Jan Willem Nienhuys 26-04-07 22:58:30

Ik snap niet wat vissen met een hengel aan de waterkant voor aardigs heeft.

Op zalm vissen waarbij je tot je heupen in snel stromed water staat, en de goeie soort kunstvliegen moet hebben, dat heeft natuurlijk wel wat. Wist je trouwens dat de werpmolen voor aan hengels al heel lang geleden doorde Chinezen is uitgevonden? (Alleen gebruikten die hem om weggeworpen werpspiezen weer terug te halen...) Ongeveer in de derde eeuw? Omstreeks diezelfde tijd begonnen ze ook schepen met waterdichte schotten te bouwen. Dat is ook handig voo de visserij, want dan kun je een compartiment vol water laten lopen, om daar de gevangen vis in te bewaren, zwemmend en al.
Ik zou trouwens wel eens willen weten wie de fuik heeft uitgevonden.

Rob 26-04-07 13:58:42

@Sten
Nu de KRO-serie is afgelopen, betalen we niet meer om verschoond te blijven van advertenties. Wellicht haken ze in op bepaalde woorden.

Test: Hou jij van hengelsport? Zou jij niet graag als sportvisser een grote baars, karper, snoek of brasem aan de haak slaan? Je moet maar snel een werphengel aanschaffen en een visvijver zoeken. Het kan heel rustgevend zijn om met je hengel aan de waterkant te zitten en naar je dobber te turen. Gelukkig maken die vissen geen geluid als je ze uit het water trekt.

Als dit werkt, kun je binnenkort hierboven zien waar je maden kun kopen. Ik zou het gastenboek kunnen sluiten, omdat er misschien niemand meer is die nog iets relevants zal toevoegen.

 Sten Oomen 25-04-07 10:08:37

Vreemde advertenties hierboven, heel onsceptisch...

Esox Lucius 20-04-07 19:55:21

Het is misschien vragen naar de bekende weg; maar heeft Marchien B. nog gereageerd op het aanbod van Skepsis om de winnares van het Zesde Zintuig te 'hertesten'?

Bezoeker 20-04-07 13:23:48

Aantoonbare onzin verkopen loont wel:

HONGKONG - De volledige nalatenschap van Nina Wang, de rijkste vrouw van Azië die eerder deze maand overleed, gaat naar een 48-jarige ondernemer die Wang adviseerde over de toepassing van de feng-shui-filosofie. Dat heeft de advocaat van Wang vrijdag bekendgemaakt.

Wang's vermogen werd geschat op zo'n 4,2 miljard dollar, ruim 3 miljard euro. Hoeveel precies daarvan gaat naar de 48-jarige erfgenaam Chan Chun-chuen is niet bekend.

Joost Strijbos 18-04-07 23:43:12

Ik reageer even op de vraag over het wak.
Als er geen sneeuw op het ijs ligt moet je naar een donkere plek zoeken, ligt er sneeuw op dan zoek je naar een lichte plek.
Is gewoon een kwestie van contrast tussen al dan niet doorvallend licht van de omgeving.
Is geen broodje aap verhaal.

Henry 18-04-07 21:54:10

@Laurens: het valt me op dat Karin de G. in het logo van ´Op zoek naar het zesde zintuig´, zo vroom de ogen naar de hemel richt, alsof het toch wel allemaal van boven komt...van de regiekamer misschien...? ; )

Jan Willem Nienhuys 18-04-07 20:10:59

@Nanninga

Dus dat bedoelde die gastronix?
Hij schreef over het allereerste stukje dat hij "hier" inkeek. Ik had niet gedacht dat een anoniemerik Thomas Gilovich (zie:

http://www.psych.cornell.edu/people/Faculty/tdg1.html

voor een gewichtigdoenerige schoolkrantjesscribent zou uitmaken.Laurens 18-04-07 10:47:46

Maargoed, hebben jullie je ook allemaal zo geweldig geërgerd aan die Karin die het programma presenteerde? Wat een domme doos! Ze gaf voortdurend van alles weg. Hoe moeilijk is het om een objectieve rol in te nemen tijdens zo'n programma? Zelfs dat kan ze niet. Ik vraag me af of ze opzettelijk geïnstrueerd was om de boel een beetje te helpen, of dat ze gewoon verschrikkelijk dom is. Of allebei. Wat denken jullie?

Bloed onder de nagels, dat mens.

Henry 18-04-07 09:26:42

@Gastronic: zo te horen beschik jij wel over een wetenschappelijke basiskennis. Dan moet het voor jou niet zo moeilijk zijn jouw mening hier eens neer te zetten over de presentatie van het Zesde Zintuig door de KRO. Want daar ging dit forum over eigenlijk.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies