Henkie Polder 15-08-05 19:27:32

Hoewel ik graag zou geloven in alles wat op deze paginas beweerd en gepreekt wordt, gaat het er allemaal moeilijk in. Vooral het Project Aarde verhaal, waar de argumenten en subjectief geponeerde waarheden er soms bij de haren bijgesleept worden, staat me tegen. Dat neemt niet weg dat het zo zou KUNNEN zijn als hier beweerd wordt, maar de stelligheid waarmee een en ander beweert wordt is vergelijkbaar met de houding van de tegenstander; de scepticus. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de oorsprong van de teksten, hoewel in goed Nederlands vertaald, klinkt de Amerikaanse vechtlust er nog in door.

Wat me wel bijzonder intrigeert -totdat ik zou kunnen zien hoe menselijke kunstenaars dit zouden doen- is de graancirkel met het kwaadaardige buitenaardse gezicht (met die warrige tekst).

Rachel 15-08-05 15:59:57

hallo paul
dank voor je verhelderende artikel over de ufo golf boven mexico. het kwartje wat betreft de maya's was bij mij nog niet gevallen!
en hopenlijk zullen meerdere bezoekers van deze site in navolging van jou een mail sturen aan de redacties van de nieuwsrubrieken van de bladen en tv.(zie artikel media aandacht ufo golf) mischien gaan ze het dan wel overwegen, al ben ik bang van niet....
groetjes Rachel

Mark 12-08-05 22:18:23

Hey, was me nog niet opgevallen dit gastenboek, tot nu. Ben blij dat de site er nog steeds is, ik volg het ook al een hele tijd.

Heb ook een aantal keer gemaild over de Burisch zaak toen het zo leefde op het GLP forum. Maar dat lijkt verleden tijd te zijn.

Heb PROJECT AARDE deel 1 gelezen en kom nu steeds kijken of deel 2 er al is, maar helaas. Wanneer kunnen wij deel 2 verwachten?

In de inleiding wordt gesproken over "we", wie is we? En hoe kom je nou aan zo'n document als Project Aarde? Gevonden? Toegestuurd? Via via?

Ben gewoon nieuwsgierig

groetjes.

Patrick 10-08-05 14:48:54

Gegroet, ik moet zeggen je teksten en je site zijn echt een plezier om te zien en te lezen.ik ben nog eentje van de eerste en nog steeds een fan van je
en dat ik na 37 jaar nog verwonderd ben van wat er soms allemaal gebeurt in deze wereld
dus met alle dank om dit te bundelen

groetjes en nog veel meer van dit werk

Martin de Jong 07-08-05 22:27:02

Klasse !
Wat een inzet zeg.
Het getuigd echter van een nog grotere inzet vanuit de media om al deze signalen te negeren
Dat is jammer.
Het is goed dat je doorgaat, want al die onzin verklaringen moeten nu wel eens over zijn. Deze info wordt gewoon weg doodgezwegen en in een belachelijke hoek gestopt.

Success !! En stop vooral niet.

Gilly 01-08-05 13:35:02

heey ik wil even reageren op die reactie van peter,,ze maken het niet bekend omdat ze bang zijn dat de mensen in paniek raken dan voelen ze zich onveilig maar ze bestaan we dergelijk

peter 30-07-05 15:04:35

hallo, Ik had eergisteren op national geographic een docu gezien over ufos. Ik vond steeds de ze op national goeie docus hadden maar deze vond ik echt triestig om te zien er werden enkel de diengen die verklaarbaar zijn getoond over de rest wordt niets gezegt.elke geloofwaardigheid werd afgebroken en totaal bealchelijk gemaakt. op het einde vertelde men dat het aan de kijker zelf was om een oordeel te vellen maar de kijker moest wel bedenken dat het eerder niet waar dan wel waar zou zijn. waarom kan men nooit een s toegeven dat men iets niet kan verklaren? waarom moet alles dat men niet kent zonodig belachelijk gemaakt worden??????

ray 27-07-05 16:23:33

hoi paul,
ik vroeg me af hoe het komt dat er zoveel ufo's boven mexico worden gezien, maar dat zoiets nooit in het nieuws komt! beetje raar toch? heb jij een verklaring?
groetjes Rachel

Galaxy 21-07-05 19:03:37


Beste Paul,

Uw boeiende site getuigt van een geslaagde aanpak. De lezer heeft hier duidelijk te maken met een no-nonsense mens die de dingen mbt het ufo-fenomeen weergeeft zoals ze zich voordoen: te nemen of te laten.
Sinds ik naar uw bijdrage geluisterd heb in DossierQ van enkele maanden geleden, wist ik het meteen: deze man is goed bezig.
Doe zo verder!

Uit respect!

Galaxy (co-administrator www.atlantis2012.com/www.ufo.be)

Gilly 12-07-05 14:20:17

Heey mensen ik ben Gilly en ben 12 jaar.Ik weet ook bijna zeker dat er wel wat meer is en dat ze hier wel eens geweest zijn in de tijd van de egyptenaren want hoe zouden ze dan stenen van 5000 kilo kunnen optillen en waarom zie je op de tekeningen ufo's en vreemde dingen?Ik zie s'nachts ook vreemde dingen in de lucht en weet ik veel allemaal.M'n broer heeft een vriend en daar de zus van die had eens ee keer een droom dat er fel licht door haar kamer kwam en dat er 2 vreemde wezens naast der stonden de volgende dag had ze allemaal litekens op haar buik.Hoe kan dat dan?In ieder geval ik vind dit een hele mooie en goeie site.Mensen die willen discusieren ofzo voeg maar toe kingrecords8@hotmail.com Groetjes Gilly

<< < 23 24 25 26 27 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies