Jerry 23-12-10 08:38:40

Ik heb een paar foto's gezien (al lang geleden) van een elfje (fairie) op You Tube. Volgens zeggen is deze elf in Engeland (dood) gevonden. De foto's zien er akelig goed uit en het elfje ziet er bruin uit, met 4 vleugels en lijkt de kleur en motieven te hebben van boomschors (schutkleur?). Je ziet handen op de foto met witte chirurgische rubber handschoenen aan, die het wezen onderzoeken. Zijn de fabels en sprookjes dan toch waar? Ik denk dat er in vroegere tijden meer dingen bestaan hebben die door onze voorouders geregistreerd zijn en later als fictie werden bestempeld. Misschien zijn er echt nog elfen, de laatste overlevenden? Net zoals Big foot en dinosaurussen in de onmetelijke niet-onderzochte zeeen van deze aarde. Ja, de natuur is mooi en vol met verrassingen en de verscheidenheid aan levensvormen is overweldigend. Prachtig toch.....

player 21-12-10 06:06:13

Las een verhaal over een Chinees die beweerde in 1994 geslachtsgemeenschap te hebben gehad met een reuze-alien vrouw. Hij heeft daarna meerdere bezoeken gehad van aliens. Of deze verdere bezoekjes van seksuele aard waren is niet bekend. Meerdere personen hebben in de jaren verklaard geslachtsgemeenschap te hebben gehad met buitenaardsen. Waarschijnlijk zitten alle aardlingen die door de tijden heen ontvoerd zijn in buitenaardse bordelen bij gebrek aan geslachtsdelen bij de buitenaardse mannen.....


Reactie:
Kijk, daarom wil ik eerst de berichtjes in mijn gastenboek lezen voordat ze voor iederen te lezen zijn. Of het is leuk bedoeld, ha,ha,ha, of het is iemand die ooit ergens iets van een professionele ontkenner heeft gelezen en daardoor (volledig ten onrechte) overtuigd is van de onzin van het ontvoeringsfenomeen.
Paul Harmans

jeff 26-11-10 04:57:18

Beste Paul,
Mijn excuses voor mijn uitlating over de pagina in de Engelse taal. Was niet mijn bedoeling om bot over te komen. Dus: mijn excuses. Als je wilt kan ik de artikelen voor je vertalen en je dat toesturen.
Groetjes en nogmaals, ik heb me slecht uitgedrukt in mijn laatste mail. Succes en take care.


Jeff


Reactie:
Hoi Jeff,

Ik heb je een mail gestuurd, excuses zijn niet nodig, ik heb het zo niet opgevat. De artikelen zouden leuk zijn voor ufowijzer.

Groeten,

Paul

arnoud van der staak 10-11-10 11:00:09

hallo beste mensen allemaal, die graag de waarheid wil weten net als ik. ik heb al een paar keer geprobeert iets te vertellen over de leugens waar wij dagelijks mee worden geconfronteert via de media, over wie er werkelijk aan de touwtjes trekken in de wereld, en over het bewezen !!!buiten aards bestaan !! Maar telken malen werd het niet in de plaatselijke krant geplaats.het word gewoon de mond gesnoert, hoewel ik zelf nooit enige ervaring heb gehad met ufo`s ben ik er zeker er van overtuigt dat ze er zijn.en ik ben heel blij dat we in een tijd perk leven, dat we internet hebben,want ik ben de laaste 3 maanden achter erg veel waarheden gekomen, anders was ik mijn hele leven dom gebleven, en had niet anders geweten.ook ik ben het zeer beu om in zo`n beschaving te leven, en .... nee hoor lieve mensen ik ben mijn leven niet moe, dat is weer wat anders. maar ik ben even zo blij en verheugt dat hier snel een einde aan komt, zie de disclosure die op komst is, en waar al wat van te merken is. ik zou ook heel graag met mensen in contact willen komen, om hier over te praten. want dat kun je niet zomaar met iedereen. groetjes en veel liefs van mij want daar moeten we toch naar toe, een liefde volle leven. Arnoud

Marley 06-11-10 12:43:33

Beste Paul
blijf boven ze staan hoor! mensen die jou site onderuit willen halen met nonsens foto's van ufo's. Gemaakt van een kookpan. Vergeet niet dat mails dat je ontvangt ook van overheden kunnen zijn. Maar ze zien dat je echt niet gek ben. En vooral niet dom. Ghe ghe tof dat je de vliegende pannen en hoeden toch heb gepost. Zodat t je site hierdoor alleen maar geloofwaardiger door wordt. Want nu zien ze dat we weten wat een echte ufo is en welke niet.

Capricorn 22-10-10 13:22:42

Beste Paul,
Allereerst chapaux voor al het werk dat je in deze site steekt. Ik kom hier telkenmale met heel veel plezier terug.
Ben sinds mijn 17de bezig met het UFO-fenomeen (inmiddels al zo'n 38 jaren!) en hoop dat ik de "disclosure" nog mag meemaken.
In de jaren 80 ben ik samen met 'n vriend getuige geweest van een schrikbarende vertoning. Mijn inmiddels ex-vriend weigert nog steeds om elke vorm van commentaar en weigert mij nog te zien...
Doe voort en nogmaals bedankt voor al het werk!
Mvg,
Capricorn

jerry freemont 13-10-10 08:01:56

Beste Dick (zoals je jezelf noemt),
Na jou "Engelse tekst" gelezen te hebben concludeer ik dat ik als lezer er geen ene moer van begrijp. Waar heb je het in Godsnaam over? Paul Harmans doet alle moeite om in zijn eentje deze site onpartijdig-informatief te houden door allerlei artikelen te plaatsen etc. om mensen te informeren, dus wat "geen vrijheid van meningsuiting"? Even voor de goede orde: ik ken Paul Harmans NIET, maar ik vind dat hij in zijn eentje een verdomd goede site afleverd en het is natuurlijk logisch dat hij de teksten in het gastenboek eerst leest voor hij het plaats, dit vanwege allerlei malloten die rotzooi uitkramen als commentaar op dingen (kijk maar op Youtube). Wel grappig trouwens dat jouw Engelse verhaal compleet onbegrijpelijk is en je jezelf "Dick" noemt. O ja, er zijn trouwens vele andere sites waar je kunt plaatsen wat je wilt op gastenboeken en dit heeft o.a. tot de ondergang van het gastenboek bij Niburu.nl geleid waar het alleen maar oorlog werd tussen mensen en hun opinies.

Dick 07-10-10 19:34:03

Namaste,
Is de ufoman aan censuur gaan lopen doen? No freedom of speech anymore to say whatever want to say? Just like them govermentrukkers who forbid everything about ufo's? Nice going there ufoman. But in the end one has got to wonder if it is all true. If we are not all a bunch of wacko's. If it is then there is just but one escape and that is the Dharma. Then you can realy be everywhere in space.
Ohm shanti.


Reactie:
Eerlijk gezegd heb ik (Paul Harmans) geen idee waar het over gaat Dick, bedoel je mij met 'de ufoman' en waar pleeg ik dan censuur op? Hoezo geen freedom of speech? Als je bedoel dat ik eerst de berichtjes die in MIJN gastenboek geplaatst worden wil lezen, voordat ze definitief geplaatst worden, dan heb ik daar ten eerste alle recht toe en ten tweede plaats ik elke relevante reactie beslist, alleen de scheldpartijen, reclame en onbegrijpelijke reacties houd ik tegen. En als je zo voor openheid bent, noem je volledige naam boven je reactie, toon ballen, wees eerlijk!

En heb je werkelijk een goed verhaal, stuur het mij voor de pagina columns, hoeveel freedom wil je hebben?

jerry freemont 05-10-10 10:40:44

Het is eigenlijk te gek voor woorden dat een kleine groep machtige mensen de hele wereld in hun greep houd met het verziekte monetaire systeem wat we hebben. Ierland wordt onder druk gezet om geld op te hoesten en andere landen idem dito. Leugens in de geschiedenis boeken, leugens op het journal. Leugens en wantrouwen onder de mensen..en dat is 2010. Waar gaan we heen in Godsnaam? Gaan aliens ons redden? Denk het toch niet. Waarschijnlijk hebben ze hun eigen deals al gesloten of wij zijn als "species" te dom en onbelangrijk voor hen. Ze vliegen al miljoenen jaren rond en niet sinds Roswell. De artifacten die over de hele wereld gevonden zijn tonen dat aan. Waarschijnlijk zijn we als dieren voor hen, want ook dieren respekteren wij niet. Hoe kunnen we ons een "beschaving' noemen? Het is tijd voor de mensheid om "extinct" te worden want we leveren niets anders op dan rottigheid.

jerry freemont 29-09-10 06:17:50

Kijk naar de docu op Niburu.nl : Ancient Aliens, the series.
Fantastische documentaire over de piramides en ander bouwwerken gemaakt met technologien die niet aards kunnen zijn. Wat mij betreft: top tien van beste documentaires ooit, en het bewijs dat er steeds meer mensen vragen gaan stellen bij onze geschiedenis en het alien bewijs straks algemeen geaccepteerd zal worden.

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies