Suzanne 21-09-15 21:32:39

Dit was mijn tweede keer in het voorhuis en heb direct voor een derde keer geboekt!Onvoorstelbaar mooie, stille en unieke plek! Heerlijk en ruim huis! Omgeven door weilanden en bos, zeer weids uitzicht en prachtige grote tuin, waar je heerlijk in ligstoelen kan genieten. Ook staat er een picknick tafel.Veel privacy.Complete rust.Achter het huis kun je direct starten met verschillende wandelingen op het bijzondere landgoed Vilsteren. . Ook een schitterend gebied om te fietsen (fietsen kun je laten bezorgen door fietsenwinkel Brunink, Ommen). In het huis liggen allerlei boekjes en kaarten klaar om de omgeving te ontdekken.Ook kregen wij erg leuke tips van Barbara Cremers, de eigenaresse van de boerderij. Buitengewoon aardige en behulpzame gastvrouw, waar je altijd voor een vraag terecht kan.Veel fijne plekken om lekker koffie te drinken, lunchen/dineren. O.a..herberg de Klomp, heel schuin tegenover!, Hotel Mooirivier, erg mooi terras aan de rivier de Vecht (5 minuutjes fietsen), Herberg de witte gans in Heino. Kortom wij blijven terugkomen, wat een heerlijke ontspannen vakantie!Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!SuzanneM van Maanen-van Dijk 14-05-15 21:46:50


Wij (3 generaties) hadden een heerlijke tijd in het voorhuis
van boerderij erve Ziegers. De prachtige natuur, ruimte en rust verkwikten ons
zeer. We zijn
echt verliefd geworden op deze plek. Daarbij was het voorhuis
zeer comfortabel ingericht. Alles was er! Zeer royaal . Verder van alle gemakken
voorzien. We hebben heerlijk gedineerd bij de Witte Gans en idyllisch geluncht
op het heerlijke terras van hotel Mooi Rivier. Helaas was herberg de Klomp
gesloten,
anders hadden wij zeker daar ontbeten, en misschien ook wel
gedineerd. We komen hier zeker een keer terug. Het gebied Salland biedt zoveel
groen en is
zo stil. Fijn om er te fietsen en te wandelen of zomaar achter
de boerderij te zitten en te genieten van de koeien en het uitzicht. Veel dank
aan de familie
Creemers voor hun royale gastvrijheid. Privacy is zeker
gewaarborgd bij hen. Tot ziens en vriendelijke groet. M. van Maanen-van
Dijk.

Kees 15-12-14 21:01:58

Er was een verjaardag te vieren: Oma Jans vierde haar 75ste verjaardag. Een hele prestatie. Dit moest gevierd worden en wat is er mooier dan een mooie omgeving, het Voorhuis bijvoorbeeld. Een comfortabele verblijfplaats voor ons 6 personen. Prachtig gelegen met het bos voor de deur. In Vilsteren kan je goed eten, en ook een kok aan huis mogelijk. Perfect! Al met al een zeer geslaagd weekeinde. Voor herhaling vatbaar? Wie weet!
Kees.

Henk en Aafke 08-09-14 18:43:54

Het was heerlijk toeven in het prachtige voorhuis. Wij hebben genoten van het mooie uitzicht vanuit de tuin. Echt een plek om tot rust te komen.
In de (directe) omgeving zijn er heel mooie wandelingen en fietstochten te maken.
Barbara, hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Maarten Bordewijk 25-06-14 23:31:09

Barbara,
Bedankt voor het verblijf. Ik heb er van genoten al was het wat kort! Ik kom graag weer eens terug! Vilsteren is een heerlijk oord.
Groet,
Maarten Bordewijk

Jeroen 06-11-13 13:12:13

Oh jeetje mina! Wat hebben wij enorm verschrikkelijk genoten van dit heerlijke huis, het superlekkere najaarsweer en de fantastische sfeer van deze bijzondere plek! Dat Vilsteren supermooi is, dat wisten we al, maar dat het vanuit dit luxe, knusse Voorhuis zelfs nog mooier wordt, is een nieuwe ervaring. Echt genieten zo, we komen binnenkort vast nog een keer terug want dit smaakt naar meer!Lieve groet, Jeroen en MariekeP.S.: bedankt voor de wijn en vers geplukte bloemetjes, heel gastvrij!

Jan en Ineke 15-12-12 16:18:18

Als 400ste gasten-gezelschap was de ontvangst en het welkom hartverwarmend. Heerlijk van het taartje gesmuld. Wij hebben een reuze fijne, ontspannen en plezierige week beleefd met ons gezin. De nostalgie in deze boerderijwoning, heerlijk genieten, evenals de prachtige omgeving, de rust, mooi wandelgebied. Al met al voor herhaling vatbaar! Lieve mensen heel veel dank, Hartelijke groet.

Anke en Jan 30-09-12 17:08:29

De stilte, de rust, en de omgeving, de hartelijke ontvangst, het leuke verblijf met heerlijke bedden, lekkere grote keuken, dito kamer, je voelt je er meteen thuis. Prachtig omgeving, veel wandel en fietsplezier. Echt een aanrader om even lekker bij te tanken.

Nel en Toon 04-09-12 12:59:44

Beste Barbara en Bas,

Het is hier helemaal geweldig. Omgeving super, huisje super. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan wat langer. We staan versteld van het onderhoud van de gebouwen en tuinen in het dorp. Met het wapen van Landgoed Vilsteren geschilderd in de luiken van de boerderijen doet het me denken aan Haarzuilens. Heel veel geluk toegewenst.

Nel en Toon

Johan B. 04-06-12 12:29:20

Van attente ontvangst t/m zonnig vertrek: fantastisch oftewel van a tot z een 10. Zelfs het perfecte weer was door jullie goed geregeld. Het huis, de stilte, de omgeving, het uitzicht: kortom het gehele alfabet schiet te kort. Fietsen, de Klomp en veel rustig lezen, jammer dat de koekoek en de specht de rust verstoren....Bedankt en tot heel snel, Johan.

1 2
Zoeken