Hallo Ed,
Heb de Gehaktschotel met Aardappelen en Tomaat gemaakt, Errug goed!! Ga er de volgende keer is Pimenton de la Vera (gerookte-) ipv gewoon paprikapoeder in verwerken.
Aarti11-08-11 00:09:51
Hey, ik had babi ketjap gekookt en het was echt heerlijk, ook op brood. Bedankt en ga zo door.
Selamat Makan11-07-11 03:03:45
Jou indonesische recepten komen gewoon recht streeks uit het kook book selamat makan van Rieka Wattimena van restaurant Merpatis in Blaricum.
Vraag me af of dat plagiaat is whahahahah
Ria23-06-11 20:28:32
Ik zit tekijken naar een monchoutaart voor een grote springvorm.
Lees ik bij jouw recept van Monchou taart 1 alles door staat er onderaan Ingrediënten voor 4 personen.
Wat bedoel je daar mee moet dit 14 soms zijn??
Ben benieuwd naar je antwoord.
Yoreen20-06-11 12:44:08
Hi Ed,
Ik kom niet uitgekeken op je site en heb al heel wat ideetjes opgedaan..
Bij het recept 'sambal boontjes goreng' moeten de sperziebonen eerst gekookt worden neem ik aan, of pruttelen die gaar wanneer alles in de wok zit?
groetje Yoreen
Franklin04-06-11 15:42:28
Een verrassende website over eten en drinken !
Goede, duidelijke beschrijvingen, en .............lekker.
Bedankt Ed.
Luciano17-05-11 10:52:46
Gemengde sla met ZALM ! Valt niet onder de noemer vegetarische gerechten !
karel18-04-11 22:45:07
Hoi Ed,
De bami a la ed was verukkelijk goeie tip!!!!
ps heb je ook een kook boek??
Groeten karel
Jan14-04-11 06:58:50
Hallo inde ingrediëntenlijst van de zuurkool met kip (surinaamse recepten) staat zuurkool maar in jou recept (bereiding ervan) staat niet bij op welk moment je de zuurkool toe moet toevoegen sterker nog er staat niet eens zuurkool bij.
Herma05-04-11 19:26:40
Onlangs heb ik een oude romertopf op de kop getikt. Ik ben er blij mee en wil er gauw mee aan de slag .Alleen is hij erg vuil. Vet en ingebakken etensresten. Dit gaat er niet zomaar af met een sopje.Hoe mag/kan ik dit schoonmaken.