Robert 01-01-09 10:00:19

Hallo Martin,
Bij wachten op telefoontjes in kader van crisisdienst zit ik nieuwjaarsdag je site te bekijken.
Man wat prachtig, wist wel dat je een fototje maakt, maar zoveel oude zaken. Mis nog een boek met oude bootjes (dat is natuurlijk meer mijn tik) he, al het goeds in 2009 en nog mooie foto avonturen

 Victor Lansink 17-10-08 22:43:24

Hallo Martin;
Bij dat Lemaire-instituut waan je je net in Prypiat bij Tsjernobyl!

Verder is het misschien raadzaam om het bestuur van die Nuborgh-scholengemeenschap te melden dat er nog allerlei archiefmateriaal van hun oud-leerlingen in het oude gebouw rondzwerft en dat ze dat maar eens weg moeten halen voordat het helemaal aan gort gevandaliseerd is daar.

Fijne reportages! Kom regelmatig kijken.

Groet, Victor

 Gerrit de Jong 08-10-08 19:23:33

Ik ben zo vrij geweest om één van uw mooie foto's van hotel Dullemond te gebruiken op een pagina van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.
Dit naar aanleiding van een op 5 oktober gemaakte wandeling waarvan een verslag is gemaakt door één van de deelnemers. Dat verslag wilde ik graag wat illustreren.
Op de pagina verwijs ik naar uw site.
Als u bezwaar heeft zal ik de foto weer verwijderen.


Melvin 17-09-08 14:55:15

Hoi
De foto's zijn echt erg leuk om te bekijken daarom ben ik ook veel op de site om te kijken of je weer ergens bent geweest.
Alleen jammer dat ik je website nu pas heb gevonden want een paar jaar geleden was er bij mij vlak in de buurt een hele nieuwbouw woonwijk onveilig verklaart en werd dus afgebroken.
De huizen daar waren mischien een half jaar ik liep zelf daar veel rond want alles was gewoon nog helemaal nieuw keukens wc's alles zat er nog maar net in.
Het waren ook erge grote huizen maar als je daar liep was het best wel raar dat daar gewoon niemand meer woont.
Maar blijf zo doorgaan met de site want ik zal elke keer weer ik komen kijken.

Gr
Melvin

 Eelco 12-09-08 18:57:36

Hoi Martin,
Als je ooit eens weer in Frankrijk komt, is usines Lambiotte in Premery (ten noorden van Nevers) een geweldige lokatie. Er zijn inmiddels foto's van deze houtskoolfabriek, gesloten in 2002, op het net.
Minder spectaculair: Plastic Auvergne/Sarraizienne in Ris-gare, (ten zuiden van Vichy)gesloten in 2003 Toen ik daar was, werden de machines ingepakt. De plastic slippers,sandalen en laarzen worden inmiddels weer gemaakt onder dezelfde naam door een ander bedrijf
Mooi in Engeland: Stoke on Trent een stad vol flesvormige aardewerkovens, soms op het terrein van een antieke fabriek die nog produceert zoals Burleigh

Oudheid liefhebber 07-09-08 20:33:59

Eerst; complimenten voor je site en je foto's.
Graag wil ik nog even een reactie plaatsen op Hotel Laag-Soeren. Of eigenlijk moet ik zeggen; een reactie op de tekst van The Ghosthunter.
Het klopt dat je op het terrein van het hotel in de gaten wordt gehouden...door de bewoners van de boerderij naast het hotel.
Een spiritueel centrum is er inderdaad ooit geweest...een kilometer achter het hotel in de vorm van een Transcedente Meditatie Centrum.


Francis Collet 24-08-08 18:34:59

Eejjj Urbexer

Mooie site heb je Maar ik heb ff een vraag over die textielfabriek in Gronou waar ligt dat ongeveer? Die wil ik namelijk ook graag fotograferen. Ik woon zelf in Enschede, de enigste die ik daar kende was alleen Eilermark.

Alvast bedankt

schutte 04-08-08 14:28:41

ik zag op google dat iemand het had over een boerderij op deze site op de heemweg in mijn dorp woldendorp
wij zijn daar snachts een keer heen geweest maar die staat all zo lang as ik me kan herinderen leeg maar we hoorden muziek binnen en toen waaren we weezen kijken maar was niemand en een kameraat hoorde iemand praten was snachts maar het is daar niet echt pretig om snachts rond te loopen ze zeggen dat dat de spook boerderij is van woldendorp
maar ik ben vanplan om hem te gaan koopen van de boer en op te knappen
tis een leuk boerderijtje

 Wolf Schouten 21-07-08 22:26:21

Hallo Martijn,

Na een kleine zoektocht op internet kwam ik jouw verhaal en foto's tegen van Kasteel Almere. Een kleine maand voor jou ben ik daar ook binnen geweest. Ik kon gelukkig via het hek op de brug naar binnen glippen omdat de ketting niet goed om de spijlen heen was gelegd. Gezien jouw foto's blijkt dat de ketting in jouw geval wel goed lag, op welke manier ben jij uiteindelijk op het terrein geraakt?

http://wolf.a61.nl/gallery2/v/trips/20080529/

Contact en dergelijke mag via de email.

Patrick 10-07-08 18:18:51

Hallo!

jullie urban eplorers zijn zo welkom bij ons modelbouwers!
Je weet wel, die mensen die de hele dag binnen
zitten en plastic rommel aan elkaar lijmen...
Nee echt, geweldig!
Jouw site is het mooist, klaar.

Patrick

<< < 14 15 16 17 18 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies