mariska 15-04-12 15:46:00

Hoi Ed,
Gisteren de stifado gemaakt in de slowcooker. Het was heerlijk!! Bedankt.

 Fons 04-02-12 19:28:39

Beste Ed
Ik probeer de Tiroolse zuurkool met varkensreepjes te maken. Ik heb nu alles in gereedheid gebracht om de "pot te bereiden", maar er blijft bij mij iets over.
Bij de ingredienten staat een blikje tomatenpuree (70 gr) maar dat is in de bereiding van het recept nergens terug te vinden. Waar, en wanneer gebruik ik deze tomatenpuree?

 Nienke 21-01-12 00:28:14

Goedenavond,

Ik ben erg geïntrigeerd door uw cointreaubonbons:
Doe de suiker en het eigeel in een schaal en klop het schuimig.
Kook de room al roerend op.
Smelt de couverture.
Meng het suiker-eimengsel door de room en laat het al roerend 3 minuten
koken.
Neem de pan van het vuur en meng er de couverture door.
Breng op smaak met Cointreau.
Maak van deze massa bolletjes (of andere vormen) en laat die goed afkoelen.
Dompel ze dan in de gesmolten couverture (plm. 29┬║C.).Ik heb echter twee vragen over de couverture
1. Hoeveel procent cacao zou deze chocolade idealiter bevatten? 75%?2. Hoeveel (250 gram? een kwart?) couverture van het totaal van de gesmolten chocolade moet aan het suiker-eimengsel worden toegevoegd?
Alvast bedankt!
Nienke



Barcelona

jan 16-01-12 23:34:43

mijn kipfilet wordt niet bruin in de elektrische oven hoe los ik dit op

F. Flammang 12-01-12 14:00:27

Beste Ed,
Graag wil ik weten wat de lekkerste roti-vellen zijn en hoe die heet, zodat ik het in de toko hier kan vragen.
Dank voor je hulp. Groeten van Floor.

 laura 11-01-12 16:36:49

hallo ik heb een spreekbeurt van duitsland en ik moet nationale gerechten vinden kan iemand me helpen

A.westendorp 30-12-11 19:07:55

ik heb een vraagje
sinds kort heb ik eindelijk een klein model romertopf gekregen
alleen heb ik een magnetronoven dus deze kan ik niet koud aanzetten ik bak en verwarm er alles in zoals in een gewone oven als ik een cake bak b.v stel ik deze in op 160 graden en bak de cake een uur
dus hoe doe ik dat als ik de romertopf er in zet
hopelijk geeft u mij raad
alvast Hartelijk Bedankt

Ellen 27-12-11 13:12:43

Ik overal zoeken voor het recept van soort van kokosdrank met vruchtjes...en bij Ed gevonden! Dank! Ik zet je site gelijk onder mijn favorieten.
Groetjes,
Ellen

ad 27-12-11 12:48:09

Dank je wel voor het recept van de rundervinken. Ik heb zelf gehakt gekruid met gehaktkruiden van de AH en de helft ervan omwikkeld met runderrookvlees en de andere helft met peperrosbief. Vooral de laatste versie viel erg in de smaak. Dank er voor.

Riet 20-12-11 17:36:27

L.S.
Wat is het lekkerste beleg voor op het Kletzenbrot?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies