joosthaagsma 02-07-08 13:00:03

mijn naam is joost haagsma en ik zag dat je ook hier in groningen verlaten huizen fotografeerd ik heb ooit bij woldendorp aan de heemweg een verlaten heren boerderij gezien misschien een tip om eens te kijken

Joep Feldmann 01-07-08 16:33:53

Hallo Martin,

Heb je laatst gesproken op de NCRS toerrit. Leuke site heb je. Ook bij dat Urban exploring zitten prachtige foto's. Doe zelf regelmatig hetzelfde in Moskou (daar woon ik het grootste gedeelte van mijn tijd). Hier geen gebrek overigens aan oude vervallen gebouwen.

Veel succes!
Groeten, Joep Feldmann

PS. Ben je inmiddels al NCRS lid geworden??

 Victor 25-06-08 18:00:24

Ontzettend 'gave' reportage van kasteel Almere! Spooky!

 dolf 20-06-08 15:36:43

Dag Martin, ik vond je site tijdens zoekwerk voor een Corvette C3 verhaal. Ik ben onder de indruk van je schade verhaal. Heb je voor bij het te maken artikel misschien wat hi-res foto's van de schade en de wedergeboorte?. Dan vermeld ik je auto, je site en je bezigheden in het verhaal.

Met vriendelijke groeten,

Dolf Peeters ( geen Corvette, maar een Oldsmobile Vista Cruiser)

 tim m 16-06-08 15:30:12

misschien een tip voor je in heerlen is een oude politie school helemaal leeg, alleen een ding 't spookt er niet echt vet, want er zou nog een lijk in de kelder van de schietbaan moetten liggen alleen die kelder ligt onder water totaan je knieën
ach jah lator

Tim Hol 26-05-08 21:57:40

Hoi Martin

Mooie verzameling foto's heb op bij een geschoten. Zelf fotografeer ik ook urban locaties en heb ik wat leuke locaties waar jij bent geweest op mijn lijstje staan. Misschien kunnen we als urban freaks wat uitwisselen.
Neem dan contact op met info@timski.nl

Groet

Tim

mark 25-04-08 10:59:34

hee pap

Ik zit nu op school en we mogen doe wat we willen en ik ga jou site nog een keer bekijken.
liefs mark

 Ron 23-03-08 21:09:22

Beste Martin.

Ik zag je reportage over de Leppers Fabriek in Dieren. Ik ben zelf een Dierenaar en heb wat meer informatie over des fabriek.
Leppers is een Duits fietsenonderdelen bedrijf, (vandaar die spatborden en zadels). In Dieren staat de Gazelle fabriek. Gazelle was voor de Oorlog een groot afnemer van Leppers waardoor Leppers besloot een fabriek in Dieren te bouwen. Na de oorlog werd die afname minder. Ergens in de jaren 70 is Gazelle overgenomen door een Brits bedrijf dat ook fietsonderdelen maakt. Sindsdien haalt Gazelle de onderdelen uit Groot Brittannië.
Het bedrijf bestaat nog wel maar veel activiteit is er inderdaad niet te zien.
Hopelijk heb je wat aan deze info!

Groetjes, Ron

 Urbanexploration.nl 08-03-08 17:37:49

Hoi, Martin ik kwam op je site na mate ik informatie zocht over hazard charette en zo te zien hebben wij de zelfde hobby ik had een aantal vragen aan je ik kan namelijk geen informatie vinden goed over hazard charette en nog een paar plaatsen waar ik ook ben geweest die je ook op je site heb en nu was de vraag of ik de informatie alleen de informatie tekst mag gebruiken en wat inkorten en veranderen zo dat het niet het zelfde is en op mijn site mag gebruiken.
Tevens had ik de vraag of je het goed zou vinden als ik de link van jou site op mijn site zou zetten, en misschien zou je het leuk vinden om samen er eens op uit te trekken.
Ik ben mijn site nu aan het vernieuwen een voorbeeld staat op www.patrick007.nl

Ik hoor graag van je,
M.v.g. Patrick Urbanexploration.nl

George & ahsnnsh 17-02-08 01:36:16

Ha die Martin, leuk om wat van je te lezen op de site. Getipt door Co om er eens een kijkje te nemen. Verrast door fotoos van enkele gebouwen in Ede (daar wonen we nu). De school de Brug was vroeder een basis(lagere)school en heette De Graaf Bentinckschool. Op het Enka terrein gaat er nu een woonwijk verrijzen maar de oude gevel en schoorsteen van de fabriek blijven bestaan. Zo ook de panden van de oude gasfabriek, hebben ze eindelijk wat geleerd in Ede nadat ze het oude centrum hebben platgegooid.
Hier alles erg goed, en met jou ook...?
Veel groeten George en Hannah

<< < 15 16 17 18 19 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies