Geert 19-09-05 13:22:12

Het zou leuk zijn om wat meer discussieruimte te hebben inderdaad. Er zijn wel wat freeware forums en gastboeken te vinden. Hier een link van een gastboek dat vrij aan te passen is (zonder advertenties):

http://www.mylittlehomepage.net/my_little_guestbook

Geert 19-09-05 13:19:05

Beste Paul,
natuurlijk heb ik eerst je artikels gelezen alvorens een reactie te plaatsen. Verder: ik werk niet voor de media.
Ik geloof best dat mensen onverklaarbare dingen waarnemen in de lucht. Ik sta echter, vanzelfsprekend, nogal kritisch tegenover het idee dat hier enig intelligent leven achter schuilt. In je artikels wordt aan "wetenschappers" toegeschreven dat zij hier wel in geloven. Dit maakt de artikels op zich nog geen wetenschappelijk verantwoorde stukken. Pas als je een stelling op alle mogelijke manieren probeert te ontkrachten en hij blijft dan nog overeind, is er sprake van een serieuze theorie. Maar ik vind alleen maar argumenten vóór je stelling terug in je artikels. Zonder correcte bronvermelding. Als je serieus genomen wilt worden, moet je het ook serieus aanpakken.

Paul Harmans 18-09-05 13:47:09

Hallo Leuk, no hard feelings van mijn kant hoor. Ik hoop dat Geert ook nog van zich laat horen.

leuk 18-09-05 01:25:10

Sorry Paul...

Paul Harmans 17-09-05 20:49:25

Beste bezoekers,

Iedereen heeft recht op een eigen mening, dus laten we er geen scheldpartij van maken. Ik pas beslist geen censuur toe, maar het moet wel een gastenboek blijven en geen plaats voor verhitte discussies, wil je wel discussiëren dan kun je op het net vele UFO-forums vinden. (Het gastenboek staat niet toe dat een berichtje langer is dan 20 regels, dus moet ik mijn opmerking over meerdere berichtjes verdelen.)

Paul Harmans 17-09-05 20:47:48

Het is echter wel zo dat als Geert eerst de moeite had genomen om wat rond te neuzen tussen de paar honderd artikelen op ufowijzer, in plaats van meteen het gastenboek met zijn vooroordelen in te vullen, hij tot de ontdekking was gekomen dat er wel degelijk wetenschappelijke artikelen zijn te lezen en dat er in vele andere artikelen tientallen wetenschappers aan het woord komen die op wetenschappelijke wijze voor 100% kunnen aantonen dat het UFO-fenomeen en de aanverwante fenomenen wel degelijke bestaan. Dat het ook voor die wetenschappers heel erg moeilijk is om precies aan te geven wat de herkomst of de oorsprong van dat alles is, zou Geert dan ook duidelijk zijn geworden, maar de fenomenen bestaan!

Paul Harmans 17-09-05 20:47:20

Het is daarom jammer dat de media hun oor liever te luister leggen bij de gedreven sceptici, dan bij de wetenschappers die al vele jaren UFO-onderzoek doen en die heel graag hun bevindingen willen delen, via die media, met de rest van de wereldbevolking. Ik heb het idee dat zodra de media er eerlijk over gaat publiceren, de orthodoxe wetenschap het uiteindelijk zeer uitgebreid zal gaan onderzoeken en dan hebben we kans dat we eindelijk achter de ware herkomst van de fenomenen zullen komen. Maar dan zullen de mensen binnen de media (Geert? Misschien van Aktueel?) wel de moeite moeten nemen om er eens serieus naar te kijken!

Paul Harmans 17-09-05 20:45:47

Ik zal hieronder een rijtje van artikelen weergeven die beslist van wetenschappelijke aard zijn en ik hoop dat Geert nog eens terugkomt om die te lezen.

(De UBB code schijnt niet te werken, dus moet je de onderstaande links even kopiëren/plakken in je browser)

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/UFO'sBestaan.html

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Wetenschappers bevestigen UFO’s.html

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/BuitenaardseBeschaving.html

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/IsErBewijsVoorUFOs.html

Paul Harmans 17-09-05 20:40:04

Wat verder veelzeggende artikelen zijn:

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/SpijtVanCIA.html

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/vechten voor vrijheid.html

En mocht Geert inderdaad binnen de media werken:

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/The missing times.html

Verder zijn er nog vele artikelen te lezen waarin wetenschappers aan het woord komen, maar dat zijn er teveel om hier weer te geven.

Geert 16-09-05 17:47:03

Ook goed, dan noem ik het "een gastenboek met louter positieve reacties". Als dat echt zo belangrijk voor je is.
Dat denk ik eigenlijk niet. Is het misschien zo dat je op je teentjes getrapt bent omdat ik durf te beweren dat je jezelf misschien wel voor de gek houdt? Noem je me daarom een "randdebiel" met een "grote muil"?
Geef eens een antwoord waaruit ik kan opmaken dat mensen die denken een UFO gezien te hebben ook over enige intelligentie kunnen beschikken, want nu doe je je medestanders geen goed.

<< < 21 22 23 24 25 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies