Bas en Annemarie 16-03-12 14:20:28

We hebben genoten van het ruime, gezellige huis met fantastisch uitzicht, lekkere bedden en de rust op en rond het erf. Wandelen is hier een verademing.Zoals gezegd: Erve Ziegers staat op ons lijstje van accomodaties die we zeker nog eens zullen aandoen!Marc en Anne

Marieke 12-03-12 09:41:34

Wij hebben genoten! Met zes vriendinnen past het prima in dit prachtige huis. Heerlijke sfeer, het schilderij zegt het goed: lekker lui, niets moet. Fijne bedden, heerlijke wijn en prachtige natuur. Wij hebben besloten dat we nog een terugkomen. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en het fijne huis!Groetjes, Marieke

Anke 25-01-12 14:01:50

Op het laatste moment deze schitterende boerderij nog gevonden dankzij een annulering. Wat een geluk! Het was onze eerste vakantie met z'n drietjes. En in plaats van verre wereldreizen ga je dan opeens op vakantie in eigen land. Wat kan dat heerlijk zijn! Het is een prachtige plek en een super leuk huisje. Wat een rust. Voor ons onvergetelijk. Over 30 jaar weten we nog dat we hier gefietst hebben met die kleine van twee maanden in de draagzak.Bedankt!

Jan en Ria Kroon 17-09-11 14:46:08

Hallo Barbara,
Genoten van sfeervol ingericht huisje, heerlijk bed en verrukkelijk ontbijt (3 x buiten !!). Omgeving is de moeite waard: 2 dagen verkennen op fiets en te voet is niet genoeg, dus we komen terug !
We hebben heerlijk gegeten bij Herberg De Klomp en ook een bezoekje aan Zwolle is voor herhaling vatbaar.
Kortom, ook de volgende keer zullen we ons niet vervelen. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en tot ziens !

Miep van Leeuwen 14-08-11 23:05:54

Beste Barbara en Bas,
Erg genoten van een verblijf in het bakhuis! Prachtig huisje, praktisch en mooi ingericht. Heerlijk rustig in een prachtige omgeving waar ik volop heb genoten van de natuur en de historie. Echt een aanrader om hier een paar dagen op adem te komen! Het ontbijt kan ik niets over zeggen want daar heb ik zelf voor gezorgd maar het contact was erg pleziering.
Een hartelijke groet, Miep van Leeuwen.

Peter en Ineke van Mens 15-05-11 16:32:58Beste Barbara en Bas;

Met z’n vieren hebben we enorm genoten van jullie bijzondere
bed & breakfast.

Het “voorhuis” is schitterend, gezellig ingericht en zéér
comfortabel met een prachtig “vergezicht” over de landerijen. Salland is, qua
natuur, een heel mooi gebied en wat ons opviel is “de rust” die wij op de
plekken waar we waren aantroffen. Het was heerlijk om bij jullie te gast te
zijn en jullie locatie kunnen we absoluut aan iedereen aanbevelen. We zullen
ook zeker nog een keer met familie of vrienden terugkomen.

Groet uit Nijmegen. Peter en Ineke van Mens

Anniek 22-04-11 19:04:49

Voor de 3e keer hebben wij kunnen genieten van alle B's op Erve Ziegers. De 1e B is natuurlijk voor Barbara en haar gastvrije ontvangst. Buitengewoon!De 2e is voor het overnachten, het Bed, eenmaal in het Voorhuis en twee keer in het Bakhuis. En de 3e is voor het bovenstebeste Breakfast, dat Barbara in het Bakhuis kan bezorgen.
Maar het genieten houdt niet op bij de B's. Er is te veel om op te noemen, een landschap dat alles te bieden heeft om heerlijk te wandelen en te fietsen. Dichterbij zonnige en schaduwrijke plekjes in de tuin om lekker in een boek weg te duiken met op de achtergrond slechts het geluid van tevreden herkauwende koeien en een specht, die zijn huiswerk nog niet af heeft. Rust alom.
Ons nog maar net beeïndigde verblijf stond in het teken van een familiereünie. We hadden Voorhuis en Bakhuis in gebruik met ons zessen. Daarbij voegden zich regelmatig twee in de buurt wonende familieleden. De uitstekende geoutilleerde keuken in het Voorhuis was het toneel van veel eetplezier.
We hebben Barbara al toegefluisterd, dat we volgend jaar graag terugkomen!Anniekfenneke 20-04-11 23:47:32

Dag Barbara,

We hadden een heerlijk weekend, vorige week. Wat een bijzondere plek hebben
jullie. Rustgevend,een mooie omgeving met bijzondere wandelingen die inspireren en aanzetten tot overdenken.
En toch, daarnaast, ook de mogelijkheid om dichtbij meer vertier te zoeken en ook de wat meer aardse activiteiten als winkelen en bioscoop te kunnen inplannen.
Het Voorhuis is ontspannen, voorzien van alles wat je nodig hebt en ideaal om
zelf te koken. We hadden het zo leuk! We gingen alle drie bedenken wanneer we
weer zouden kunnen en met wie en hoe lang. Haha, het liefst willen we het als
vaste pied-a-terre.
Je zult ons dus nog wel terugzien. Bedankt voor het willen delen van zo een fijne plek!
Hartelijke groet, Fenneke

1 2
Zoeken