Fam. Duif 15-03-12 07:53:03

Wij zijn in de voorjaarsvakantie een week in dit leuke huis geweest. Het huis is van alle gemakken voorzien en erg gezellig. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. In Eksharat is een piste, maar de lift was overdag niet open. Dan kon je wel fantastisch met de slee de piste af. We hebben een hele fijne week gehad!

fam.R 15-05-11 13:54:21

we hebben echt genoten van de weekjes in dit prachtige huis. wat een rust !! heerlijk!!

Familie Groot 27-05-10 13:23:41

In de zomervakantie twee weken hier geweest, vooral voor kinderen is het prachtig hutten bouwen,fikkie stoken(wel veilig)wij hadden het weer helaas niet mee maar toch genoten van de natuur. Woning is echt zweeds met veel ruimte en speelgelegenheid en ligt aan een rustige doorgaande weg en 10 minuten lopen van de rivier, wij gaan graag nog eens terug naar zweden.

Familie groot

Fam. Habets 26-03-09 14:58:13

Hallo

Wij zijn tijdens de krokusvakantie een week in jullie huis geweest.
Overdag heerlijk naar buiten: skien, wandelen en sleeen en 's avonds in jullie woning, gezellig bij de kachel gelezen, spelletjes gedaan of naar dvd's gekeken.
We hebben 2 keer een pak verse sneeuw gehad in die week.
Zo zouden de winters ook bij ons moeten zijn...
Jullie woning is ons prima bevallen: lekker ruim, van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht.
Kortom, het was een week genieten.
Groetjes van Marit, Lars, Aniek, Hub en José Habets

fam.tobben 17-02-08 16:08:27

heey

wij gaan in de meivakantie naar zweden
toen kwamen we op de site en toen kregen er nog meer zin in
en we verheugen ons op de meivakantie

groetjes fam. tobben

Erik, Ellen, Tristan en Lloyd 29-09-07 22:11:35

Hallo allemaal,

We zijn net terug uit Zweden en een bijzonder leuke tijd gehad. Jullie vakantiewoning was fantastisch en van alle gemakken voorzien. De omgeving is overigens prachtig: bossen, meren en we hebben veel dieren gezien waaronder elanden, vossen, herten, spechten, eekhoorns, slang en zelfs een "verse" berepoot-afdruk.
We hebben veel gedaan zoals: vlot-varen, vissen, wandelen, oslo-bezocht, naar hoogste waterval van zweden geweest (een aanrader!), husky-farm, fiets-rail trolley, kampvuur en picknicken in de tuin, spelen in het winkeltje en het speelhuisje en de leuke boomhutten, kaboutertjes maken ...........
Kortom we hebben genoten van onze vakantie in Zweden (ook onze kids van 1,5 en 3,5 jaar!). Ruud, Monique en de kinderen we willen jullie van harte bedanken voor jullie gastvrijheid en de manier waarop alles keurig was (en is) verzorgd. Jullie vakantiewoning is echt een aanrader om van daaruit heel veel leuke en ontspannen dingen te doen. Groetjes van Erik, Ellen, Tristan en Lloyd uit Lage-Zwaluwe (Noord-Brabant)

mary-anne, ron, noah, bodhy en 08-06-07 13:39:34

Hallo Ruud en Monique,

We zijn nu net een paar weken terug en wat hebben we genoten in jullie huis....mooi, ruim en gezellig vakantiehuis, rust en ruimte, volop natuur, elanden in 't wild gezien (lopend en zwemmend), heel veel gevist, boomhut gebouwd, kanotocht gemaakt, we komen zeker een keer terug...

Irma Meijer 02-12-06 20:48:58

Hoi,
Ik kwam via via hier terecht en las dat jullie huis 7 km van Ekshärad af ligt.
Wij (Frans en Irma) hebben in juni ook een huis gekocht 4 km voor Ekshärad als je vanaf Hagfors komt. Dus misschien komen we elkaar nog eens tegen.Ik vind het een mooie site en wil jullie veel geluk wensen met jullie huis.
Misschien wil je ook eens een kijkje nemen op onze site www.fransenirma.zwedenweb.nl
Med vänliga hälsningar
Irma

John, Nathalie, Robin en Myrth 30-07-06 13:41:13

Wij zijn nu net 1 week weer terug in Nederland en we kijken terug op een heerlijke vakantie in jullie huis! We waren met zijn 9en en er was plek genoeg voor iedereen. We hebben genoten van de prachtige natuur en de rust om ons heen. We hebben veel dingen ondernomen zoals kanöen en een elandensafari (helaas we hebben geen eland gezien en er lopen er toch 30.000). Nog heel veel plezier in jullie huis.
Groetjes van ons allemaal.

Sandra Jaspers 21-05-06 20:33:06

Hallo,
Bedankt voor de uitgebreide info die jullie hebben toegestuurd. We hebben inderdaad nu al vakantievoorpret! Echt handig dat jullie zo'n mooie website hebben. Nu kunnen we iedereen laten zien waar we naartoe gaan in augustus. Groetjes, Sandra Jaspers.


Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies