 08-05-07 18:23:30

He wat jammer dat het hier zo rustig is geworden. Ik kom toch elke week nog even kijken of het nog gezellig is.

Maar om nog even terug te komen op het Zesde Zintuig...
De zienswijze van de KRO dat je het niet al te nauw moet nemen met de opzet van de proeven, omdat er anders geen leuk amusementsprogramma overblijft wordt volledig onderuit gehaald door de BBC.

In dit programma worden ook helderzienden getest net als in het zesde zintuig. Echter het hele verhaal eromheen is verzonnen, en het hele fantasieverhaal is op internet gezet.
Zie hoe de helderziende media hiervan gebruik maken, het einde is hilarisch.

Het staat hier op YouTube":

deel 1
http://www.youtube.com/watch?v=YRZT7ab3-jw

deel 2
http://www.youtube.com/watch?v=F890zMbVv9E

En er staat nog meer leuks van deze serie op YouTube, zoekterm: "bullshit detective"

En kijk ook eens bij "penn & Teller" en "Derren Brown".

Ter leeringh en vermaeck

Jan Willem Nienhuys 07-05-07 22:38:33

Ik zag een ad over K O I beesten.

 ko 07-05-07 15:33:47

Complimenten voor jullie site, ziet er mooi uit. Mocht je interesse hebben kijk dan eens op onze site. We hebben deze gemaakt om de wereld een klein beetje leefbaarder te houden en hoewel het een druppel op de gloeiende plaat is …beter iets dan niets.
www.datwildeikevenkwijt.nl

 Sten Oomen 07-05-07 10:53:09

@ Jan Willem

Zelf heb ik een dubbel gevoel bij de Chinezen. Al sinds mijn jeugd houd ik erg van Chinese producten, vooral de siervoorwerpen en vind ik de bescheiden aard van de Chinezen erg prettig. Maar diezelfde Chinezen stoppen vissen bij de miljoenen in miniscule zakjes en verkopen die, terwijl ze in de brandende zon, hangen voor niets. Geen dierenrechten en ook met de mensenrechten is het slecht gesteld. Maar we hebben het hier over een volk van 1,1 miljard mensen, er zullen beslist ook democratische en dierlievende Chinezen tussen zitten.
Ik heb de advertentie over Japan niet gezien, kan het zijn dat er ergens iets over Japan staat? Schandalig hoe in die Japanse en Chinese cultuur de vrouw minder waard is dan de man, en toch...juist ook de Kama Sutra komt uit het buurland van China, het is allemaal zo dubbel. De seksuele vrijheid om te genieten en tegelijkertijd niet je mening mogen geven en het feit dat de meisjes vermoord of weggebracht worden omdat ze geen jongens zijn.

 Sten Oomen 06-05-07 09:01:48

Voor de newbies: ik heb het over de Google advertenties die ik hier net boven zag staan.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies