Jos de Ruijter 05-11-11 20:16:02

Hallo Willem

Vanavond met veel belangstelling je home page gelezen en ik moet zeggen het ziet er goed uit.

Ben als verslaafde RNI fanaat nog altijd opzoek naar materiaal uit de zeezendertijd.

Mooie foto's uit de goede oude tijd.

Tevens zou ik je willen vragen of het mogelijk is om een aantal 3 om 3 programma's die jij op radio Monique hebt gepresenteerd te kunnnnen downloaden.

Eigenlijk zou ik alle programma's van je lijst wel willen downloaden maar ja dat zal wel niet gaan.

Ik wens je verder veel succes met je home page en zou zeggen "keep the dream alive"

Groeten uit Oldenzaal

Jos de Ruijter

H. Zwaan 05-11-11 20:13:54

Hoi Wim,

Dank voor het openingsuur van Radio Delmare, ik zit er nu van te genieten.

Ik heb tot nu toe alles gedownload wat je op je site hebt gezet, ook b.v. baken 16. Zelf ben ik inmiddels veertig geworden vorige maand dus al een aardige oude zak.

In mijn tienertijd luisterde ik naar stations als Mi Amigo, Caroline en ik heb ook geluisterd naar Radio Delmare, ik woon in Leiden dus daar was Delmare goed te ontvangen in die dagen, het leuke is dat ze een reclame spot hadden van de Leidse Fles (nooit van gehoord).

Toen ik in de jaren tachtig op mezelf ging wonen was Radio Monique het station waar ik naar luisterde, ik baalde dan ook behoorlijk toen de mast op de Ross naar beneden kwam.

Ik blijf je site volgen,

Groetjes, Henny Zwaan.

Eric 05-11-11 20:12:44

Hallo Wim, Ik volg al enige tijd met regelmaat je site. Ik ben van mening dat het een heel leuke site is. Well done !! Je programma's download ik allemaal en de verzameling wordt al aardig wat. Bij het klussen hier draai ik altijd wel wat zeezender'spul'. Ach zo worden we allemaal oude knarren. Weet je van de programma;s die je nu aanbiedt (en hebt aangeboden) ook nog de datums en tijden. Soms haal ik wel een tijd of een deel van de datum uit de uitzending maar helaas niet alles. Alvast heel hartelijk dank voor een reactie. PS MIchelle en Stan heb ik ooit eens ontmoet in Playa verders heb ik behalve luisteren geen history op het zeezendervlak (oh ja een keer met een schip rondom de 3 schepen en het REM eiland gevaren ergens in 1974 denk ik) groeten Eric

Carel 05-11-11 20:11:19

Hoi Wim
Beetje serven op web ...kom je site tegen. Leuk! Grappig is het om een paar foto's tegen te komen uit de Keistad FM periode. Had zelf niets meer.
Groet,
Carel Andriessen

Ben 05-11-11 20:07:07

Terwijl ik naar compleet iets anders aan het zoeken was op Internet, kwam ik terecht bij jouw site.
In '88 ben ik destijds via Roulette naar Keistad gekomen en helaas heb ik daar helemaal niets meer van, terwijl ik toch dagelijks programma deed. Na de Keistad periode hebben we het nog gehad over een nieuwe zender in Amersfoort en Sigma 100 ergens in het noorden van het land. Op een jinglepakket na, is daar geloof ik ook niets meer van terecht gekomen. Mocht je trouwens nog iets hebben van mij uit de Keistad periode, dan hou ik me aanbevolen. Ook als je nog oude foto's hebt, daar ben ik ook altijd voorin.
Inmiddels ben ik via diverse stations, o.a. Keizerstad 97.7 en Midland FM, druk doende om m'n eigen zender op te zetten. Alle contacten met de oude Keistad crew zijn helaas in de loop van de tijd verloren gegaan. Hans Sanders sprak ik nog wel eens in mijn Midland tijd, omdat hij dat in Zeist nog net kon ontvangen.

Ronny 05-11-11 20:05:36

Hoi Wim, ik ben een Belgische bezoeker van jouw site. Eerst en vooral wil ik zeggen dat deze site zeer toegankelijk is voor
visueel gehandicapten; Een brailleleesregel, schermuitleesprogramma en een spraaksynthesizer maken dat ik flink kan rondstruinen op jou pagina en dat is op veel pagina's wel eens anders. Verder heb ik al veel plezier gehad aan de opnames van Radio Mi Amigo. Bedankt voor de belangeloze moeite die jij aan de dag legt voor al de zeezenderfans. Groetjes, Ronny.

Hyclo 05-11-11 20:04:52

Hallo Wim, Ik ben al jaren op zoek naar de documantaire "Zenders op woelig water". De combinatie van fragmenten met bijbehorend commentaar en vooral het geluid van de branding er tussen door vind ik zo gaaf. Ik heb de documantaire in de jaren 70 op een plaatselijke amateurzender gehoord. Ik ben alleen een beetje in de bonen over wat precies wat is; Ik zag op diverse sites deze documantaire genoemd met jaartal 1974. Komt dit overeen met item 256 van jouw site? Dit zou dan alleen over Veronica gaan. Ik heb toen ook een gedeelte gehoord over de periode van zeezenders na 1974. Ook met fragmenten, aan elkaar gepraat door een mannenstem met het geluid van de branding. Is dit soms item 267? Als dit zo is dan zou ik het erg op prijs stellen als je deze items ter beschikking zou stellen voor download. Bij voorbaat dank, Hylco Buma

Peter 05-11-11 20:01:10

Beste Wim
Ik vindt je site er altijd goed uit zien. De download zijn altijd op tijd geplaats.En de site doet het altijd. Je bent voor mijn nog steeds DJ van het eerste uur. Ik heb mijn dowload al weer binnen en nu lekker genieten van Jan Veldkamp met het programma Windkracht 4 tot 8.
Bedankt voor het plaatsen van deze download. En tot ziens.
Vriendelijk Groeten Peter

Rene 05-11-11 19:59:27

Jeetje dat is lang geleden. Ik kwam je site tegen op internet en moets toch maar een kijkje nemen. Ik mis wel foto's uit de Baarn tijd van jou bij Roulette 103. Ik zag ook de non-stop computer staan van Keistad, leuk die staat nu bij mij op zolder als herinering aan vroeger. Doe je tegenwoordig nog iets met radio. Je zat dan weer op zee dan weer thuis banden te maken voor Roulette 103 en dan kwam je weer live draaien in Baarn.

Groeten, Martijn (Rene van Dijk bij Roulette 103 e.a.)

Simon Parton 05-11-11 19:58:07

Hi Wim.
Hoe gaat het met je? Het gaat goede... Sorry that is all the dutch I know but I am learning a little more soon.
First of all let me introduce myself.My name is Simon Parton,I am 44 years of age and I live in a place called Telford, Shropshire which is a town situated 40 km NW of Birmingham.
I have been a radio "anorak" for many years and the "Zeezenders" have been the favourites of mine including Caroline, Noordzee, Monique and Mi Amigo.
I have been looking at your website and it is very interesting indeed. I love the fotos of your time on board the "Ross Revenge" before and after the mast had collapsed. I bet it was a very frightening time for you all on board at the time. I think that Caroline never really did recover properly from that incident. I bet it was scary but yet fun at the same time.
I see your fotos on board the "Willem Beukelsz also. I guess it was fun to do something offshore from a legal "Zeezender". Are you doing any radio work now?
Anyway,I have enjoyed your website, it is very good indeed and I shall continue to visit it regularly to see any updates.
Tot ziens mijn vriend.
Simon Parton

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies