Horst Anstatt 11-11-05 23:46:02

Hallo,
goed ontworpen site mooi en hell helder,
Leuke pagina,s

Horst Anstatt

leuk 09-11-05 23:33:12

Dat er een God bestaat daar is geen twijfel over mogelijk, even als andere planeten met intelligent leven!

Horst Anstatt 29-10-05 00:33:01

Het is logischer dat er nog ander leven is -- in het heelal dan dat er een GOD bestaat
Horst Anstatt

STUFON
stichting UFO onderzoek Nederland
01 - 08 - 1994 Kamer van Koophandel S 41073821

Melanie 18-10-05 21:30:09

Hallo Paul heb een vraag hoe zien de lichten van een straaljager eruit van dichtbij. Heb iets wat aankwam als wit zigzaggend en toen ik buiten keek zag ik een groot ding razendsnel voorbijvliegen met een rood groen en geel licht ik vraag me af of ik nu een straaljager heb gezien of iets anders

Paul Harmans 17-10-05 14:02:30

Dit is niet de plaats voor e-mailcontact, ga daarvoor naar de pagina FEEDBACK.

En mensen die zoveel mogelijk te weten willen komen stuur ik de link van ufowijzer. Ik kan in een e-mail niet nog eens mijn hele website uittypen.

alex 16-10-05 11:53:03

ja hallo
ik zou zo vveel mogelijk teweten willen komen stuur e-mail naar Logist_alexandre@hotmail.com
alvbast bedankt

pascal 27-09-05 13:25:15

aan paul ik was verstomd toen ik je verhaal leesde van op zee ik en een vriend hebben het zelfde gezien hier op mijn boerderij gebeuren ook regelmatig zo n toestanden en veel kunnen we er niet aan doen he want dan slaat de schrik toe

brendel gerrit 26-09-05 17:03:14

Paul Harmans,
Je hebt enorm je best gedaan om te proberen meer openbaarheid te brengen in het Ufo gebeuren.
Geweldig,hopenlijk kun je ook een disclosureproject opzetten voor Nederland, want daar vinden bijna geen sightings plaats en absorbeerd men alleen maar onduidelijke vage stories van de debunkers. Ik zou je, na 40 jaar een studie te hebben gedaan op ufo's willen aanraden; hou het zo zuiver mogelijk, anders verwatert het in allerlei fantasieen met betrekking tot conspiraci-theorieen van allerlei soort en aard dat zou zonde zijn van het werk, wat je gedaan hebt.
Beter hou je bij de ufo's en de updates. an valt het straks niet in het water.
groeten GTB.

Paul Harmans 21-09-05 10:01:18

Hallo Geert

Het siert je dat je bent teruggekomen en het zal nog wel even duren voordat je je vooroordelen opzij zal zetten. Een gezond scepticisme is inderdaad voorwaarde bij het bekijken van de UFO-informatie. Ik hoop echter dat je de moeite wilt nemen je er verder in te verdiepen en dan zul je gegarandeerd tot de conclusie komen dat we beslist niet tot een bananenrepubliek vervallen als we serieus aandacht aan de fenomenen gaan besteden. Maar sla niet de weg in die stichting Skepsis heeft aangelegd en waarbij om wetenschappelijk bewijs wordt gevraagd, welks als dat komt meteen als niet relevant wordt betiteld en als dat bewijs niet weerlegd kan worden er subiet karaktermoord op de betrokken wetenschappers wordt gepleegd.

Paul Harmans 21-09-05 10:00:46

Tegenwoordig begin ik niet meer aan welles nietes discussies, ik heb ze 25 jaar gevoerd en dat vind ik genoeg. Als de artikelen op mijn website niet overtuigen, dan doen mijn eventuele antwoorden dat ook niet. De UFO-gemeenschap heeft in de afgelopen 50 jaar voldoende onderzoek gedaan en dat vele onderzoek heeft onomstotelijk bewijs opgeleverd voor het bestaan van die fenomenen. Nu is het tijd dat de media er serieus aandacht aan gaat besteden en de orthodoxe wetenschap het stokje overneemt en zelf een diepgaand en onbevooroordeeld onderzoek start en tracht de werkelijke herkomst ervan te achterhalen. En dat hoeft wat mij betreft niet perse een buitenaardse te zijn.

<< < 20 21 22 23 24 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies