Mathilde 20-05-07 15:32:05

Tjan,

Inderdaad een hoogtepunt in dusty Haarlem 5 mei jl., het optreden van Paul Carrack,helemaal met je eens.

groet.

Judith 07-12-06 14:44:53

Wow! Mooie foto's zeg!
Ik dacht dat ik alle doeken wel gezien had, maar niets is minder waar. Gelukkig is het jaar nog niet voorbij.

Tjan zelf 18-08-06 15:23:08

Nogmaals een verzoek aan alle Laura Pausini-fans die ik in maart met een bijzinnetje gekrenkt schijn te hebben: reacties zijn welkom onder de betreffende bijdrage, en NIET in dit gastenboek. Grazie mille!

Laura 17-08-06 20:59:54

Hello

From my dutch fans I've heard that you were talking about me. That you've said that I do not sing with emotion. Only people who know me and my music can judge that.


Reactie:
Nou, als Laura het zelf zegt (met haar Nederlandse ip-nummer dat toevalligerwijs nog hetzelfde is als dat van Tessa ook) dan moet het wel waar zijn. Tjan gaat morgen gelijk alle cd's van haar kopen... Verdere fantalk graag onder het betreffende artikeltje (dat overigens niet over Pausini maar over Borsato ging). Na dit berichtje binnengekomen Pausini-reacties in dit gastenboek zullen worden verwijderd.

DISCUSSIE GESLOTEN (en voor Laura: la discussione ha chiuso!)

Daniela 17-08-06 20:50:12

En ik sluit me helemaal aan bij de andere Laura fans hier.
Het is echt niet zo dat we niet tegen commentaar over Laura kunnen, smaken verschillen inderdaad en Laura heeft vast dingen die andere mensen niet aanspreken.
Maar dat ze zonder emotie zingt is echt gewoon het meest stompzinnige wat ik ooit heb gehoord. Ik ken werkelijk niemand die zo'n emotionele en bijzondere concerten geeft als Laura. Kun je Italiaans? Verdiep je eens in de teksen en ga de eerst volgende keer naar een live optreden van Laura. Dan zul ze zien hoe goed ze met power en emotie tegelijk kan zingen.

Tessa 17-08-06 20:30:41

Tjan waarom praat je over jezelf als derde persoon?

En eerst zingt ze niet met emotie en nou is het weer te Power Full... Make up your mind.

Wat ik bedoelde met Full Power was de emotie die van haar af straalt dus of je hebt mij niet begrepen of je spreekt jezelf behoorlijk tegen.

Volgens mij weet jij echt niet waar je over praat. Nogmaals ga eerst eens kijken naar hoe Laura live zingt voor je zo een oordeel in een bericht zet.


Reactie:
Nee, ik spreek mezelf niet tegen. In de betreffende passage zeg ik dat Borsato in dit duet hard zingt en daardoor geen emotie weet over te brengen - en dat specifieke fenomeen vergelijk ik met de manier van zingen van jullie idool. Ook zij zingt inderdaad altijd full power, waardoor het overbrengen van emotie lastig wordt. Vibratie, valse lucht, volumeverschillen - ik hoor het niet bij Pausini. Maar dat ligt ongetwijfeld aan mij: 37.000 Pausini-fans can't be wrong!

Anneloes 17-08-06 20:08:02

Hier nog een lid van de Laura Pausini Fanclub,maak van die drie leden trouwens maar 37.000 leden.

Als er iemand is die met emotie zingt dan is het Laura wel! Marco Borstato zingt emotioneel? Knap om met zoveel emotie te zingen als je liedjes steelt van bijvoorbeeld Ricardo Cocciante. Als je een beetje emotie laat zien schrijf je ten eerste je liedjes zelf,zoals Laura Pausini. Dat zij met emotie zingt kan niemand ontkennen. Dus ook al is het niet jouw smaak, leg de schuld dan niet gelijk bij haar neer dat ZIJ geen emotie heeft.
Grazie

Ciao!

IK 17-08-06 16:34:41

wij zijn het helemaal met dyonne eens


Reactie:
Wat leuk, krijgt Tjan op basis van een berichtje uit maart vandaag opeens alle drie de leden van de Laura Pausini-fanclub op bezoek...! Smaken verschillen, gelukkig. En jullie standpunt is me volkomen duidelijk.

Tessa 17-08-06 16:16:21

Dat jij iets niet mooi vind is nog geen reden om het een sydroom te noemen. Daarbij is wat er word gezegt in de reactie op Dyonne* dat Laura geen variatie brengt in volume, stemgeluid, en lucht totaal niet waar.
Laura is een van de weinige artiesten tegenwoordig die nog weet wat voor bereik ze heeft met haar stem. Die zij live kan toepassen. Zij brengt meerdere malen variatie aan in haar stem volume alleen als je haar style niet kent kun je daar niet bepaalt over oordelen. Misschien is mr Tjan 1 x naar een concert geweest? Overigens geloof ik dat niet. Maar probeer het eens kijk een hoe Laura Live is FULL POWER. En dan nog emotie. Emotie zit niet alleen in de stem maar ook in het gezegt de bewegingen die een artiest maakt tijdens het zingen.
Hoe vaak zie je het gebeuren dat een artiest zoveel emotie heeft dat de tranen letterlijk over de wangen rollen? Niet vaak... ga eens kijken hoe Laura come se non fosse stato mai amore zingt... full power en tranen

* Noot van Tjan: de reactie van Dyonne is op haar verzoek verwijderd (8 juni 2009)


Reactie:
Mooi betoog, maar je hebt Tjan niet kunnen overtuigen. Juist dat FULL POWER is een beetje mijn probleem...

quidam 17-08-06 15:43:49

Ik heb genoten van je foto's...je hebt er lang voor door de stad moeten wandelen. Unieke foto's!

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies