Tom jacobs 12-03-15 02:08:36

Beste WillemGefeliciteerd met het Jubileumjaar Van je KindjeNog steeds Kijk ik steeds weer met veel plezier naar je site..Tot Gauw Tom

Jack Hollemans 24-05-14 11:56:13

Prachtig om deze oude reportagewagen weer te zien met zijn hele verleden. Ik heb nog met de NRU/NOS uitvoering gewerkt. Mijn eerste dienst was naar het Binnenhof. Daar stonden altijd twee wagens: één voor de actualiteiten op Hilversum 1 en de andere voor Hilversum 2. Studio Binnenhof 3 moest nog worden gebouwd. Verder veel kerkdiensten, voetbalwedstrijden en reportages gedaan.Ook bijzonder dat de presentatrice de originele NRU microfoon gebruikt. Mooi dat deze wagen zo goed wordt bewaard.

Wim Hohage 07-05-14 16:31:41

Mooie site, maar voor mij werkzaam geweest op de vertaalafdeling te weinig bekenden. Veel mensen ken ik van naam en met een aantal heb ik ook samengewerkt. Complimenten!!!Wim Hohage


Reactie:
Dankjewel, Wim

Gert Zuijdgeest 13-01-14 11:59:15

Op 2 januari 2014 overleed freelance geluidsman Arend Jan Dimmendaal. Ik heb hem eind november voor het laatst gesproken en hem beloofd dat ik doormiddelvan deze website al onze collega's na zijn sterven op de hoogte zou brengen van dit verdrietige nieuws. Bij deze.Gert Zuijdgeest (cameraman)


Reactie:
Dag Gert,

Bedankt voor je bijzondere bericht. Gecondoleerd.

Willem, webmaster.

René de Hond 08-12-13 16:26:18

Beste Willem ik ben erg geschrokken van het overlijdens bericht van Jan Mulder, hij was mijn Geluidsvader, zeker in de tijd dat bekend werd dat mijn vrouw Joke manisch depressief was, ik heb toen veel aan hem gehad en wij konden daar samen goed over spreken.Een heel gemis, maar wij zullen hem niet vergeten.
René.

Joop van As 10-10-13 22:18:16

Ik zal me even voorstellen, ik ben Joop van As en heb helaas nooit gewerkt voor radio en tv maar wel altijd erg veel belangstelling voor alles wat er mee te maken had en heeft. Nu zag ik een foto van trein 13 staan in helaas nieuwe kleuren van die tijd, maar als jongentje van 8 jaar was ik al te vinden bij de schouwburg in Apeldoorn waar dan die grote grijze wagens stonden zelfs de zwart-wit wagens kan ik me nog goed herinneren.Toen deze kleuren wagens kwamen er ze stonden weer eens bij de schouwburg of Grote kerk of Deventer ijsbaan dan kende ze me al wel een beetje en mocht ik er ook in kijken en mocht zelfs een keer binnen een camera vasthouden(LDK 3) geloof ik. 2 kleuren grijs zoals ze toen waren en met mooie vergroomde sierdoppen toen nog wel maakte deze wagens voor mij heel bijzonder.Als kind droomde ik al ooit eens met een dergelijke wagen te mogen rijden van lokatie naar lokatie, maar helaas het is er nooit van gekomen

Peter Rubens 12-07-13 19:09:20

Vandaag zag ik de naam Ineke Werneri op uw site en ik herinner me dat ik zo'n 40 jaar geleden mijn hotelloopbaan begon in het Doelen Hotel in Amsterdam waar naar ik meen ik ook Ineke Wernerie toen heb ontmoet die daar met een filmcrew aanwezig was.Mooie herinneringen !! Zelf ben ik niet verder gekomen dan figurant en hoop Ineke nog eens te ontmoeten wie weet bij de opnames van de bioscoopfilm TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON waarvoor ik heb gesolliciteerd voor een figurantenrol. Het ga je goed Ineke ! hartelijke groet van Peter


Reactie:
Beste Peter,

Ik leerde Ineke begin jaren '90 kennen in de Panda Studio's in Amsterdam bij diverse komedies. Dat was altijd lekker smullen bij haar (en soms haar zuster).

Ik heb geen contact meer met haar, maar ik hoop, dat zij je bericht ooit zal lezen.

Groet van Willem

Wim van den Broek 10-04-13 10:07:16

Wat een leuk initiatief deze site en wat jammer dat ik het nu pas gevonden heb. Maar ja, de drukte van ons werk destijds is bij mij chronisch geworden. Ik ben nog altijd actief zend amateur en op de donderdagen meestal actief als telegrafist van dienst in het Aviodrome te Lelystad. En voor wie me zoekt: het enige huis in Voorthuizen met een antennemast !

Groet van Wim van den Broek, oud- Hoofd Beeld Technicus.


Reactie:
Dag Wim,

Beter laat dan ooit

Groet van Willem Kroon (we hebben in 1987/88 nog samengewerkt, jij als OPL, ik als aankomend shadertje )

Barteld 24-08-12 00:36:28

Beste Willem,

Weer genoten van het ouderwetse steekwerk bij het filmpje van jouw laatste klus vanuit studio Plantage, ik denk met recht de meest inspirerende omgeving!

Groetjes,

Barteld


Reactie:
Ja, er gaat niets boven een ouderwets D & H steekveld, haha

We hebben er goeie herinneringen aan; aan de door jou ontworpen installatie van Studio Plantage!

Groet van Willem

Willem 02-07-12 08:12:17

Ik heb de tekst van foto 2187 aangepast. Bedankt!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!