Maikel 02-07-12 15:27:59

Ik ben blij dat UFOwijzer.nl weer terug is want we hebben in NL niet zoveel UFO sites-))

Een documentaire “Sirius it is time to know” (met Dr. Steven Greer) die ik wel wil zien:

http://www.disclosureproject.org
http://www.sirius.neverendinglight.com/

Maikel 26-03-12 21:14:47

Aantal van Ufo’s kunnen buitenaardse sondes zijn. Ik denk
dat zulk soort sondes o.a. gebruikt worden door wezens die net als ons zich in
de 3e dimensie bevinden. Zij kunnen zich namelijk binnen het 3
dimensionale tevens onzichtbaar maken. Wezens in de 4e dimensie zijn
niet zichtbaar (wel met speciale Black Budget Apparatuur) maar kunnen tevens naar
de 3e dimensie. Alles heeft te maken met het “light spectrum”.Ik denk dat dit misschien een van de redenen zijn waarom E.T. Disclosure
van de overheid nog lang op zich kan laten wachten tenzij de E.Ts zich zelf
massaal laten zien.

Akiana 14-03-12 14:48:57

De regering doet geheimzinnig over buitenaardsen en ufo`s
Maar de bestuurders van ufo`s doen zelf ook geheimzinnig.

Ben wel eens met sapiens. We zijn nog niet klaar voor buitenaardsen leven. eerst moeten we harmonie vinden met elkaar hier op deze planeet. Want we discrimineren en zijn nog steeds oorlogszuchtig. laat staan hoe we met onze ruimte naasten om zouden gaan. We moeten eerst accepteren dat de ene wel klaar is en de ander niet. Als ik het verhaal van Ebe Alien mag geloven. dat ze hem hebben gevangen gehouden tot hij stierf. dan denk ik NEE we hebben nog niet genoeg respect voor ander levens.

De buitenaardsen zien ook dat onze intenties hun te ontmoeten niet juist is. Willen we ze ontmoeten om een beter planeet te maken of enkel om hun technologie voor eigen foute plannen? laten we eerlijk zijn we willen vaak macht. Als er een valt staat een ander op. We zijn echt niet beter dan de regering.

Maikel 22-01-12 12:21:51

De discussie of ze wel of niet naar de maan zijn geweest zal eens en voor altijd de kop ingedrukt moeten worden. We hebben telescopen die je kunt richten naar de maan en dus kun je controleren of je de vlag en andere zaken kunt vinden die ze toen hebben achtergelaten. Dit zal voor eens en altijd een einde maken aan de welles nietes discussie. Mijn mening is dat ze wel naar de maan zijn geweest alleen hebben ze i.p.v. het echte beeldmateriaal de mensen massa video laten zien die in een Hollywood / Walt Disney studio is opgenomen.

Onderstaand een video die wellicht interessant is voor research:
http://www.youtube.com/watch?v=Hh78FpOMTFQ&feature=channel_video_title

Erwin Noorman 03-12-11 15:35:43

Vandaag (zaterdag 3-12-11) in de Telegraaf een uitmuntend interview met dr.ir. Coen Vermeeren van TU Delft over Ufo's.

vrgr
Erwin Noorman

Tom 02-11-11 01:44:24

Ik geloof weldegelijk in UFO's; ik ben nu 52 jaar en zal mijn beleving nooit vergeten. Op de lagere school hadden we een schoolreisje incl overnachting op een camping in Ermelo, die camping heette "De Kafferkraal" en je sliep ook in een soort houten hutje (dus geen tent); mijn tweeling broer, ik, en een kammeraadje uit onze klas gingen de boel eens verkennen. We kwamen na een tijdje op een open plek in het bos (het leek op een weiland maar er waren geen koeien aanwezig). We keken naar iets dat op de ondergaande zon leek (maar het was niet zo fel, want we konden het gewoon bekijken). Na een paar minuten zeiden we tegen elkaar: "Hier mogen we dus nooit over praten". Ons kammeraadje had een horloge, het bleek dat we daar 2 uur hadden staan kijken. Wat er gebeurd was weet ik niet, maar "Die Zon" was weg en we waren totaal niet angstig geweest. Met mijn tweeling broer heb ik het er nog wel eens over gehad, en hij weet het ook nog. Dat er wel iets gebeurd was staat vast anders hadden we met zn 3en nooit eeuwige trouw gezworen om er nooit over te praten.
Groetjes,
Tom

Sapiens 21-09-11 10:06:12

Na bijna meer dan 35 jaar met het Ufo-fenomeen bezig te zijn, moet ik toegeven dat de mensheid verre van klaar is om kontakt te hebben met buitenaardsen. Ik woon en werk in een derde wereld land en ik ben begaan met de mensheid, maar moet bekennen dat het grootste gedeelte van de wereldpopulatie nog in het Stenen tijdperk leeft, zowel qua leefomstandigheden en zeker qua denken. Als je in een ontwikkeld land leeft bijv. in W-Europa, met alle info op TV en internet voor handen en goede educatie (bedoelende: scholing dus en niet opvoeding thuis!) dan kan je je niet voorstellen hoe het is in vele delen van onze planeet wat ver en ver achterligt in ontwikkeling. Nee mensen, de bezoekers die naar onze aarde komen zullen zeker niet zichzelf blootgeven aan de massa, maar individuen uitzoeken en die benaderen meteen specifiek doel, wat naar mijn mening niet altijd met de ontwikkeling van de aarde te maken heeft. Naar mijn mening zijn we een lastige rode mierenhoop, die dagelijks blaadjes van hier naar daar transporteren, maar hoe klein we ook zijn, we kunnen lastige beten veroorzaken bij gotere, levende wezens. Wie had ooit gedacht dat het stenen tijdperk ook TV en internet heeft? (ja juist, lees: "heeft"!).

herman 04-08-11 12:07:14

ja helaas heeft X gelijk een Nederlander schijnbaar een scepticus heeft zelf een 3hoek in elkaar geknutseld die lijkt -voor 98proc.- op die Belse
maar de licht intensiteit is veel lager dan die van genoemde driehoek ook is de vraag of deze een snelheid van 800/1300 kmp.u weet te halen...
even een zijsrong op het ´neutrale´Discovery een programma over UFO´s ,,,, hierin kwam een man aan het woord schrijver van het boek ;´Waarom mensen willen geloven´,,,,niet duidelijk was of dit bedoeld werd, zeg:: ´men´wil in UFO´s geloven OF ´men´ wil NIET in UFO´s geloven,,,,,,
nee geloven is goed maar je moet het natuurlijk niet te gek maken
groet Herman

x 30-07-11 02:12:56

Waar ben jij bang voor? Dat je religie en geloofswereld wordt onderuitgehaald met keiharde bewijzen?


Reactie:
Dus een foto van een stukje piepschuim in de vorm van een driehoek met wat lampjes erop geplakt is het ultieme en keiharde bewijs dat het UFO-fenomeen slechts een religie is? Het is al zo vaak opgemerkt, maar vooruit ik doe het voor jou nog een keer: is het bestaan van valse dollarbiljetten het bewijs dat echte dollarbiljetten niet bestaan? Hoe dom kun je redeneren X?

Maar kijk vooral niet verder naar de betere UFO-feiten en doe zoals een goed ontkenner betaamt, maak jezelf belachelijk en kom met onnozele komieken, sporthelden, politici, enz. die zonder ook maar over enige feitenkennis te beschikken het UFO-feomeen afkraken en geloof alleen de grappenmakers die leuke kiekjes van piepschuim, karton of blik in de vorm van een UFO maken. Slaap lekker X!

Einde zinloze discussie, ik kan mijn tijd wel beter gebruiken.

Paul Harmans

herman 28-07-11 13:46:42

Oke, stel het is waar, maar waar hebben dan die 2 F-16's achteraan gevlogen? Iets dat volgens die kolonel een snelheid had van 800 tot 1380 km p./uur.
Dat was toch niet dat stukje plastic/schuimrubber...
(Ben benieuwd of ie het nog zo leuk vindt als de luchtmacht hem een rekening stuurt met terugwerkende kracht!!)

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies