Wil Sistermans 26-05-13 17:37:38

Ik heb je truck onder windows 8 prof. 64 bits geprobeerd. Dit werkt!
De integratie in Office 2010 gaat niet helemaal naar wens. De macro wordt wel geplaatst, maar geblokkeerd. Ook als in het beveiligingscentrum de instelling op "alle makros toestaan" wordt gezet. Het is een minpuntje maar hier valt mee te leven.

wilbert 28-11-10 18:32:55

Napoleon heeft wel het eea uit Egypte meegenomen maar moest dit afstaan aan de Engelsen. De grote roof begon echter later toen de reisverslagen werden gepubliceerd. Het waren toen voornamelijk Italianen, Engelsen en ook Fransen. Dus wat je schreef was onjuist.


Reactie:
Voor zover ik weet werd de Leidse collectie na lang onderhandelen in 1828 gekocht van de Franse koopman Jean d'Anasty, en is die daarvoor niet in Britse handen geweest.

Henny 15-11-10 14:48:44

Hai Tjan en partner,


Jullie zitten nu in Egypte op de nijl. Bedenk dat het water rondom jullie boot gekomn is van heel ver weg, uit het centrum van Afrika.( het Victoriameer) Ik heb er net gestaan, nee niet gevaren, ook niet met mijn hand erdoor, want ik moest insecten wegslaan.

VEEL pLEZIER samen en geniet van deze ongetwijfeld onvergetelijke reis!!

Tot gauw

HennyKenia

nikita 25-09-09 10:20:38

ge moogt trots zijn op u blog van marco : - s !!
me wou houde gij u bezig seg

Elise 22-04-09 21:47:47

Heeft Eddy nog nooit van een "column" gehoord of zo? Leuk stukje over Nico Dijkshoorn deze week.

Eddy 22-04-09 17:36:41

over één woordje? Fijn om dit soort zaken te bagatellieseren om te camoufleren dat je uit je nek lult. Dat je inderdaad geen idee hebt waar je over schrijft. Om puur uit frustratie negatief over mensen / zaken te schrijven zonder dat je je echt verdiept in de zaken. Dus Tjanny, ik ben niet degene die loopt te zeiken, dat ben jij...


Reactie:
Dank je wel, Ed, voor deze wederom uiterst opbouwende bijdrage. 'Gedanst' is inderdaad één woordje, daar kan ik niet veel meer van maken. En 91 voorstellingen zijn 91 voorstellingen. Dat vind ik heel erg weinig: in één jaar, op drie podia, zeker gezien de hoeveelheid gemeenschapsgeld dat er in SCL wordt gepompt - maar goed, dat schreef ik in mijn column al. Blijkbaar was het zeer essentieel voor je dat dat geen dansvoorstellingen betreft, nou prima, jij je zin.

Ik kijk nu alweer uit naar je volgende reactie. Ik zou het op prijs stellen als je je daarin niet opnieuw van schuttingtaal zou willen bedienen (in een gastenboek ben je te gast, gedraag je dan ook zo). Zou je indien mogelijk dan ook aan willen geven welk gedeelte van je reactie ik precies serieus moet nemen, voor ik weer aan het 'bagatelliseren' sla. En dan nog een tip: als mijn stukjes je niet bevallen, lees ze dan gewoon niet - dat is een stuk minder frustrerend. Want wat dat betreft vind ik het knap dat je mijn drijfveren meent te herkennen en te kunnen benoemen. Het zal wel iets met projectie te maken hebben...

Ed 09-04-09 15:26:25

Leuk wel om te zien dat Tjanny wederom schrijft over zaken waar hij inderdaad geen reet verstand van heeft. "Ik probeer mijn mening altijd zoveel mogelijk te funderen." En dan schrijft hij over de stadsgehoorzaal: "op meer dan één podium tegelijk wordt gezongen, gedanst of gemusiceerd"... op dat podium wordt niet gedanst, nooit geweest ook overigens.
Wel leuk om te zien dat hij een mening heeft over een bedrijf dat 3 jaar lang inkomstenloos heeft overleefd, lekker afkraken!!!
Heerlijk al mijn medeburgers die zo lopen te zeiken over iets wat eindelijk mooi is en wordt afgemaakt in Leiden. kniesoor inderdaad hahahaa


Reactie:
In de Stadsgehoorzaal zijn musicals te zien geweest waarin wel degelijk gedanst werd. Dus, Eddy, wie loopt hier nu te zeiken over om precies te zijn één enkel woordje?

Pen 17-07-08 10:22:47

Rembrandtdoeken prachtig gefotografeerd.

Gaat je niet aan 13-11-07 11:21:30

Jammer dat Tjan over dingen schrijft waar hij geen reet verstand van heeft zoals bv muziek


Reactie:
Fijne reactie, 'Gaat je niet aan'! Ik heb geen idee waar je op doelt, maar ik vermoed dat we ergens verschillende meningen over hebben. Ik probeer mijn mening altijd zoveel mogelijk te funderen. Zeker als het om muziek gaat ben ik ervan overtuigd dat ik daar veel meer kaas van gegeten heb dan jij in deze even zinloze als overbodige reactie nu doet vermoeden. Laat me raden: speel je in Sjako?

R 21-05-07 18:12:49

hallo,

ik zit op 5 vwo en ik moet een verslag schrijven over de schreeuwstorm van youp van het hek. nu zag ik op deze site een leuk artikeltje staan.ik ben helaas niet naar de voorstelling kunnen gaan.maar zou iemand mij aub kunnen vertellen wat het slot van deze voorstelling was(er was iets met zijn dochter)
alvast bedankt
groetjes

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies