Patrick 05-11-11 19:57:01

Hoi Wim,
Luister op dit moment naar het programma van Tom Collins. Goede kwaliteit.
Een programmaband of destijds opgenomen van de radio?
Heb begrepen dat je destijds op de Magdalena zat.
Heb helaas toen niet programma's opgenomen maar kan me herinneren dat het signaal destijds veel sterker was dan de signaal van de "oude Mi Amigo". Eigenlijk geen storing of ruis. Bij een beetje wind sloeg de plaat soms wel over. Heb je enig idee of er nog fragmenten of programma's bewaard zijn gebleven want er is eigenlijk weinig van terug te vinden.
Groet,
Patrick Ambergen

H Marnik 05-11-11 19:55:23

Dag Wim
het is nu al een paar jaar dat ik alles opneem van uw zeezenderarchief ik ben begonnen met de opnames van michelle met of zonder maar in ieder geval met michelle
intussen heb ik nu al 45 cd 's die ik overzet op minidisc (ook al 19 intussen) het zijn stuk voor stuk mooie opnamen van een vervlogen (zeer mooie ) tijd ik kijk er ook altijd naar uit naar de nieuwe opnames en hopelijk is het op 18 augustus: het laatste uur van radio atlantis wim bedankt voor al die prachtige opnames en doe zo voort kun jij iets meer vertellen over de zeezender radio 603 dank bij voorbaat
groetjes Hoedt Marnik

Benny Beaten 05-11-11 19:53:13

Hallo
Mijn naam is ibens Patrick vlaming maar wonende in Spanje en was in een ver verleden mei 1982 tot het einde van maeva dj onder de naam Benny Baeten later ook nog programmas verzorgd via ppr een programma en publiciteits regie van Patrick vanacoleyen nu is mijn vraag of het mogelijk is om via e-mail of via het internet wat jingles te downloaden van Maeva en het strijdlied omdat ik momenteel weinig of niets bezit uit die periode
Dank u ibens Patrick alias Benny Baeten
San Miguel de Salinas EspaƱa

Wolf 05-11-11 19:51:32

Leuk weer eens wat over mijn favoriete bijna ex-hobby te lezen. Ik woon vlak bij zee en probeerde altijd signaal van zeezenders en radio verkeer op te vangen. Verleden tijd maar nu kan ik zien hoe het er aan toe ging. Ik had een verzoek voor een video fragment dat ik enkele maanden op internet 1 x vond en dat was een veronica nieuwsuitzending met freek simons. Het was iets van een oud informatief tv programma als de verrekijker oid. Ik heb het daarna niet meer kunnen vinden. Als je dit nog weet te vinden dan houd ik me aanbevolen.
Succes nog met je site
Groeten van Wolf

Henk 05-11-11 19:45:26

Wim,
Dit stuur ik je vanaf de pc van mijn zoon..... Ik luister nu naar Peter van Dam.... geweldig Wim.....
Wat moet ik van je vragen.... je kunt beter langskomen....h a, h.... En neem alles van Noordzee mee......
Dat was mijn station... later Mi Amigo..... en Laser....
Dit is teveel voor mij Wim..... Peter van Dam gewelige Peer.... ha,, ha....
Groeten van mij Henk uit Dokkum!!

Gerrit 05-11-11 19:44:09

Beste Wim
Hier een kleine reactie van mij en een kameraad van me. Ik zocht naar zeezenders en ik kwam bij jou terecht en ik vind het geweldig wat je gedaan hebt. Mijn hart ligt heel erg bij de zeezenders want ik mis ze elke dag.Met heel veel weemoed denk ik er aan terug en mijn hart doet dan nog wel eens pijn.Maar wat je op deze site hebt gezet vind ik al geweldig en ik kijk er met veel plezier er naar.Ga zo door wim.Ik vertrek morgen naar GB en ik hoop nog even bij caroline naar binnen te gaan.Je hoort nog wel van me wim.Groetjes Gerrit.

Aad 05-11-11 19:43:00

Hallo radio vriend, bestaat er ook banden van lang wave radio 252, ben daar naar op zoek. Ben verder een zeezender freak, LASER 558. Bedankt, en een leuke side, ga zo door, fantastisch.
Gr, Aad Schaapherder, Hilversum.

Ben Lammers 05-11-11 16:52:55

Wim,
Hartstikke fijn voor de banden van de oude Veronicaprogramma's.Mijn vrouw en ik luisteren ze af en halen dan herinneringen op aan die jaren toen wij nog tiener waren. Je kon toen de Norderney en de MEBO II vanaf de Scheveningse boulevard zienliggen.Leuk ook om die oude commercials te horen.
Groeten Ben Lammers

Dick 05-11-11 16:52:21

Ik heb ook als ofshore-fan gelukkig de beschikking over internet. Ik ben een zgn. blinde computergebruiker en heb ook maar eens jou website bezocht. Hij is voor blinde computergebruikers heel goed toegankelijk. Ook je programma's die ik al heb gedownload, zijn goed van kwaliteit. Hij staat niet voorniets in mijn favorieten en ik kijk elke maand wat er voor download weer klaar staat. Ga zo door en vooral hou je site dus toegankelijk ik bedoel niet te grafisch en vooral aan je links een zgn. alt-tekst koppelen.

Hartelijke groeten Dick

Rieni 08-10-11 08:43:56

Hoi Wim,

Bedankt dat je de eerste uren van Radio Atlantis online heb gezet, maar dit zijn de eerste uren vanaf de Mi Amigo. Ik bedoelde eingelijk de eerste uren van de Jeanine.
Nietemin toch bedankt voor de moeite.
Grt Rieni.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies