annunaki 18-03-06 10:55:56

Hallo paul.

Ik bezoek je site 2 keer per week hij is heel intresant als je wat van ufo en aan verwanten wilt weten alles heel duidelijk
en niet moeilijk uiteengezet.
Je hebt gewoon de beste info staan op dit gebied.
Nog bedankt voor dvd.
groeten annunaki

miche 14-03-06 10:27:23

ik zou wel dieper willen ingaan op mijn in eerde genoemde gewaarwoording waar ik het over had in mijn eerste bericht.
maar zou dat liever persoonlijk met u willen bespreken. ik weet niet wat het was waarom het er was en waarvoor het er was.maar het was er.en voor mij heel overtuigend om dat het een tastbaar iets was heel dicht bij .
zou een normaal mens toch verast moeten zijn.
er met anderen over praten.maar nee hoor,vreemd genoeg was ik heel verast en dat was het.ging weer normaal door het leven of het iets dagelijks was wat ik heb gezien.vreemd genoeg gaf het mij een genoegdoening.die ik moeilijk met woorden kan beschrijven.in plaats me te veel te verdiepen in het hoe en wat vraag ik me af waarvandaar u intressen in dit topic.bent u opzoek naar het onbekende? of heeft u zo u eigen in

MICHE 14-03-06 10:13:21

HALLO,
ik heb vandaag voor het eerst een poging gewaagd om een webside te bezoeken die over ufo gaat ea.voor ik de vraag beantwoord vanwaar mijn intresse wil ik eerst te kennen geven dat ik heel lang ufo verhalen niet serieus nam.door een ervaring met iets zeer ongewoonlijks varanderde mijn kijk op zulke zaken.ik hield er een geheel eigen mening op na die onbesproken bleef.eigenlijk ook nooit behoefte gehad om er een punt van te maken vreemd genoeg.maar nu ik deze morgen toevalig bij het ontbijt over op terug kwam vroeg ik me toch af wat het nu heeft kunnen betekenen ,en bezocht ik deze side om iets herkenbaars te vinden.helaas vond ik niet wat ik zocht.en zal het mischien wel altijd een raadsel blijven.maar moet wel te kennen geven dat u webside zeer intresant is.

Maikel 16-02-06 08:12:59

Beste Paul,

Ik ben een trouwe bezoeker van je site en heb respect, groot compliment voor hoe je zaken verwoord. Mijn interesse voor UFO's en vele andere X - files is op vroege leeftijd begonnen. Dus Paul dank dat je ons up to date houdt!

Lode Devroe 13-02-06 03:11:19

Absoluut niet kuisen hoor Paul !!!
Ik vind het gewoon heerlijk om in die oude berichten te gaan grasduinen, op onderzoek te gaan. Ik heb er nog een heleboel te gaan en heb vaak slechts het item es vlug gespot om me er dan later (jaren later) in te verdiepen. En ik zal er zeker nog kunnen gebruiken ;-)
Dus a.u.b. alles laten staan !
Je site is m'n belangrijkste bron van inspiratie!
groetjes uit Gent,
Lode

Weetje 02-02-06 14:59:04

Kuisen? Dit is de meest duidelijke website die je je maar kunt wensen, in drie stappen waar je wezen wilt! Maar ja, er is (gelukkig) zoveel informatie op te vinden dat je wel zelf moet onthouden wat je al gelezen hebt.

yeshead 02-02-06 12:02:28

ik ben geen scepti. maar een overtuigd gelover van buitenaardse ingrepen op ons aardoppervlak.
maar u zou uw wbsite eens grondig moeten kuisen, want je kan door de bomen het bos niet meer zien!!
greetz

alex tess 31-01-06 11:41:13

hallo iedereen
ik wil aleen even zeggen dat ik heel veel vertrouwen heb dat aliens bestaan (vooral na het lezen van deze site) ik ben 12 jaar en doe mijn verlsag over buitenaards leven ik vind het verschrikkelijk goed dat jullie zo opkomen voor je geloof maar denk ook eens na over andere mogelijkheden het kunnen b.v. ook mensen uit de toekomst zijn. die komen kijken in onze tijd. denk een goed na veel geluk alex tess

Jeff 29-01-06 23:09:58

Ik lees meestal artikelen op de internationale sites en heb zelf een extensieve bibliotheek wat dit onderwerp betreft sinds de laatste 10 jaar. Ik heb ooit in Brazilie "een grijze" gezien toen ik 8 jaar oud was. Wij woonden in de natuur buiten de stad. Ik herinner me nog steeds het paniek gevoel van toen, maar toen wist ik nog niet wat het was en kwam hier pas meer dan 20 jaar later achter, inmiddels ben ik 44. Dit is de eerste keer dat ik een bericht ergens achterlaat en dat doe ik omdat ik het goed van je vind dat je je zo inzet voor dit onderwerp die door de meesten bespot wordt. Ik wou alleen maar dat die MTV-eikels en psycho's een keer oprotten van alle forums, maar blijkbaar denken ze dat deze bedoeld zijn om hun onzin uit te kramen en dit onderwerp te bespotten.

Groetjes! Jeff

huub 29-01-06 19:37:59

mondiaal genomen bestaat er niets dommer dan de mens.behalve diegene die het wel weten maar ons (de mens)dom houden.waar halen zij de gore moed vandaan om ons te doen geloven dat er geen buitenaardse intelligentie bestaat.zij waren hier al toen liep de mens nog in een velletje rond.ik heb de 3 grote oceanen bevaren en ik weet ook wat ik gezien heb.er zal eerst mondiaal besef moeten komen,willen wij dit harde feit doen geloven.

<< < 18 19 20 21 22 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies