frans de groot 13-03-11 09:56:19

Lezers van ufowijzer ik zou mij toch is wat gaan verdiepen in de 12 e planeet van SITCHIN. Het is heel goed mogelijk dat het allemaal echt is wat hij al die jaren heeft uitgezocht en kijk nu maar is wat er gebeurt op de planeet aarde alle rampen het wordt ergens door veroorzaakt dat is mijn kijk op de wereld, en het is alleen maar aan het versnellen ik en mijn zesde zintuig voel dat er snel hele grote veranderingen komen, en dat het niet meer zo is als de meeste hier denken zeker het finaciele systeem het zal niet meer bestaan zoals we het kennen, geld wordt geheel teniet gedaan en van goud kun je niet eten dus er blijft weinig over dan weer met de handen te gaan werken om te overleven. Maar de meeste willen dit niet horen om dat ze deze dingen om te horen eng vinden net zoals het ufo gebeuren dit vinden de meeste ook eng en als draait ook dan om macht en geld maar dat heeft zijn langste tijd gehad ik heb en bezit geen geld maar leef er gewoon goed van tot het over is en dat komt er gewoon aan niemand die het kan tegen houden.
DIT WILDE IK EVEN KWIJT
annunaki

UFO 27-02-11 21:47:45

Met moet niet vergeten dat als een hoog geplaatste militair met pensioen is en een boek schrijft over het ufo/et fenomeen het disinfo kan zijn. Misschien was hij/zij voor zijn pensionering met niets anders bezig dan een psychologische oorlogvoering? In de UFO gemeenschap en vooral de VS zijn (veel van) de zogenaamde ufo onderzoekers infiltranten.

frans de groot 20-02-11 16:30:33

Paul de frontier magazine komt met meer dan 6 keer uit in 2011 omdat er genoeg is om te publiceren staat in het nummer vermeld.
frans de groot

ufofan 01-02-11 17:35:26

Als ik de snelheid zie van deze opjecten eerste wat me binnen komt is een tijdmachine. Iets dat sneller dan t licht gaat. Zouden buitenaardsen tijdreizigers gunnen zijn?
Ik ben 100% zeker dat we niet alleen zijn in de universum. We worden aan een lijntje gehouden door religieuzefantasten!. Als ze kwaad hadden met de mens was het al in een oogwenk gebeurd met ons. Je hoef niet een professor te zijn, om te ondervinden dat hier op aarde niks is dat ze willen hebben. Ze zullen wel denk ik willen openbaren aan ons dat ze uit de toekomst komen. En dat ze ons willen waarschuwen. En dat de reden ze niet bemoeien met ons is omdat je niet te veel kan en mag doen als je uit de toekomst komt. Zoals de film back to the future bv. Eisenhower heeft ontmoeting gehad met buitenaardsen of waren het tijdreizigers? Die kwamen waarschuwen over een grote ramp. Want sindsdien hebben ze ondergrondse leefbaar schuilplaatsen gebouwd.

J. 31-01-11 10:16:28

Heel interessante clip: Ufo daalt neer op de "dome of the mount temple rock", (Israel geloof ik) en schiet dan recht omhoog. Als deze clip echt is, dan zie je met wat voor een snelheid zo'n Ufo weg kan schieten......ja, en de aardse mens denkt dat hij de top of the food chain is.....niet dus.


Reactie:
Ik kan je verzekeren dat de UFO die ik in 1974 boven Marseille zag wegschieten vele malen sneller ging. Je zag als het ware alleen een streep van licht die binnen een seconde in een puntje in het heelal uitdoofde (vanwege de grote afstand binnen die seconde was het object dus niet meer te zien). Maar het object op de video van Irael is natuurlijk ook bijzonder snel.

Paul Harmans

J. 26-01-11 02:49:23

Kijk op You Tube naar: "Naree Pon Flower Pod Women Fairies". Ze zeggen dat deze 2 "wezens" vrouwelijke elfen zijn en ze worden bewaard in een tempel in Thailand.
Eerst dacht ik zelf : "dat zijn gewoon opgedroogde abortus foetussen", want in Thailand weet je het allemaal maar niet....... maar toen ik ze in de hand van de persoon in de video clip zag, vond ik de lichamen toch wel heel klein (zo groot als 4 vingers dik) en heel erg gedetailleerd (vingers, ribben, etc. voor zulks een klein formaat lichaam.
Kijk zelf maar en vorm je eigen mening hierover......

Jerry Freemont 21-01-11 04:43:23

Vogels vallen massaal uit de lucht, tonnen dode vis spoelde de afgelopen tijd aan (check You Tube, hoef ik niet alle plaatsnamen hier te noemen), hele koraalriffen sterven massaal af, bijen gaan dood en andere vreemde verschijnselen doen zich voor terwijl we rustig naar ons werk gaan, thuis komen en domme soapseries kijken op TV.
Wat is er aan de hand mensen? Onderzoekers doen nu hun werk op de vogels etc. om te zien wat er aan de hand is. Het wordt tijd dat we massaal wakker worden en dingen gaan veranderen, want IK geloof echt dat onze planeet niet gewoon maar een grote zandbol is, maar dat planeten in werkelijkheid levende entiteiten zijn en wij zijn maar de luizen op een olifant zijn huid, om het zo maar uit te drukken en we zijn deze planeet om zeep aan het helpen met al onze consumptie lust naar artikelen waar Chinezen rijk van worden maar wij echt niet nodig hebben. Wat we nodig hebben is rust, vrede, schone lucht en water. Waar gaan onze kinderen naar toe straks? Naar de verdoemenis als we zo doorgaan met onze consumptiedrang. Laten we ieder op onze eigen werkplek, sociale ontmoetingplaatsen etc., mensen gaan "wakker maken". Praat met anderen en maak ze bewust. 1 dominosteen kan vele anderen plat krijgen....

Jerry Freemont 13-01-11 09:04:58

Stel je voor......je kon naar Mars reizen terwijl iedereen nog bezig is met de Maan waar we maar een handvol keren naartoe zijn geweest, waarvan een aantal keren niet eens geland.... Stel je voor dat je een vliegend voorwerp tot je beschikking hebt, waar anderen alleen maar van denken dat het fictie is en alleen bestaat op vage You Tube clips en in stripverhalen.... Stel je voor je hebt wezens ontmoet van andere planeten en je weet dat er zoveel meer bestaat dan dat kleine kringetje van Aards gekonkel, hebzucht, oorlog en egoisme.... Stel je al dit voor...en dan woon je hier op Aarde tussen holbewoners die denken dat ze het beste zijn wat de evolutie heeft voortgebracht.......

Jerry Freemont 06-01-11 07:31:52

Op You tube staan enkele clips waarin "Jezus-kruizen" in de lucht te zien zijn. Enkele clips zijn waardeloos, maar eentje is echt goed: je ziet de bollen die boven Mexico vaak gefilmd worden in een "Jezus-kruis formatie" in de lucht hangen. Deze clip is ook getoond door Jaime Mausan en is echt ongelooflijk! De Bijbel is voor mij gewoon een geschreven documentatie, een optekening van gebeurtenissen van buitenaardsen die kontakt hadden met mensen (Mozes op de berg met de brandende struik, de vernietiging van Sodom en Gomorra waarbij mensen in "zoutpilaren' veranderden (nucleaire wapens?) etc. etc.).
Je kan de clip vinden door :"cross in the sky" op YouTube in te typen, even door de rommel heen en dan zul je wel de juiste clip vinden. Kijk en sta versteld van wat je ziet! Des te meer ik zie en lees, des te meer ik voel dat de machthebbers in deze wereld ons klein houden met leugens en indoctrinatie. De mensheid weet nog half zoveel niet wat er niet allemaal loos is achter de schermen en Godsdiensten en dogmas moeten ons allen op onze plaats houden en ons verhinderen verder te denken dan dat we "geconditioneerd' zijn. "God", wat verlang ik naar de dag waarop alle leugens die de mensheid het leven en de vrijheid benemen uit de weg worden geruimd. In onze huidige wereld is geld God, en ik denk niet dat enig heilig boek zij het Bijbel, Koran, what-have-ye, dat ooit verkondigt heeft.....


Jerry Freemont 05-01-11 04:56:55

In Vietnam zijn nieuwe grotten ontdekt (zie National Geographic website!). De foto's zijn fenomenaal en de afmetingen van deze grotten zijn onvoorstelbaar en waarschijnlijk de grootste ter wereld. Er wordt gezegd dat je gemakkelijk een skyscraper daar kunt bouwen. zo inmens groot is het (zie foto's!!!). Waarom vertel ik dit? Nog niet zo lang geleden hebben ze in Vietnam wrakstukken van een onbekend vliegend voorwerp geborgen (Roswell scenario) en vreemde symbolen op het "metaal" ontdekt. De "Hollow Earth" theorie van velen......(op You tube, zie clips). 1 1 1=3 toch?

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies